کارت ویزت خودم+کارت ویزیت سامانه ی پیامکی خرسند

nader918

Well-Known Member
ببخشید وقت نداشتم مک آپ درست کنم لطف کنید نظر بدید
یا علی
نمرم یا دتون نره از 100khorsand.jpg

این هم کارت ویزیت خودمه وقت نداشتم مک آپ خوبی درست کنم ببخشید
3.jpg4.jpg

zahednejad

Well-Known Member
عزیز دلم
تم رنگی خوبی واسه سامانه پیامک استفاده کردی
هرچند دیگه یه کم تکرار شده
اما دقیقا با عنوان اصلی و لوگو خوب رفتار نکردی
منظور این که این دو موضوع چون جذب کننده مخاطب باید گیرایی بالاتر و فرم بهتری داشته باش
و استورک اینجا لازم نیست
به نظرم یه کم قبل از این طرح بزنی طرح ببین
تا ذهن خلاق تری داشته باشی
فدای شما

ghasemrayaneh

Active Member
توی رنگ بندی نوشته هات و اندازه فونت هات کمی بیشتر خلاق باش چون توی چاپ رنگ ها تناسبی با هم ندارن . انداره هاشون هم ریز بود

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
چون هنوز دستت نیست روی کارها بیشتر وقت بذار و سعی کن دقت بیشتری به خرج بدی
واسه متنی که سیاه هست از استروک سیاه استفاده نمی کنن ( بصورت کلی از رنگ هم خانواده ها استفاده نکن مگر در مواقع خاص )
درکل باید از Stroke بجا استفاده بشه !! رو کارت ویزیت کمتر از استروک استفاده کن چون کار رو خراب میکنه ! مگه اینکه کار باهاش و موقعیت استفادشو یاد داشته باشی
بیشترین چیزی که در طراحیت تاثیر میذاره و همیشه من و دیگر دوستان عزیز میگیم ، دیدن نمونه کار هست که سایت زیر میتونه کمکت کنه :
کد:
http://graphicriver.net/category/print-templates/business-cards
موفق باشی

.:BEHNAM:.

Active Member
دوست عزیز

طرح هاتون ضعیفه و این ضعیف بودن ناشی از نداشتن یا کم بودن سواد بصری شماست . پیشنهاد می کنم قبل از اینکه تجاری
فکر کنید یا کار کنید کتاب هایی در زمینه مبانی رنگ و مبانی هنرهای تجسمی مطالعه کنید و کار های خوب و حرفه ای زیاد ببینید.
نداشتن هماهنگی فرم ها ، طرح ها و نوشته ها ، استفاده نادرست از رنگ ها یا ترکیب رنگ ها ، متعادل نبودن و تضاد حاکی از اینه .

موفق و شاد باشید

آخرین ویرایش:

m0hsen.a

Member
راستشو بگم؟
كارت ضعيفه. ويزيت خودت خوب نيست. روش كار نشده اصلا. دوتا عكسه با يه متن.
كلا طرحش بايد عوض بشه. نه از لحاظ چيدمان نه وزن نه رنگ هيچي باهم همخواني نداره... تجربه تجربه و تجربه ميتونه مشكلتو حل كنه... با طراحا در ارتباط باش كارتو ميتوني قوي كني.. ميشه خيلي بهتر از اين باشه
اميدوارم از حرفام ناراحت نشده باشي

nader918

Well-Known Member
راستشو بگم؟
كارت ضعيفه. ويزيت خودت خوب نيست. روش كار نشده اصلا. دوتا عكسه با يه متن.
كلا طرحش بايد عوض بشه. نه از لحاظ چيدمان نه وزن نه رنگ هيچي باهم همخواني نداره... تجربه تجربه و تجربه ميتونه مشكلتو حل كنه... با طراحا در ارتباط باش كارتو ميتوني قوي كني.. ميشه خيلي بهتر از اين باشه
اميدوارم از حرفام ناراحت نشده باشي

عزیزی

جدیدترین ارسال ها

بالا