کارت ویزیت خودم!

سلام
ها چی میگه !!!
چه خشگله :paint: تبریک , زیباست
به نظرم اگه بخوای زیبا تر بشه بیشتر روش کار کن
صفحه 1 از افکت خوبی استفاده کردی اما انگار با هم مچ نیستن :) درسته که تضاد بعضی جاها می ترکونه اما خب .... نور متنش به نظر زیاده ``': princo :'`` روی اون برش یا وکتور پشت متن هم تجدید نظر کن

صفحه 2 هم کلا خوبه اما روی فونتاش کار کن مخصوصا فونت های فارسی
میگم دوستان چرا بیشتر ایرادهای طرح ها در فونت هست ؟ کسی پیشنهادی نداره ؟ یه پک یا آموزش استفاده صحیح از فونت بزارید بد نیست . 60 - 70 درصد ایرادها توی فونت ها و استفاده نا بجا یا غلط در طرح هست . به مدیران پیشنهاد میدم انجمن فونت سازی راه بیندازند تا خود کفا شویم مخصوصا فونت فارسی :green:
واسه پشت زمینه هم یه پیشنهاد میدم
خیلی جاها دیدم از پشت زمینه ترک یا چرم ( طرح ریز ) استفاده میکنن و روی سلفن مات چاپ میکنن ( خیلی قشنگ میشه ) البته چاپ با کاغذ مخصوصا این نوع ترک ها هم هست اما خوب اینجور که از نزدیک دیدم هر دو یه زیبایی رو داشتن البته با کاغذ مخصوص بگی نگی فانتزی تر بود اما سلفن مات به صرفه تر هست ( اقتصادی ) امید وارم که اشتباه نگفته باشم ( دوستان تصحیح کنن )
در کل طرح خوبی ارائه دادی موفق باشی :rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
از shologh ممنون واسه توضیحات بجایی که دادن و در مورد فونت به نظر من فونت یه هرکت سلیقه ای محسوب میشه البت در اکثر موقها باید فئنت به کار بیاد مثلا نمیشه بایه فونت دست خط شکسته یه کارت ویزیت اداری تبلیق کرد ویا برعکس
به نظرم این پشتکار که تجربه رو زیاد میکنه .......

3pideh

Member
به خاطر کادری که یک روی کار ایجاد کردی دو روی کار اصلا با هم مچ نیستن
درواقع یه روی کارت خیلی ساده و شیکه و روی دیگه درهم و قر و قاطی.

تو انتخاب فونت فارسی تو روی اول کارت تجدید نظر کن تا کارت چند برابر شیک تر بشه و اگه تو یه خط با بقیه نوشته ها قرار بگیره معقول تره ( با توجه به اینکه کارت چپ چینه)
نوار قسمت پایین کار هم یکم قدیمی شده و ضمنا به کارت نمیاد علی الخصوص که از چند فونت انگلیسی با رنگ و اندازه های مختلف روش استفاده کردی خیلی کارت رو نا هماهنگ کرده
اون halftone قرمز رنگ رو به جای داخل کادر می تونی گوشه کارت (هرچند که اگه نباشه کار قشنگ تره) استفاده کنی

نوشته های کار باید از گوشه ها فاصله استاندارد رو داشته باشن وگرنه تو برش میرن که تو کارت رعایت نکردی
توی کارت ویزیت بهتره از بیشتر از 2 فونت (فارسی یا انگلیسی) استفاده نشه و نوشته هایی که نقش توضیحات رو دارن (مثل آدرس و تلفن و ... ) بهتره تو یک اندازه و ترجیحا یک رنگ باشن

کارت فرم و عناصر و رنگ خوبی داره اما نکات ریزی هست که رعایتشون حرفه ای بودن طراح و تجربه شو نشون میده و کار رو چندین برابر زیبا تر میکنه:rose:

آخرین ویرایش:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
کار خوبیه. ولی به نظرم من افکت و فونت متن رو باید عوض کنی.
یه چیز دیگه: چرا مات شده انقدر!؟

PrinceofCs

Well-Known Member
به خاطر کادری که یک روی کار ایجاد کردی دو روی کار اصلا با هم مچ نیستن
درواقع یه روی کارت خیلی ساده و شیکه و روی دیگه درهم و قر و قاطی.

تو انتخاب فونت فارسی تو روی اول کارت تجدید نظر کن تا کارت چند برابر شیک تر بشه و اگه تو یه خط با بقیه نوشته ها قرار بگیره معقول تره ( با توجه به اینکه کارت چپ چینه)
نوار قسمت پایین کار هم یکم قدیمی شده و ضمنا به کارت نمیاد علی الخصوص که از چند فونت انگلیسی با رنگ و اندازه های مختلف روش استفاده کردی خیلی کارت رو نا هماهنگ کرده
اون halftone قرمز رنگ رو به جای داخل کادر می تونی گوشه کارت (هرچند که اگه نباشه کار قشنگ تره) استفاده کنی

نوشته های کار باید از گوشه ها فاصله استاندارد رو داشته باشن وگرنه تو برش میرن که تو کارت رعایت نکردی
توی کارت ویزیت بهتره از بیشتر از 2 فونت (فارسی یا انگلیسی) استفاده نشه و نوشته هایی که نقش توضیحات رو دارن (مثل آدرس و تلفن و ... ) بهتره تو یک اندازه و ترجیحا یک رنگ باشن

کارت فرم و عناصر و رنگ خوبی داره اما نکات ریزی هست که رعایتشون حرفه ای بودن طراح و تجربه شو نشون میده و کار رو چندین برابر زیبا تر میکنه:rose:
توضیحاتی کاملا اساسی وخیلی ممنون بایدفونت ها رو عوض کنم . مرسی از توجهتون:rose:
از جواد عزیزم ممنون تو این عکس اینجوریه وگرنه اونقدرم مات نیست!:)

3pideh

Member
توضیحاتی کاملا اساسی وخیلی ممنون بایدفونت ها رو عوض کنم . مرسی از توجهتون:rose:

blowkiss.gif
pat.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا