چ کنم ؟! {طراحان وب و گرافیکس ها ...}

mahdigp

Member
با عرض سلام،

من خب چند وقته قصد دارم حرفه ای فتوشاپ کار کنم اونم مثلا تو طراحی وب ...
اما اونقدر حرفه ای نمیتونم بشم ! یعنی نمیدونم از کجا شروع کنم ...
مثلا آیا یه طراح پترن و ... از جاها دیگه استفاده نمی کنه ؟! یا میکنه!؟
من واسه یادگیری اصول این چیزا به کجا مراجعه کنم؟! واسه روون شدن دستم ...
و اینکه همین :)

+Mohammad+

Well-Known Member
خوشحالم که می بینم به مبحث وب علاقه دارید!
برای شروع باید با مبانی طراحی قالب آشنا بشید
مثلا می تونید از
اینجا و اینجا شروع بکنید و مباحث مرتبط رو دنبال بکنید تا به هدفتون برسید...

مثلا آیا یه طراح پترن و ... از جاها دیگه استفاده نمی کنه ؟! یا میکنه!؟
هر "طراح" ی سبک خودش رو داره...
البته سوال شما منو یکم گیج کرد چون خب طراح بالاخره یه Pattern رو یا استفاده میکنه یا اصلا استفاده نمیکنه که اگه استفاده بکنه از یه جایی پترن رو میاره...
مثلا واسه پترن های مناسب وب یه سایتی هست که شما می تونید متناسب با قالب خودتون پترن انتخاب کنید .. پترن قشنگ...

شما از همون لینک ها استفاده کنید .. اگه هر سوالی بود همینجا مطرح کنید .. بنده شخصا در خدمتتون هستم در زمینه ی طراحی و وب.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

mahdigp

Member
هر "طراح" ی سبک خودش رو داره...
البته سوال شما منو یکم گیج کرد چون خب طراح بالاخره یه Pattern رو یا استفاده میکنه یا اصلا استفاده نمیکنه که اگه استفاده بکنه از یه جایی پترن رو میاره...
مثلا واسه پترن های مناسب وب یه سایتی هست که شما می تونید متناسب با قالب خودتون پترن انتخاب کنید .. پترن قشنگ...
منظورم این بود از پترین آماده استفاده می کنه یا خودش میسازه!؟

mahdigp

Member
شما از همون لینک ها استفاده کنید .. اگه هر سوالی بود همینجا مطرح کنید .. بنده شخصا در خدمتتون هستم در زمینه ی طراحی و وب.
موفق باشید.

ممنون بابت لینک ها ... خوب من در این حد میتونم ... مثلا می خوام با Web 3.0 و از این دست وبسایت های جدید بتونم دیزاین کنم، که بعد در کد نویسی هم از css3 استفاده بشه ...
من بیشتر تو ساخت المان ها و عنصر ها مثلا ساخت یک منو یا یک باکس خیلی حرفه و قشنگ مشکل دارم ... نمیتونم یه چیز قشنگ بسازم ...
خیلی ممنون بابت راهنماییاتون Silverlight

+Mohammad+

Well-Known Member
منظورم این بود از پترین آماده استفاده می کنه یا خودش میسازه!؟
معمولا از پترن های آماده استفاده میکنن

من بیشتر تو ساخت المان ها و عنصر ها مثلا ساخت یک منو یا یک باکس خیلی حرفه و قشنگ مشکل دارم ... نمیتونم یه چیز قشنگ بسازم ...
برای این کار میتونید از ابزارهای آنلاین مثل این کمک بگیرید .. البته ابزارهای دیگه هم هست...
مثلا میتونید توی گوگل این کلمات رو جستجو کنید :
CSS3 Box Maker
CSS3 Button Maker
CSS3 Maker
و...
اگه منظورتون از ساخت باکس ... "باکس"ی هستش که توی فتوشاپ طراحی میکنید .. خب یکم نمونه کار ببینید .. یاد می گیرید اصولش رو...
من خودم تقریبا با دیدن نمونه کارهای دیگران اصول طراحی المان های وب رو یاد گرفتم ... هر چی بیشتر نمونه کار ببینید ... بهتر می تونید طرح بزنید.

آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
مهدی جانـ استفاده از آبجکت های آماده در طراحی هیچ مشکلی نداره و باعث میشه در وقتت صرفه جویی کنی !
ولی یک طراح حرفه ای آبجکت های مورد نیازشو بیشتر سعی میکنه خودش آماده کنه ، از قبیل استایل ، آبجکت ، آیکون و... که باعث میشه کارش ارزشمند تر و حرفه ای تر باشه
باید ببینی طرح های آماده نیازتو برآورده میکنه با طرحی که میخوای انجام بدی یا نه ، اگه نه خودت باید طراحی کنی
البته استفاده از طرح های غیر رایگان بحثش کاملا فرق میکنه...

mahdigp

Member
ممنون رفع ابهام شد ...
خیلی ممنون از صادق عزیز و گرامی که همیشه از دادن اطلاعات دریغ نکرده ، و Silverlight عزیز که ایشون هم همیشه ب بهترین شکل جوابمو داده ... خیلی ممنون ازتون !

جدیدترین ارسال ها

بالا