کارت ویزیت تکراری

nader918

Well-Known Member
سلام و درود بر دوستان گلم
یه چندتا کار زده بودم بچه ها گفتن بیشتر روش کار کن صادق جان هم پیشنهاد دادند تا یه مدتی کار نگیرم
ومنم تصمیم کبری گرفتم و میخوام تا یه چند وقتی روی کار های قدیمیم کار کنم و رفع اشکال کنم
لطفا همتون نظر بدین چون میخوام دیگه گرافیست بشمMACK.jpgاین کاری هستش که سعی کردم نواقصی رو که داشت حذف کنم

111111111111111111111111111111.jpg واین کار هم برای نمونه کار بوده

و لوگوی گروه خودمون که اسمش هستfun colorشاید اولی یا دومین لوگوی رسمیه که ساختم
میدونم ضعیفه ولی نمیدونم با چه نرم افزار خوبی و با چه ابزاری لوگو بسازم11111111111111111.jpg منتظر نظراتتون هستم
حتما حتما نظر بدید(حتی تکراری هم باشه مشکل نداره):rose::rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بنظرم بهتره تو کارت ویزیت "شهروند وسط قرار بگیره!
فک کنم براش قرمز یه خورده طرح رو شلوغ کرده !
برای آگهی ترحیم هم بهتره گلی رو بزاری که غم رو نشون بده اینجوری یه خورده شاد شدخه طرح
+
خط آخر جالب بود "خاک بر سری" دی:
لوگو :
بنظرم اون سه خط بالای لوگو اضافی هست (حداقل یکیشون)
به نظرم بهتر بود رنگ fun رو RGB میزدی و COLOR رو CMYK که هم نشون دهنده طراحی گرافیکی با سه رنگ RGB باشه هم طراحی محیطی CMYK
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:

amir504

New Member
سلام
کلا رنگ و بک گراند به کارت ویزیتت نمیاد
حتی اون کادر مستطیلی
طرح های دیگهرو امتحان کن

ArTaBaZ

Well-Known Member
طرح اول :
  • برای بار دوم میگم ، متن رو بصورت جداگانه از عرض و یا طول تنها نکش (بزرگ یا کوچیک نکن) ، باید بصورت یکسان بزرگ یا کوچیک بشه
  • نظم فونت هات نسبت به کارهای قبلیت بهتر شده
  • اینجاست که باید از استروک استفاده بشه ! میدونی چرا ؟ چون کلمه "عینک ها" رفته رو رنگ قرمز و کمی ناخوانا تر میشه و شما باید استروک سفید با سایز 2-3 قرار بدی تا نمایش بهتری داشته باشه (چون بکگراند سفیده ! گذاشتن استروک سفید مشکلی بوجود نمیاره ولی نذاشتنش متن رو خوب نشون نمیده)
طرح دوم :
  • مثل فونت ، شیپ یا همون مستطیلی که واسه کادر قرار دادی رو از طول یا عرض یکسان نکش ! با استفاده از ابزار Direct Selection Tool گوشه های شیپ رو انتخاب کن و از طول یا عرض تغییر بده
  • ترکیب این طرحت نسبتا بهتره
طرح سوم :
کار خوبی نیست

موفق باشی

.:BEHNAM:.

Active Member
یکی از یکی ضعیف تر ! این ها رو میگم راه حل هم بهت میگم که چطوری بتونی طرح هات را پخته تر و بهتر کنی !

اولین توصیه : تا میتونی کار ببین ! سعی کن سلیقت را ارتقا بدی ! کارهای خوب ببین از سایت های خارجی ! خیلی
زیاد ببین ! اینقدری که وقتی یک کار رو می بینی بتونی تفکیک کنی که مثلا فلان طرح از فلان فونت استفاده شده
فلان رنگ ها رو داره ! چه افکتی استفاده شده ! چه افکت هایی مدرنه ، چه طرح هایی دموده شده و ... !

دومین توصیه : لوگو فان کالر خیلی خامه ! رنگبندیش شبیه یک نقاشی کودکانست ! در صورتی که میشد از همون رنگ ها
طوری استفاده کرد که بهتر به نظر برسه ! توی طراحی لوگو ضخامت طرح خیلی مهمه ! ضخامت باعث ثبات و شخصیت طرح
میشه ! چیزی که طرح شما نداره ! فونت ها سادست ! صرفا یک نوشتست که رنگی شده ! نرم افزار illustrator را بگیر و نصب
کن. اموزش هاش داخل نت هست ! برای شروع فک می کنم در عرض یک هفته کلیت و خیلی خلاصه شده و کاربردی نرم افزار
رو باد می گیری . سعی کن با اون فونت ها رو دست کاری کنی ! مثلا بنویس فان کالر و مثلا F را به شکل های مختلف در بیار !
همچنین حروف دیگه ! به نتایج خیلی خوبی میرسی .

سومین توصیه :

برای ایجاد یک کار گرافیکی حتی یک طرح ساده نیاز به یکسری درک از اون داری که به اون سواد بصری میگن ! فکر می کنم این
در وجود بعضی از انسان ها هست یا شاید بگم همه انسان ها دارند اما به نسبت کم و زیاد . همین هست که تو میتونی یک خط،
یک نقطه ، یک رنگ ، یک تصویر و ... را توصیف کنی ! مثال ساده ساده اینه که مثلا خط عمودی نماد استواریست !
کلیت این ها باعث میشه وقتی داری یک طراحی را انجام میدی یکسری معیار ها و چارچوب استاندارد کنار ذهنت باشه و مثل یک فیلتر
عمل می کنه که در نهایت طراحی اصولی و با کیفیت میشه .

4مین توصیه : تا وقتی که به سطح قابل قبولی نرسیدی کار تجاری انجام نده ! سعی کن برای خودت تمرینی کار کنی ! مثلا فرض کن یک نفر
بهت سفارش کارت ویزیت داده ! فقط و فقط تمرین کن ! خیلی از تجربه ها با تمرین کردن بدست میاد ! بعد از اینکه مثلا 100 تا کار حرفه ای دیدی
وارد فوتوشاپ شو و سعی کن شبیه اون ها رو بسازی ! این خیلی کمک می کنه بهت.

موفق و شاد باشی

GsGraphic

Well-Known Member
سلام و درود بر دوستان گلم

لطفا همتون نظر بدین چون میخوام دیگه گرافیست بشم :-?

و لوگوی گروه خودمون که اسمش هستfun colorشاید اولی یا دومین لوگوی رسمیه که ساختم
میدونم ضعیفه ولی نمیدونم با چه نرم افزار خوبی و با چه ابزاری لوگو بسازم منتظر نظراتتون هستم
حتما حتما نظر بدید(حتی تکراری هم باشه مشکل نداره):rose::rose:

سلام دوست عزیز امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشی.
اول اینکه با صحبت های بهنام کاملا موافقم
حالا نظر خودم...
گرافیست شدن فقط پای فتوشاپ نشستن نیست که به این راحتی بخوایی گرافیست بشی.واقعا چرا این
فرهنگ زشت توی جامعه ما جا افتاده که هر کس یاد میگیره تو فتوشاپ یه عکس ادیت کنه یا یه متن تایپ کنه
فکر میکنه طراح گرافیک شده.
چرا وقتی هنوز راه رفتن رو یاد نگرفتیم میخوایم بدویم...؟
شما هنوز تعریف و مفهوم کلمه لوگو رو خوب نفهمیدید چطور انتظار دارید گرافیست هم بشید؟
به نظر من شما باید در قدم اول آیتم های مختلف رو در موردشون بخونید که چی هستن و چه کاربردی دارن.( لوگو ، لوگوتایپ ، نشانه یا آرم ،مونوگرام ، پوستر ، پکیج ، اوراق اداری ، و ... )
شما فکر میکنید هر کس یه نرم افزار خوب داشته باشه یا یه ابزار خوبداشته میشه میتونه لوگو طراحی کنه؟
اصلا مگه ابزار یا نرم افزاری هم هست برای طراحی لوگو؟
ابزار یه گرافیست ذهنش هست نه نرم افزارش -نرم افزار فقط به گرافیست کمک میکنه که ایدشو پیاده سازی کنه و درست ارائه بده.
وضعیت هیچ جامعه ای تغییر نمیکنه تا وقتی که خودشون نخوان.
وضعیت جامعه طراحان گرافیک روز به روز داره بدتر میشه و خودمون هم هیچ کاری نمیکنیم....
ببخشید اگه ناراحت شدید ولی حقایق رو باید گفت.

nader918

Well-Known Member
طرح اول :
  • برای بار دوم میگم ، متن رو بصورت جداگانه از عرض و یا طول تنها نکش (بزرگ یا کوچیک نکن) ، باید بصورت یکسان بزرگ یا کوچیک بشه
  • نظم فونت هات نسبت به کارهای قبلیت بهتر شده
  • اینجاست که باید از استروک استفاده بشه ! میدونی چرا ؟ چون کلمه "عینک ها" رفته رو رنگ قرمز و کمی ناخوانا تر میشه و شما باید استروک سفید با سایز 2-3 قرار بدی تا نمایش بهتری داشته باشه (چون بکگراند سفیده ! گذاشتن استروک سفید مشکلی بوجود نمیاره ولی نذاشتنش متن رو خوب نشون نمیده)
طرح دوم :
  • مثل فونت ، شیپ یا همون مستطیلی که واسه کادر قرار دادی رو از طول یا عرض یکسان نکش ! با استفاده از ابزار Direct Selection Tool گوشه های شیپ رو انتخاب کن و از طول یا عرض تغییر بده
  • ترکیب این طرحت نسبتا بهتره
طرح سوم :
کار خوبی نیست

موفق باشی

اولا ممنون و تشکر فراوان از جناب صادق خان که نظر دادن:

ایشاالا توی کارای بعدی،
صادق جان قبول داشته باشین که من کار گرافیکی رو چند ماه شروع کردم نمیخوام و راه پیشرفت دارم و نمیخوام که تحویل کسی بدم، خودم برای خودم کار میکنم
و اومدم اینجا که نقد وانتقاد بشه تا کار های بعدیم بهتر بشن
آقا ممنون که نظر دادین باعثه افتخاره

nader918

Well-Known Member
یکی از یکی ضعیف تر ! این ها رو میگم راه حل هم بهت میگم که چطوری بتونی طرح هات را پخته تر و بهتر کنی !

اولین توصیه : تا میتونی کار ببین ! سعی کن سلیقت را ارتقا بدی ! کارهای خوب ببین از سایت های خارجی ! خیلی
زیاد ببین ! اینقدری که وقتی یک کار رو می بینی بتونی تفکیک کنی که مثلا فلان طرح از فلان فونت استفاده شده
فلان رنگ ها رو داره ! چه افکتی استفاده شده ! چه افکت هایی مدرنه ، چه طرح هایی دموده شده و ... !

دومین توصیه : لوگو فان کالر خیلی خامه ! رنگبندیش شبیه یک نقاشی کودکانست ! در صورتی که میشد از همون رنگ ها
طوری استفاده کرد که بهتر به نظر برسه ! توی طراحی لوگو ضخامت طرح خیلی مهمه ! ضخامت باعث ثبات و شخصیت طرح
میشه ! چیزی که طرح شما نداره ! فونت ها سادست ! صرفا یک نوشتست که رنگی شده ! نرم افزار illustrator را بگیر و نصب
کن. اموزش هاش داخل نت هست ! برای شروع فک می کنم در عرض یک هفته کلیت و خیلی خلاصه شده و کاربردی نرم افزار
رو باد می گیری . سعی کن با اون فونت ها رو دست کاری کنی ! مثلا بنویس فان کالر و مثلا F را به شکل های مختلف در بیار !
همچنین حروف دیگه ! به نتایج خیلی خوبی میرسی .

سومین توصیه :

برای ایجاد یک کار گرافیکی حتی یک طرح ساده نیاز به یکسری درک از اون داری که به اون سواد بصری میگن ! فکر می کنم این
در وجود بعضی از انسان ها هست یا شاید بگم همه انسان ها دارند اما به نسبت کم و زیاد . همین هست که تو میتونی یک خط،
یک نقطه ، یک رنگ ، یک تصویر و ... را توصیف کنی ! مثال ساده ساده اینه که مثلا خط عمودی نماد استواریست !
کلیت این ها باعث میشه وقتی داری یک طراحی را انجام میدی یکسری معیار ها و چارچوب استاندارد کنار ذهنت باشه و مثل یک فیلتر
عمل می کنه که در نهایت طراحی اصولی و با کیفیت میشه .

4مین توصیه : تا وقتی که به سطح قابل قبولی نرسیدی کار تجاری انجام نده ! سعی کن برای خودت تمرینی کار کنی ! مثلا فرض کن یک نفر
بهت سفارش کارت ویزیت داده ! فقط و فقط تمرین کن ! خیلی از تجربه ها با تمرین کردن بدست میاد ! بعد از اینکه مثلا 100 تا کار حرفه ای دیدی
وارد فوتوشاپ شو و سعی کن شبیه اون ها رو بسازی ! این خیلی کمک می کنه بهت.

موفق و شاد باشی

اولا ممنون که نظر دادی منم گفتم
که میخوام یاد بگیرم و این ها رو برا دمو زدم
وبرای همین اومدم اینجا...
مرسی که نظر دادی

یاعلی

nader918

Well-Known Member
سلام دوست عزیز امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشی.
اول اینکه با صحبت های بهنام کاملا موافقم
حالا ن؟
شما هنوز تعریف و مفهوم کلمه لوگو رو خوب نفهمیدید چطور انتظار دارید گرافیست هم بشید؟
به نظر من شما باید در قدم اول آیتم های مختلف رو در موردشون بخونید که چی هستن و چه کاربردی دارن.( لوگو ، لوگوتایپ ، نشانه یا آرم ،مونوگرام ، پوستر ، پکیج ، اوراق اداری ، و ... )
وضعیت جامعه طراحان گرافیک روز به روز داره بدتر میشه و خودمون هم هیچ کاری نمیکنیم....
ببخشید اگه ناراحت شدید ولی حقایق رو باید گفت.

باعث افتخاره که
GsGraphic
user-offline.png
نظر دادین
حقیقاتا اسمتون رو نمیدونم ...
تشکر فراوان دارم ازتون که رک و پوس کنده همه چیز رو گذاشتین کف دستم

ما بخدا ناراحت نمیشیم بلکه باعث افتخاره.../:rose:

اولا ازتون میخوا در برای همون.( لوگو ، لوگوتایپ ، نشانه یا آرم ،مونوگرام ، پوستر ، پکیج ، اوراق اداری ، و ... ) یه لینکی بزاری تا برم مطالعه کنم

من هم نگفتم گرافیستم ،گفتم میخوام گرافیست بشم البته اگه کمکمون کنین!!!

حقیقتش الان هم توی امتحانات هستم ولی ایشالا بعد از امتحانات به صورت جدی دنبالش رو میگیرم

موفق باشی یا علی

ArTaBaZ

Well-Known Member
صادق جان قبول داشته باشین که من کار گرافیکی رو چند ماه شروع کردم نمیخوام و راه پیشرفت دارم و نمیخوام که تحویل کسی بدم، خودم برای خودم کار میکنم
و اومدم اینجا که نقد وانتقاد بشه تا کار های بعدیم بهتر بشن
آقا ممنون که نظر دادین باعثه افتخاره
من دارم به نکات و اشتباهات اشاره میکنم
بهتره که از همین اول با اشتباهاتتون آشنا بشین ، چون پیشرفتتون سریعتری خواهین داشت.
طرز استفاده از ابزار ها خیلی مهمه !
-----------------------------------------
دنبال آموزش ها و مقالات بیشتری هم باشین و فقط به تمرین خالی تکیه نکنین
موفقیتـ

جدیدترین ارسال ها

بالا