کارت پستال نوروز "چکاد صنعت"

majid_a95

Active Member
سلام .
زیبا و یکدسته .... :paint::rose:
فقط به سالش اشاره نشده ... شاید عمدی بوده ؟!:rose:
یاعلی:rose:

tarhe8

Well-Known Member
سلام
اینم خوب شده کلا طرح و اجرا خوبه
فقط ایرادی که میبینم،رنگ کرمی که انتخاب کردی کارو بی حال کرده به عید نمی خوره
ازرنگهای شادتر استفاده کن(اصلا سفید یا آبی آسمانی بزن )بنظر من البته :)
موفق باشی :rose:

flaov

Well-Known Member
رنگ کرم مفهوم تاریخی بودن عیدو میرسونه ...
زیبا کار کردی ... فقط طرح بالایی برگه سمت چپ : نوشته ها زیاد رفتن بالا همرو بیار وسط از کل صفحه استفاده کن
موفـق باشی

rohnaz

Well-Known Member
رنگ کرم مفهوم تاریخی بودن عیدو میرسونه ...
زیبا کار کردی ... فقط طرح بالایی برگه سمت چپ : نوشته ها زیاد رفتن بالا همرو بیار وسط از کل صفحه استفاده کن
موفـق باشی
سلام
ممنون از لطفت.درسته عكس به انتخاب مشتري بوده.طرح هم نياز به همسو شدن به عكس داشتش
درسته نوشته هارو هم به دليل قرار دادن امضاء(به سفارش مشتري) بردم بالا
:rose:

arta81

New Member
سلام خسته نباشي.
خوب كار كردي ولي خب به نظر من اگه عكس تو صفحه سمت چپ مي بود توازن بيشتري هنگام باز كاردن كارت پستال ايجاد مي شد.:paint:
اگه خوب دقت كنيم سمت نگاه سربازان هخامنشي به سمت راست و بيرون كارت پستال كشيده شده و يه جور انفكاك و جدايي بين متن و عكس پيش اومده ( به قول يكي از اساتيدم كه مي گفت انگار نوشته با تصوير قهره!!!) چون يه جور پيغام تبريكه و ايده تبليغاتي يا ... در اون نهفته نيست و هدفش تبريك سال نو هست به نظرم بهتره كه جاي متن و عكس عوض بشه تا ديد بيننده به سمت مركز كارت كشيده باشه.
موفق باشي دوست عزيز :rose:

rayka

Well-Known Member
سلام خسته نباشي.
خوب كار كردي ولي خب به نظر من اگه عكس تو صفحه سمت چپ مي بود توازن بيشتري هنگام باز كاردن كارت پستال ايجاد مي شد.:paint:
اگه خوب دقت كنيم سمت نگاه سربازان هخامنشي به سمت راست و بيرون كارت پستال كشيده شده و يه جور انفكاك و جدايي بين متن و عكس پيش اومده ( به قول يكي از اساتيدم كه مي گفت انگار نوشته با تصوير قهره!!!) چون يه جور پيغام تبريكه و ايده تبليغاتي يا ... در اون نهفته نيست و هدفش تبريك سال نو هست به نظرم بهتره كه جاي متن و عكس عوض بشه تا ديد بيننده به سمت مركز كارت كشيده باشه.
موفق باشي دوست عزيز :rose:

با نظر این دوستون کاملا موافقم اگه عکس رو بیاری سمت چپ کارت یه تعادل و توازن خوب پیدا میکنه

PrinceofCs

Well-Known Member
خیلی خوب شده / تبریک
مخصوصا جایی که از سخنان داریوش بزرگ استفاده کردی . خیلی خوب شده:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا