کارت ویزیت خودم کامل شده آماده چاپ

to remember sb

مدیر انجمن
دوستان عزیز خیلی نامردین به کل منصرفم کردین از چاپ این طرح.....ولی نمیدونم چرا باز دوسش دارم و دارم به خودم تلقین میکنم که خوب میشه چاپ شه.:green:

میدونی شما نامردتری ؟
حداقل عکسشو تو مجید آنلاین آپ میکردی!!
که منم ببینم :mad:

Mr.Doosti

Active Member
میدونی شما نامردتری ؟
حداقل عکسشو تو مجید آنلاین آپ میکردی!!
که منم ببینم :mad:
مجید آنلاین که آپلود سنترش فیلتره چه جوری آپ کنم اخه.واست ایمیل میکنم شاید نظر تو با بقیه فرق کنه:green:
خوب کاری میکنی منصرف میشی!:دی
این ایده ای که گرفتی اشتباهه، چون اون عکسه شصت یک پوستر تبلیغاتی هست و سبکش با کارت ویزیت فرق داره.
موفق باشیــ.

با نظرت مخالفم چون عکس تبلیغاتیه دلیل نمیشه که نشه جایه دیگه ازش استفاده کرد.همین صفحه اول سایت مجید آنلاین رو نگاه کن....70 % طرح آمادست:mad:.یعنی اون بکگراند گل آماده بوده که تو کار استفاده کردن.

Erfan

Well-Known Member
ایده کار خیلی جالب هست ولی آبجکت ها به کار نمیخوره.
چنین ایده هایی رو میشه توی کشورهای دیگه که نحوه های مختلف چاپ و صحافی دارن به ثمر نشوند ولی توی ایران خیر متاسفانه و
همیشه در قالب یک ایده باقی میمونه ...

:rose:

perna

Member
سلام جیگر کارت خوبه

نامردهم خودتی...:green::rose:

فقط بچه ها نظراتشون رو گفتند

Mr.Doosti

Active Member
ایده کار خیلی جالب هست ولی آبجکت ها به کار نمیخوره.
چنین ایده هایی رو میشه توی کشورهای دیگه که نحوه های مختلف چاپ و صحافی دارن به ثمر نشوند ولی توی ایران خیر متاسفانه و
همیشه در قالب یک ایده باقی میمونه ...

:rose:
مرسی عرفان جان بابت دلداریت....کلاً بیخیال این کارت شدم...اول کلی ذوق و شوق داشتم چاپ بشه ولی با نظرات دوستان بیخیالش شدم.فعلاً هم با همون کارت قبلیم دارم این ور اون ور می کنم.
سلام جیگر کارت خوبه

نامردهم خودتی...

فقط بچه ها نظراتشون رو گفتند
سلام دوست عزیز....یک کوچولو هم دوستان نامردن زدن تو ذوق من:cool:.
به زودی طرح جدید رو می ذارم.

کاملا با Master موافقم.

برای طراحی کارت ویزیت باید نهایت سعی خودتو بکنی تا از عکس استفاده نکنی ،اگرم مجبور شدی باید خودت عکس رو به صورت Art بسازی تا توی چاپ خوب بیفته .
وقتی از انگلیسی بجای فارسی استفاده می کنی در واقع مشتریاتو خاص می کنی و تعدادشونو کمتر.

در نهایت من توی این کار چیزی از هنر یه طراح رو نمی بینم چون بیشتر شبیه عکس هست تا کارت ویزیت.

امیدوارم ازین که با صراحت نظرمو بیان کردم ناراحت نشده باشی ،چون هدفم اینه که بتونی بهتر طراحی کنی.

Mr.Doosti

Active Member
کاملا با Master موافقم.

برای طراحی کارت ویزیت باید نهایت سعی خودتو بکنی تا از عکس استفاده نکنی ،اگرم مجبور شدی باید خودت عکس رو به صورت Art بسازی تا توی چاپ خوب بیفته .
وقتی از انگلیسی بجای فارسی استفاده می کنی در واقع مشتریاتو خاص می کنی و تعدادشونو کمتر.

در نهایت من توی این کار چیزی از هنر یه طراح رو نمی بینم چون بیشتر شبیه عکس هست تا کارت ویزیت.

امیدوارم ازین که با صراحت نظرمو بیان کردم ناراحت نشده باشی ،چون هدفم اینه که بتونی بهتر طراحی کنی.
مرسی دوست عزیز بابت نظرت....
علاقه ای که به این عکس داشتم باعث شد که ازش استفاده کنم....چون جای دیگه و تو طرحهای دوستان همچین چیزی ندیده بودم خواستم اینکار رو بکنم که نشد:cry:.

جدیدترین ارسال ها

بالا