چگونگی ساخت دیتابیس در Mysql

Panther

New Member
سلام دوستان . راستش من یه ماهی میشه که دارم به این در و اون در میزنم که یاد بگیرم چه جوری میشه یه دیتابیس با Mysql و PHP بسازم . اما هنوز هیچ چیز به درد بخوری در این زمینه به دست نیووردم.
لطفا اگه امکان داره یه اموزشی چیزی بزارید که من از سردرگمی در بیام.
راستش من میخوام تقریبا یه دیتابیس حرفه ای بسازم که بتونم باهاش مطالب و ... سایتم و مدیریت کنم .
البته لازم نیس کل این کارارو ... یه کمیشو یاد بگیرم بقیشو خودم انگلک میکنم تا یاد بگیرم . اما اگه کانل بود چه بهتر .
( واضحتر بگم . میخوام یه سایت Dynamic بسازم و قالب بندی و تیبل بندی و ... بلدم . فقط تو همین یه مورد مشکل دارم )
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

farik

Well-Known Member
با سلام..
ساخت ديتابيس اصلي دو راه داره:
1)استفاده از نرم افزار مديريت nysql مثل phpmyadmin
2)ارسال query ير پس از اتصال به mysql از طريق php:
کد:
CREATE DATABASE `database_name`
با تشكر TabOTabDesign

farik

Well-Known Member
سلام دوست عزيز...
خوب اگه اينطوريه اينم يك نمونه كد براي php ميزارم كه به سرور وصل ميشه و اطلاعات رو ميگيره..

$link = mysql_connect(address host mysql,username,passwordetoon);
mysql_query("CREATE DATABASE `database_name`");
mysql_select_db("database_name);
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'");
mysql_query("SET character_set_client = utf8 ");
mysql_query("SET character_set_results = NULL ") ;
mysql_query("SET character_set_connection = utf8 ");

تا اينجا به بانك وصل شديم و يك سري تنظيمات رو براي هينكه زبان فارسي رو ساپورت كنه انجام داديم.حالا هر وقت خواستيم دستوري به پايگاه بفرستيم از تابعmysql_query استفاده ميكنيم..
يك توصيه هم به شما ميكنم حتما از نرم افزراهايي كه سرور مجازي ميسازه استفاده كن (مثل xampp)و phpmyadmin رو ببين و باهاش كار كن اونجوري خيلي راحت تر ميشه كارت

Milad

Well-Known Member
براي اينكار بايد به دستورات MySql مسلط باشي و با استفاده از تابع mysql_query در php از اين دستورات استفاده كني ، پيشنهاد من اين هست كه كار كردن با برنامه phpMyAdmin رو يادبگيري و باهاش بانكها و جداول مورد نظرت رو بسازي هر كاري كه در phpMyAdmin انجام بدي كد اون دستور نمايش داده ميشه و اينطور ميتوني يك ديد كلي به نحوه ساخت ديتابيس مورد نظرت برسي و با دستورات mysql‌ هم آشنا ميشي ...

PHP:
mysql_query(/*dastorate mysql*/);

از روش بالا هم ميتوني براي استفاده از دستورات mysql در php استفاده كني .

موفق باشي .

جدیدترین ارسال ها

بالا