کارت ویزیت "وان گرافیک"

سلام

یه کارت ویزیت برای کانون تبلیغاتی خودمون طراحی کردم و قرار تا چند روز دیگه چاپ بشه اگه امکان داره دوستان نظرات خودشونو در مورد این طرح بدن ممنون میشم . :rose:

با تشکر

پیوست ها

• One Graphic.jpg
    One Graphic.jpg
    181.9 کیلوبایت · بازدیدها: 131

shayanboy

Active Member
سعی کنید از رنگ های سنگین و آرمانی تبلیغاتی آرام استفاده کنید.

به نظر من کارت ویزیت شما الان زیاد کلاسیک نیست و از حالت خاص خودش بیرون اومده

موفق باشید

شایان

سلام !!
ایول !!
طرح خیلی خوبه شده !!
تبریک میگم !!
فقط کاش برای کارت ویزیت از رنگای شاد تری استفاده میکردی تا جلب توجه کنه ( نظر کاملا شخصی :دی )

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست .
اما به نظرم اگر که اون دو تا شماره موبایل رو حذف کنید و ادامه آدرس رو بیارید بالا و شماره تلفن رو زیر آدرس قرار بدین زیبا تر میشه .
البته فقط نظر شخصی بود .
عیدتون هم مبارک و موفق باشید .

topol2007

Member
سلام. خسته نباشی

کد شهر رو یادت نره. نیاز هست

یه کم هم کار رو ساده تر کن. یعنی بیشتر برو رو سادگی تا شلوغ شدن. من خودم بیشتر طرفدار کار ساده ی قشنگ هستم تا شلوغ

datasun

Member
زیــــــــباســــــــــــــــت ....
کاشکی یکم خلوت ترش میکردید و یا اینکه از رنگ های شاد استفاده میکردید . !!! نظر شخصیــــ

موفق و پیروز باشید . :rose:

سلام کار زیبایی شده ولی اول من که دیدم فکر کردم یک فایل فلش است . به کارتون زیاد بعد دادید اگر بعد ها رو بردارید و سطح صاف بشه بسیار زیباتر از این میشود . موفق باشید:rose:

سلام

از نظرات تمامی دوستان ممنونم . کارم من زیاد شلوغ نشده . دلیل استفاده نکردن از رنگ شاد این بود که خواستم یه طراح گرافیکی با بگراند تیره ایجاد باشه و من زیاد از رنگ شاد استفاده نکردم ودر ضمن طرح را به خیلی ها نشون دادم و پسندیدن . بازم از نظرات دوستان ممنونم.:rose:

عید تمامی دوستانم مبارک:rose::oops:

سلام کار زیبایی شده ولی اول من که دیدم فکر کردم یک فایل فلش است . به کارتون زیاد بعد دادید اگر بعد ها رو بردارید و سطح صاف بشه بسیار زیباتر از این میشود . موفق باشید:rose:

سلام

من از یک برگراندی استفاده کردم که یه فورم نشه و وسط کار که نوشته هست روشن ترباشه و دور کار تیره تر باشه .و اگه منظورتون از بعد اون "وان گرافیک " هست من فقط یه سایه بهش دادم .

anayurdu

Member
من نمی دونم چرا بعضی از دوستان عادت دارن به طرحها گیر الکی بدن:sad:
به نظر من کارت خیلی خوب شده و به نظر دوستمون E-Boy بیشتر بها بدی بهتر میشه یعنی جای شماره و ادرس رو عوض کنی

H@DI-LI

Member
سلام.
خوبه همه چیز فقط فکر میکنم برای چاپ یه مقداری خیلی تیره باشه! D:
یه کم روشن تر شه بهتر میشه به نظرم./

.:SENATOR:.

Member
قشنگ شده مارشال جان دمت گرم:wink:
ولي منم با نظر دوستان در مورد آدرس و شماره تلفن موافقم.

امـــا يک نکته اساسي که بهش دقت نکردي فاصله متون و آبجکتهاي اصلي از طرفين کاره، معمولا در طراحي کارت ويزيت از هرطرف حدوده 3 ميليمتر فاصله ميدن تا هنگام برش متن ها بريده نشه...:-?

موفق و مؤيد باشي:rose:

Mr.Graph

Member
سلام نبی جان کارت قبلیت خیلی قشنگ تر بود...
نظری نمیدم چون این انجومن اولین انجمنی هستش که توی ایران دیدم یه کم که توی کار ریز میشه یا میگن بیخودی گیر میده یا این که ایرادات بیخودی می گیره.
یا علی.

قشنگ شده مارشال جان دمت گرم:wink:
ولي منم با نظر دوستان در مورد آدرس و شماره تلفن موافقم.

امـــا يک نکته اساسي که بهش دقت نکردي فاصله متون و آبجکتهاي اصلي از طرفين کاره، معمولا در طراحي کارت ويزيت از هرطرف حدوده 3 ميليمتر فاصله ميدن تا هنگام برش متن ها بريده نشه...:-?

موفق و مؤيد باشي:rose:

سلام

اگه منظورتون اون آبجکتهای کناری هست اگه یه مقدارم برای برش بره ایرادی نداره ولی متنی چسبیده نیست و خودم هم الان یه سری تغییرات دادم و با نظر دوستان در مورد شماره و آدرس موافقم وجاشونو تغییر دادم . و طرح نهایی براتون میزارم . دوستان همش به نقاط ضعف کار نگاه میکند و به تایپو گرافی و بگراند و ... نظری نمیدن .

بازم از نظرات دوستان متشکرم:rose:

آخرین ویرایش:

Ps.Graph

Member
سلام مارشال جان . خوبي .

كارت خوب شده و تاپيو رو خوب در آورديش . فقط به نظر من واسه يك كانون آگهي و تبليغات كمي خشن هست و بيننده جلب كانون نميشه با نگاه به كارت . مي توني از پس زمينه يكدست مشكي استفاده كني تا كمي از خشني كار كم بشه .

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا