to remember sb
مدیر انجمن
دوستان عزیز خیلی نامردین به کل منصرفم کردین از چاپ این طرح.....ولی نمیدونم چرا باز دوسش دارم و دارم به خودم تلقین میکنم که خوب میشه چاپ شه.![]()
میدونی شما نامردتری ؟
حداقل عکسشو تو مجید آنلاین آپ میکردی!!
که منم ببینم
دوستان عزیز خیلی نامردین به کل منصرفم کردین از چاپ این طرح.....ولی نمیدونم چرا باز دوسش دارم و دارم به خودم تلقین میکنم که خوب میشه چاپ شه.![]()
مجید آنلاین که آپلود سنترش فیلتره چه جوری آپ کنم اخه.واست ایمیل میکنم شاید نظر تو با بقیه فرق کنهمیدونی شما نامردتری ؟
حداقل عکسشو تو مجید آنلاین آپ میکردی!!
که منم ببینم![]()

خوب کاری میکنی منصرف میشی!:دی
این ایده ای که گرفتی اشتباهه، چون اون عکسه شصت یک پوستر تبلیغاتی هست و سبکش با کارت ویزیت فرق داره.
موفق باشیــ.
مرسی عرفان جان بابت دلداریت....کلاً بیخیال این کارت شدم...اول کلی ذوق و شوق داشتم چاپ بشه ولی با نظرات دوستان بیخیالش شدم.فعلاً هم با همون کارت قبلیم دارم این ور اون ور می کنم.ایده کار خیلی جالب هست ولی آبجکت ها به کار نمیخوره.
چنین ایده هایی رو میشه توی کشورهای دیگه که نحوه های مختلف چاپ و صحافی دارن به ثمر نشوند ولی توی ایران خیر متاسفانه و
همیشه در قالب یک ایده باقی میمونه ...
![]()
سلام دوست عزیز....یک کوچولو هم دوستان نامردن زدن تو ذوق منسلام جیگر کارت خوبه
نامردهم خودتی...
فقط بچه ها نظراتشون رو گفتند
مرسی دوست عزیز بابت نظرت....کاملا با Master موافقم.
برای طراحی کارت ویزیت باید نهایت سعی خودتو بکنی تا از عکس استفاده نکنی ،اگرم مجبور شدی باید خودت عکس رو به صورت Art بسازی تا توی چاپ خوب بیفته .
وقتی از انگلیسی بجای فارسی استفاده می کنی در واقع مشتریاتو خاص می کنی و تعدادشونو کمتر.
در نهایت من توی این کار چیزی از هنر یه طراح رو نمی بینم چون بیشتر شبیه عکس هست تا کارت ویزیت.
امیدوارم ازین که با صراحت نظرمو بیان کردم ناراحت نشده باشی ،چون هدفم اینه که بتونی بهتر طراحی کنی.
.