چی داداش...؟ حرفی بود...؟

nima_dsnr

کاربر VIP
توي اين سري از آموزشهاي ImageReady ميخوام آموزش "چي داداش ...؟ حرفي بود ...؟" رو بذارم.
عکي رو ميتونيد از اينجا دريافت کنيد.
ابتدا تصويري از پايان کار رو داريم :

break toop.gif

1. خوب ، عکسمون رو توي فتوشاپ باز مي کنيم.
حالا با هر ابزاري که راحت تريد يه جوري سرش رو از بدنش جدا کنيد. ( من ابزار magnetic lasso tool )
1.jpg
رو پيشنهاد مي کنم ( براي اين کار هرچي بيشتر Zoom کنيد کار بهتر در مياد. )

2.jpg

2. کليد Ctrl+Shift+J را فشار دهيد تا قسمت سلکت شده را Cut کند و در يک لايه جداگانه قرار دهد. ( Layer> New> layer via cut ) اين لايه را Dupplicate کنيد ( کليک راست روي لايه سپس Dupplicate Layer )
3. لايه 1 ( وسطي ) را کمي به سمت چپ و پايين و کپي لايه 1 ( بالايي ) را کمي به سمت راست و پايين هدايت کنيد.

6.jpg

4. حالا دو لایه بالایی را خاموش کنید ؛ الان جای یک سر خالی داریم که بابید با زمینه همرنگ کنیم. در این قسمت هرچی از فتوشاپ بلدید رو باید با IQ تون شبکه کنید تا این بخش رو به بهترین نحو انجام بدید. ( من از ابزارهای Clone stamp tool و Smudge tool و Blur tool استفاده کردم. )

3.jpg

5. حالا وارد محیط ImageReady می شویم. برای این کار کلیدهای Shift+Ctrl+M را با هم فشار دهید. ( File> Edit in ImageReady )
از منوی Window گزینه Animation را انتخاب کنید.
حالا از فریم جاری یک کپی بگیرید ، برای این کار روی کلید Duplicates current frame کلیک کنید.

4.jpg

6. حالا دو فریم و دو لایه خاموش داریم. روی فریم 1 کلیک می کنیم و لایه وسط را روشن می کنیم ( لایه بالا خاموش است ) سپس روی فریم 2 کلیک می کنیم و لایه بالایی را روشن می کنیم ( لایه وسط خاموش است )

5.gif

7. حالا باید به فریم ها زمان دهید. با نگه داشتن Shift روی دو فریم کلیک کنید تا انتخاب شوند. در قسمت پایین لایه ها روی فلش کوچک کلیک کنید و گزینه Other را انتخاب کنید و سپس مقدار 4/0 را وارد کنید.

7.jpg

در پایان برای تست کار بر روی کلید Play/Stop animation
8.jpg
کلیک کنید.
این هم پایان کار :

break.gif

خوب بید ؟!!

جدیدترین ارسال ها

بالا