یکی از کارای جدیدمه امیدوارم خوشتون بیاد
H haroot Member Sep 24, 2011 #1 یکی از کارای جدیدمه امیدوارم خوشتون بیاد پیوست ها bahaa.jpg 166.8 کیلوبایت · بازدیدها: 81
sh1 graphic Well-Known Member Sep 24, 2011 #2 ترکیب بندیت خوب شده کار ساده و شیکی شده فقط تایپوگرافی بهار زیاد خوانا نیست
Mj Well-Known Member Sep 24, 2011 #5 خیلی قشنگ شده تایپوش هم خوبه ولی به نظرم اگه یه مقدار خوانا تر میشد خیلی کاربر پسند تر بود خسته نباشی
خیلی قشنگ شده تایپوش هم خوبه ولی به نظرم اگه یه مقدار خوانا تر میشد خیلی کاربر پسند تر بود خسته نباشی
masouddesign Member Sep 25, 2011 #7 به نظر من زیر کارت شماره تماس و آدرس اصلا خوب نشده . اگه تو پس زمینه از یه تصویر کامپیوتر استفاده میکردی هم کارت بهتر میشد.
به نظر من زیر کارت شماره تماس و آدرس اصلا خوب نشده . اگه تو پس زمینه از یه تصویر کامپیوتر استفاده میکردی هم کارت بهتر میشد.
H haroot Member Sep 25, 2011 #8 masouddesign گفت: به نظر من زیر کارت شماره تماس و آدرس اصلا خوب نشده . اگه تو پس زمینه از یه تصویر کامپیوتر استفاده میکردی هم کارت بهتر میشد. کلیک کنید تا باز شود... من که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه پایین کارت بعدش چرا بعضی ها فکر میکنن همش باید یه کامپیوتر بکوب تو کارت ویزیت!قشنگ بشه!
masouddesign گفت: به نظر من زیر کارت شماره تماس و آدرس اصلا خوب نشده . اگه تو پس زمینه از یه تصویر کامپیوتر استفاده میکردی هم کارت بهتر میشد. کلیک کنید تا باز شود... من که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه پایین کارت بعدش چرا بعضی ها فکر میکنن همش باید یه کامپیوتر بکوب تو کارت ویزیت!قشنگ بشه!
moslancer2 Member Sep 25, 2011 #9 خسته نباشی دوسا عزیز... ساده و جذاب بود... تایپوش هم قشنگه... موفق باشید...
MOSTAFA کاربر فعال Sep 25, 2011 #10 کار زیبایی شده، یکم روی تایپوش بیشتر میشد کار کرد اما در کل خوبه موفقیتـ
H haroot Member Sep 26, 2011 #13 pro_man گفت: خوبه ولی cafenet؟ مطمئنی اینجوری مینویسن؟ کلیک کنید تا باز شود... آره .مگه شما شک دارید!
pro_man گفت: خوبه ولی cafenet؟ مطمئنی اینجوری مینویسن؟ کلیک کنید تا باز شود... آره .مگه شما شک دارید!