کارت ويزيت "سبز"

fayazbahram

Member
سلام دوستان اين کارت رو امروز واسه خودم طراحي کردم. اگه قرار باشه چاپ بشه مات چاپ ميکنم به خاطر همين رنگهاش رو هم طوري انتخاب کردم که براق نباشه. به نظر خودم جاي يه چيزي بالا سمت چپ خاليه نظر شما دوستان چيه؟

vsjjnlg56ph4ab6in7od.jpg

[REZA]

Member
اتفاقا به خطر اون حالت گلوزی که سمت راست و بالای کار دارن باید سلفن براق چاپ بشه!!!!
خوب شده اما به نظر من توی انتخاب فونت کلمات "" طراح:فیاض بهرام"" و ""تلفن"" تجدید نظر کنید.(البته این نظر شخصی من هست)
موفق باشی

Morteza76

Member
خوبه، ولی فونت ها کمی کارو سبک کرده و همچنین 251هم اگر مربوط به دیزاین هست باید هم رنگ خود دیزاین باشه تا با هم خونده شن!

fayazbahram

Member
آقا رضا خيلي ممنون از نظرت. در مورد چاپش بايد بگم که من اصلا از سلفون براق خوشم نمياد به خاطر همين طرحمو يکم ويرايش کردم و اون گلوز ها رو يکم کمرنگ تر کردم در مورد نوشته هم عوضش کردم , چطور شده؟

mg2vlxyldl2co6ki8dao.jpg

fayazbahram

Member
خوبه، ولی فونت ها کمی کارو سبک کرده و همچنین 251هم اگر مربوط به دیزاین هست باید هم رنگ خود دیزاین باشه تا با هم خونده شن!

دوست عزيز فونت ديزاين فارسي هست و وقتي بخوام که 251 رو با اون بنويسم که فارسي ميشه!!!

salmanclever

Well-Known Member
زیباست
ولی اون پایین اسمت و شماره تلفن افکت زیبایی داره ولی فکر نمیکنی توی چاپ بد در بیاد و کلا توی چاپ دیده نشه و محو بشه؟؟؟

SEPINAZ

Active Member
كار جالبي شده دوستم!
اما زيادي از براش استفاده كردي... يه جورايي شلوغ شده !
فونت دازاين و تل و عوض كني بهتره به نظر من.

موفق باشي

fayazbahram

Member
خيلي ممنون Sepinaz جان , ميدوني آخه من خودم اعتقاد دارم کارت يا بايد خيلي شلوغ باشه يا خيلي ساده , در سادگي زيبايي نهفته و شلوغي هم باعث ميشه که بيننده ي کارت هميشه دنبال يه نوشته ي جديد توي کارت باشه و هي بهش نگاه کنه. البته اين نظر منه , شما هم موفق باشي!!!

takrang

Member
سلام!
خیلی شلوغه چشم مخاطب از دنبال کردن طرح خسته می شه!
سپاس!

memol_515

Active Member
منم با اينهمه شلوغي مشكل دارم. خيلي كار رو سنگين كرده.

اما با ايده سلفن مات موافقم. حتي اون حالت پيشه اي رو توي مات بهتر از براق نشون ميده.

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا