کارت ویزیت (فروشگاه بعثت )

nima_dsnr

کاربر VIP
من هم فکر میکنم فونتها زیاد یکنواخت هست.
البته فونت چپی خیلی قشنگه اما همش با سفید از زیبایی کار کم میکنه.
بکگراند رو میتونی از یک گرادینت نزدیک به هم استفاده کنی.
بقیه حرفا رو هم بچه ها گفتن.

واقعا شرمندتم که الان میامو درباره ی کارتت نظر می دم...:sad:
به نظر من اگه فونت های سمت راسته روی کارتتو یکم گرافیکی تر انتخاب می کردی اونوقت میشد 20شاپ!!!
زیادم با پس زمینه ی قهوه ایه خالی(بدون پترن و براش) خوشم نمیاد اگه بتونی ورژن بعدیشو اصلاح کنی عالیه
اگر هم می خوای دورنگه بزنی (واسه ارزانی چاپ) از رنگهای معروف استفاده کن...:rose:

to remember sb

مدیر انجمن
همونطور که دوستان گفتند خیلی سادست، رنگ بکگراند مناسب نیست، و هیچ سمبلی از فروشگاه توی کارت دیده نمیشه...
حالا چند تا پیشنهاد (البته نظر شخصی):
روی استایل متن یکم بیشتر کار کن تا جلب توجه کنه. حتی میتونی "Shop" رو یک رنگ دیگه مثل آبی یا نارنجی کنی...
یک سمبل فروش به طرحت اضافه کن...
اگه میخوای بکگراند ساده ای داشته باشی از دو رنگ نزدیک به هم در بکگراندت استفاده کن و همچنین رنگ های روشن هم برای بکگراند امتحان کن...
استفاده از وکتور به شرطی که در جای مناسب استفاده بشه و زیاده روی هم نشه میتونه کار رو زیبا کنه...

از فونتی که استفاده کردی خوشم اومد:wink:
موفق باشی:rose:
مرسی دوست من ... نکات خیلی خوبی یود ... حتما رعایت میکنم :rose:

ساده ولي زيبا ... كه البته يكم اگر طرح دار تر بشه فكر مي كنم بهتره :)
مرسی لطف کردین سید :wink: :rose:

سلام بیش تر به کار های فلکسی شبیهه
همیشه کارت هات خوب میشه ولی خیلی سادس
جای کار داره دوست جون:wink:
مرسی دوست عزیز ... لطف کردی :rose:

سلام.:green:
خیلی طرح ساده هست.:paint:
این روزا طرح های ساده زیاد جالب نمیشن دوست عزیز:rose:
نکته ی خوبیه ... مرسی ... حتما تغییراتی میدم :wink: :rose:

همین ؟ کدوم ؟ :green: ولی متوجه شدم منظورتون تایید نظر بقیه بوده ... مرسی دوست من :rose:

بنظر من کارت فوق العده خوبی شده .

اما به شرطی که روی مقوای گلاسه چاپ نشه !

همچین طرحی بهتره که روی یه مقوای تکچر دار چاپ بشه

مثل این :

در ضمن توی آدرس In front of کاملاً اشتباه هست و بهتره که بنویسی Across the Valiasr Mousqe

شاد زی
راستش اون نوشته فینگلیش گناه من نیست :-? ... خودشون اینطور خواستن منم گفتم ولی کو گوش شنوا :green: ولی مرسی ... خوشحالم کردی :wink: :rose:

من از این نوع سادگی خوشم میاد اما اگر من بخوام یک همچین طرحی رو درست کنم سعی میکنم که روی دیفیس کردن حروف بیشتر کار کنم که زیبایی کلمه سادگیش رو جبران کنه .
جست و جو کن تو کارت ویزیت های موجود در اینترنت نمونه زیاد میبینی .
در ضمن میتونی با اضافه کردن فقط و فقط یک آبجکت به نظر من فانتزی کارت رو شیک تر کنی .
مثلا به جای اون آبجکت آبی 5 پر .
و ....
مرسی سیمین جون ... لطف کردی :rose:

ایده ی خوبی داشتی نرگس جان. تبریک میگم.

ولی توی اجرا یه سری نکات هست که بچه ها هم بهش اشاره کردن.
و اگر سعی کنی رعایت کنی کارتت از اینی که هست هم قشنگ تر میشه و هم مناسب تر برای یک کار چاپی.

یه سری از این نکته ها رو احتمالا بچه ها گفتن من فقط یادآوری میکنم:

1- فراموش نکن که رنگها رو بصورت کد انتخاب کنی. وقتی بصورت کد باشه تو بیشتر مواقع همون چیزی میشه که میخواستی.

2- رنگ بک گراند ها رو سعی کن یا یکی کار کنی یا اگر میخوای متفاوت کار کنی همیشه از 2 تا رنگ مکمل استفاده کن.
مثلا یه طرف رو اگر آبی تیره میکنی طرف دیگه رو زرد کن. یا اگر یه طرف رو نارنجی کار میکنی طرف دیگه رو بنفش کار کن و ...
الان شما هر طرف کارت رو یه رنگ کار کردی ولی رنگهات نه یکی هستن و نه مکمل هم.

3- بازم نمیدونم چرا اصراری هست که خیلی از ما برای اینکه نشون بدیم کلاس کارتمون بالاست فقط انگلیسی کار میکنیم!؟
بازم میگم که هدف اصلی یه کارت ویزیت اطلاع رسانی به مشتری هست و بعد از اون جذب مشتری.
ولی الان شما اگر این کارت رو به کسی بدی که انگلیسیش خوب نباشه ، اون بنده خدا باید یه خرجی کنه بره تافل تا بتونه کارت
رو بخونه! :green:
مخصوصا اینکه اسم فروشگاه طوری هست که وقتی انگلیسی نوشتیش ، خوندنش خیلی هم راحت نیست.
نوشتن کلمه ی بعثت به صورت فینگیلیش باعث بدخونی اسمش میشه.

4- رنگ فونتهات رو متنوع تر کن. مثلا تایتل رو با رنگهای شادتری مثل زرد یا نارنجی یا آبی روشن کار کن.

5- از یه نماد برای فروشگاه توی کارت استفاده کن.

6- آدرس رو کلا نظرم اینه که کاملا فارسی بنویس. همینطور تلفن رو.

در کل بازم میگم که ایده ی خیلی خوبی داشتی. ولی توی اجرا میتونی اصول بیشتری رو رعایت کنی.

موفق باشی.
اشکال نداره ما یه ثوابی هم میکنیم یه ملت انگلیسی یاد میگیرن :lol:
نه شوخی کردم ... حق با شماست ... مرسی سارا جان بابت نظر ارزشمندت :rose:

to remember sb

مدیر انجمن
تبریک حرف نداره:rose:
مرسی دوست عزیز :rose:

نسبت به قبل خیلی پیشرفت داشتی آفرین ...
خوشم اومد ...
مرسی ... لطف دارین شما :rose:

من هم فکر میکنم فونتها زیاد یکنواخت هست.
البته فونت چپی خیلی قشنگه اما همش با سفید از زیبایی کار کم میکنه.
بکگراند رو میتونی از یک گرادینت نزدیک به هم استفاده کنی.
بقیه حرفا رو هم بچه ها گفتن.
مرسی ... لطف کردین :rose:

واقعا شرمندتم که الان میامو درباره ی کارتت نظر می دم...:sad:
به نظر من اگه فونت های سمت راسته روی کارتتو یکم گرافیکی تر انتخاب می کردی اونوقت میشد 20شاپ!!!
زیادم با پس زمینه ی قهوه ایه خالی(بدون پترن و براش) خوشم نمیاد اگه بتونی ورژن بعدیشو اصلاح کنی عالیه
اگر هم می خوای دورنگه بزنی (واسه ارزانی چاپ) از رنگهای معروف استفاده کن...:rose:
نه دشمنتون شرمنده .. خیلی لطف کردین ... مرسی نکات خیلی خوبی رو یاداور شدین :rose:

هر آنچه که در شلوغی کار نمی توان یافت در سادگی نهفته است
کار ساده و قشنگیه .
این نظر لطف شماست .. ممنون :rose:
آره موافقم اگه پس زمینه مشکی بود خعلی بهتر میشدولی در کل خیلی شیکه.:rose:
مرسی لطف کردین :rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خیلی ساده است
ولی زیبا شده
فکر می کنم چاپ شده اش خوب شده باشه...
به جای ستاره سبد خریدی یا چیزی که نماد فروشگاه رو داشته باشه شاید طرح رو زیبا تر کنه

موفق و پیروز باشید

fa.sa

Member
سلام و خسته نباشی .
کارت خیلی خوب و شیک شده ولی به نظر من اگه بک گراند دو طرف کارتت یه رنگ بود (ترجیحا توسی ) بهتر بود...:idea:
تا نظر خودت چی باشه...:green:
راستی یه سوال:این که همه ی اطلاعات کارتت انگلیسیه باعث شاکی شدن سفارش دهنده نشد؟ اصلا به نظرت برای مشتری های این فروشگاه که می تونن هرکسی باشن کارت ویزیت با این زبان مناسبه و می تونه ارتباط لازم رو برقرار کنه...؟:?:
موفق باشی خیلی زیاد.

Mr.Doosti

Active Member

سلام
کارت خوبی شده تبریک.:rose:
یک کوچولو فقط besat shop رو بیشتر روش مانور بده که بیشتر به چشم بیاد.
اگه کار تکراری نمی خوای بشه همین کار خوبه....قرار نیست همهی کارتهای فروشگاه ها شبیه هم باشن که:paint:.
راستی mail و ایمیلی که واسه طرف نوشتی تو یه خط نیستن که درستش کن.بهتر هم بود یه طرف کار فارسی یه طرفه دیشگه انگلیسی می بود.
در کل خوبه دوسته عزیز موفق باشی:cool:

to remember sb

مدیر انجمن
خیلی ساده است
ولی زیبا شده
فکر می کنم چاپ شده اش خوب شده باشه...
به جای ستاره سبد خریدی یا چیزی که نماد فروشگاه رو داشته باشه شاید طرح رو زیبا تر کنه

موفق و پیروز باشید
مرسی دوست من برای نظر :rose:

سلام و خسته نباشی .
کارت خیلی خوب و شیک شده ولی به نظر من اگه بک گراند دو طرف کارتت یه رنگ بود (ترجیحا توسی ) بهتر بود...:idea:
تا نظر خودت چی باشه...:green:
راستی یه سوال:این که همه ی اطلاعات کارتت انگلیسیه باعث شاکی شدن سفارش دهنده نشد؟ اصلا به نظرت برای مشتری های این فروشگاه که می تونن هرکسی باشن کارت ویزیت با این زبان مناسبه و می تونه ارتباط لازم رو برقرار کنه...؟:?:
موفق باشی خیلی زیاد.
نه شاکی نشد ... ولی ظاهرا باید تغییراتی بدم ... مرسی دوست من :rose:

سلام.
کار ساده و شیکی شده، خسته نباشید.
موفق باشید...
مرسی .. لطف کردین :rose:

سلام
کارت خوبی شده تبریک.:rose:
یک کوچولو فقط besat shop رو بیشتر روش مانور بده که بیشتر به چشم بیاد.
اگه کار تکراری نمی خوای بشه همین کار خوبه....قرار نیست همهی کارتهای فروشگاه ها شبیه هم باشن که:paint:.
راستی mail و ایمیلی که واسه طرف نوشتی تو یه خط نیستن که درستش کن.بهتر هم بود یه طرف کار فارسی یه طرفه دیشگه انگلیسی می بود.
در کل خوبه دوسته عزیز موفق باشی:cool:
مرسی .. لطف کردی :rose:

flaov

Well-Known Member
خیلی زیباس مخصوصا فونتش... ولی همه باید انگلیسی بلد باشن تا بخان بیان تو فروشگاه :wink:

to remember sb

مدیر انجمن

جدیدترین ارسال ها

بالا