دوستان
من یک کلیپ با چند نما مختلف گذاشتم.
نما اول خطی است که به دور دریای خلیج فارس کشیده می شود
نما دوم نوری است زیبا با رنگ زرد که از روی متن عبور می کند
نما سوم نوری است ملایم که از روی خلیج فارس عبور می کند
نما چهارم نوری است که از روی کلمه دانشگاه آزاد اسلامی عبور می کند
می خواستم بدونم که چگونه می تونم این نورها را پیاده سازی کنم ؟
با چه پلاگینی و به چه صورت ؟
این هم لینک دانلود :
http://iran-fairs.com/Clip.zip
ممنون می شوم
سلام دوست عزیز
بعضی سوالات خیلی کلی است. یعنی مشکل در یک کار نیست و کلی مبحث تو یک سوال بیان میشه که پاسخ دادنش کمی سخته و
بیشتر هم آموزشهای پایه است که شما باید از قبل یاد گرفته باشید وگرنه برای جواب به این سوال باید چند صفحه تایپ کرد. یاد گیری آموزش های پایه به عهده شماست و رفع اشکال به عهده من و دوستان.
مثلا من به وله کار کردم که نتیجه ی یکسال تجربه من تو افتر بود . اگه شما ببینی سوال می کنی که اینجاش و اینجاش و اینجاش چطور درست شده. آیا واقعا میشه توضیح داده چطور درست شده؟!
اما در کل :
من این کلیپ رو دیدم. همونطور که دوستان گفتند از
پلاگین shine استفاده شده. و برای خط دور ایران از
stroke استفاده شده. حالا شاید شما بپرسید که stroke چیه و چجوری کار می کنه. خب این تو آموزش های بیسیک افتر است که شما باید از قبل بدونید.
کلا فیلتر stroke رو شما می تونید روی یک ماسک بندازید و با تنظیماتش اون رو وارد به کشیده شدن نمایید مانند خط دور نقشه ی ایران. ماسک هم همانطور که می دونید می تونید با ابزار پن تو مسیری که می خواهید ترسیم کنید. البته می تونید اون نقشه رو بصورت ترنسپرنت به افتر بیاریید و خودش ماسک دور ایران رو براتون در میاره. که بعد می تونید stroke رو به اون ماسکی که خود افتر ایجاد کرده اعمال کنید. برای اینکه خود افتر اتوماتیک دور یه تصور یا هر چی رو ماسک در بیاره ابتدا روی لایه مربوطه کلیک کنید و بعد به این مسیر برید
layer => Auto-trace
این از کشیده شدن خط.
برای درخشش خط هم از پلاگین shine استفاده شده که کار باهاش راحته. شما می تونید با تغییر نقطه اتکا ( source )مثلا از چپ به راست درخشش رو روی کلمات عبور بدید. می تونید رنگ درخشش ، میزان شدت درخشش ، و اندازه طول درخشش و این چیزها رو به راحتی و خیلی ساده کنترل کنید. واقعا پلاگین پر کاربرد و در عین حال ساده ای است.
من کلا عادت ندارم تو سر کار بزنم اما این کار خیلی حرفه ای نیست و البته بنا بر جایی که ارائه دادند روش زحمت کشیدند نه بیشتر نه کمتر
مثلا شما برای ایجاد یک درخشش خوب با استفاده از shine باید اون لایه رو (مثلا بسم الله)
به دو یا سه یا حتی بیشتر تکثیر کنید.یکی برای حالتی که اگه قبل از درخشش میخواهید داشته باشه یکی برای بعد از درخشش یکی برای کنترل درخشش و اینجور چیزها. که با ایجاد mask و تغییر آن می تونید روی دونه دونه کلمات کنترل داشته باشید.
یه آموزش کلی:
کلا اگر خواستید روی یه کلمه یا جمله فیلتر یا هر چی اعمال کنید ولی به مرور مثلا از چپ به راست اون افکت اعمال بشه با استفاده از ابزار ایجاد ماسک، یک ماسک مستطیلی رو کل کلمه یا جمله ایجاد کنید. بعد اگر بنا رو بر فارسی بودن بذاریم ضلع چپ ماسک رو بگیرید و به پشت اولین حرف فارسی بیاریید تا ماسک یعنی مستطیل کوچک بشه بعد در این نقطه یک کی فریم ایجاد کنید برای ( mask shape ). حالا چند ثانیه بسته به میل خود که با چه سرعتی اون افکت می خواهید روی کلمات اعمال شود جلو برید یک کی فریم دیگر ایجاد کنید و ضلع چپ مستطیل را با آخرین حرف ببرید. در این صورت مثلا در عرض چند ثانیه از حرف اول تا آخر اون تغییرات یا افکت یا هرچی اعمال خواهد شد.
آموزش پیشرفته تر:حتی می تونید به جای ماسک مستطیلی چند نقطه دیگر اضافه کنید تا ماسک چند ضلعی یا هر شکلی که دوست دارید بشود و به نحود دلخواه شکل ماسک را تغییر بدید تا کار حرفه ای تر شود
ببخشید که خیلی کلی توضیح دادم. چاره ای نیست آموزش مو به مو بدم چند صفحه میشه. اما من کد ها و نکات طلای رو بهتون دادم و گفتم انشاالله خودتون پیگیری کنید. برای درخشش در این کلیپ فقط از یک لایه استفاده کرده . یک کار خیلی ساده. شما می تونید حرفه ای تر این کار رو تو یه آموزش به نام training - ladyjane که از شرکت دیجیتال جوس هست ببینی ( فکر کنم تو نت گیر بیاد) و تازه از این آموزش ایده بگیری و خودت روی نوری که از نوشته رد میشه هر جور دوست داری کنترل داشته باشی.
بدرود.