سجاد من با این بخش از نظراتت موافق نیستم .کارت ویزیت باید طوری باشه که کاملا خوانا باشه
و بیننده با اولین نگاه متوجه بشه نه اینکه نیاز به فکرد کردن داشته باشه تا بفهمه کارت مربوط به چه کسی هست.
سلام دوست جانـسلام
طرح خیلی زیبایی شده
با نظر دوستمون ( شماره یک ) اصلا موافق نیستم
چون ظرح به طور کلی گویا و واضح هست !
موفق باشید
خوب پس فکر کردی این طرز چیدمان واسه چی هستش ؟ یک معمای جالب برای بیننده که البته خوب اجرا نشده .این روشی که شما میگید موقعی کاربرد داره که میخوایم با طرح یک سوال و یا یک چیستان در طرح خود
بیننده رو مجبور به فکرد کردن کنیم طوری که واسه بیننده حل کردن و فهمیدن این مسئله جذاب باشه
یعنی من بیننده نیستم ؟ شما نیستی ؟ بقیه بچه ها که نظر دادن نیستن ؟ خود شما چقدر سعی کردی متوجه بشی چی نوشته ؟ خوب دلیلش اینه که برات اهمیت داشته و همینطور من . تازه طرحی که به خوبی اجرا نشده که اگه بشه میتونه موفق باشه تو این امر .این کار باعث جلب توجه که نمیشود هیچ ،باعث میشه بیننده اصلا تمایلی به دیدن این طرح نداشته باشه
اساس این حرف چیه ؟ مرجع خاصی هستش ؟ کتابی قانونی چیزی هستش ؟و چیز دیگه که هست اینه که معمولا توی بیلبورد ها تبلیغاتی از تکنیک پیچیده کردن طرح استفاده میکنند نه کارت ویزیت
باز گفتی معمولا . بابا راننده تاکسی کارت ویزیت چاپخونه تو دستش بود در حال رانندگی گیر داده بود به روش که بارکد رنگی داشت .نظر من اینه که طرح کارت ویزیت باید طوری باشه که در کمترین زمان ممکن هدف تبلیغاتی که داریم رو به بیننده برسونیم
چون معمولا مردم عادی یک لحظه کارت رو نگاه میکنند و بعد
یا دور می اندازندش یا اینکه اگه پیش خودشون نگه ش دارند دیگه وقت صرف توجه به طراحی کارت چندان نمیکنند و فقط نگاه اول مهمه
اینها هم نظر شخصی من بود .البته تمام اینا نظر شخصی منه
و میتونه هر کسی یه نظری داشته باشه.
مشکل اساسی این کارت طرز چیدمانش هست.که به نظر من خوب پیاده نشده.خوب پس فکر کردی این طرز چیدمان واسه چی هستش ؟ یک معمای جالب برای بیننده که البته خوب اجرا نشده
یعنی من بیننده نیستم ؟ شما نیستی ؟ بقیه بچه ها که نظر دادن نیستن ؟ خود شما چقدر سعی کردی متوجه بشی چی نوشته ؟ خوب دلیلش اینه که برات اهمیت داشته و همینطور من . تازه طرحی که به خوبی اجرا نشده که اگه بشه میتونه موفق باشه تو این امر
اساس این حرف چیه ؟ مرجع خاصی هستش ؟ کتابی قانونی چیزی هستش ؟
.
معمولا خیلی اتفاقات در دنیای تبلیغات ما میفته که واقعا وحشتناک هستش و اگه بخوایم به این معمولا ها توجه کنیم که دیگه کلاهمون پس معرکه است
علت اینکه میگم معمولا اینه که این نظر من و خیلی های دیگه استباز گفتی معمولا
بیننده عادی نداریم . ممکنه یکی نفهمه کنتراست یعنی چی ؟ Levels چیه و تنالیته به چی میگن اما میتونه نبودش رو احساس کنه .
این هنر طراح هستش که بیننده رو جذب کنه . احسنت . خوب حالا اگه ما بخوایم با پیاده کردن یک سری مسائل تئوری بیننده جذب کنیم کلی آدم غیر حرفه ای رو که البته اکثریت قاطع هم هستن از دست میدیم .
سجاد وقتی داری خودت مینویسی خوب میشه نظر شخصیت دیگه
چرا ؟ه طراح باید سعی کنه بهترین روش ممکن رو واسه تبلیغش انتخاب کنه
منظورم اینه که باید هر مدل تبلیغ و تکنیک های اون در جای مناسب استفاده بشه.
نه اینکه هرچیزی رو در هرجای که دوست داشتیم استفاده کنیم و واسه خودمون تکنیک اختراع کنیم
دقیقا من هم نظر شما رو دارم Hdn خان ! اینجا جای طرحت خوب طرجت بد نیستش که باید روی کارهایی که ارزش بحث کردن رو داره مانور داده بشه و البته این یکی از اون کارهاست .
سجاد عزیز چرا فکر میکنی من گیر میدم ؟ من معمولا تو همه کارها نظر نمیدم و کارهایی که به نظرم روش زحمت کشیده شده باشه نظر میدم و طراح رو تشویق میکنم و حتی بارها شده تو تاپیک هایی نظر دادم که با صاحب اثر اصلا مشکل داشتم اما خوب دلیل نمیشه که .
در عین حال در این نوع کارها نسبت به نظر دیگران هم حساس هستم و وقتی ببینم یک موردی یا نظری به نظرم اشتباه هست خوب میگم که روش بحث بشه و به نتیجه ای برسه که نهایتا صاحب اثر با راهنمایی غلط به بیراهه نره و دلسرد نشه .
طرز صحیح نقل قول اینه که شما حرف من رو نقل قول میکنی و در اون مورد توضیح میدی اما در چند مورد اصلا به موضوع دیگه ای اشاره کردی و اصلا حرف من تحریف شد .
اگه بخوام همه رو نقل قول کنم طولانی میشه اما چون میخوام به یک نتیجه ای برسیم که امیدوارم برسیم به یکیش اکتفا میکنم .
چرا ؟
بابا این همه کارت ویزیت داریم که خطوط قرمز طراحی رو میشکنن و طرح هایی میشن که در اینترنت دست به دست میچرخن ( البته دست به دست نه .... سایت به سایت)
اتفاقا به نظر من آدم باید برای خودش تکنیک اختراع کنه . مگه همه این قوانین و تکنیک هایی که الان هست اختراع نبوده ؟ خب چه عیبی داره ما هم برای خودمون سبک داشته باشیم ؟