ali.2
Active Member
سلام.
من یک پروژه چند صفحه ای با مولتی مدیا بیلدر ساختم. لازم هست که هنگام شروع هر صفحه اسکریپتی به اسم sc رو اجرا کنم. در قسمت اکشن صفحه و Page Start با استفاده از کد ("RunScript("sc این کارو انجام دادم. برای اجرای اسکریپت sc هم دو تا پلاگین به اسم های sysmetrics111 و Plugx نیاز هست. اونها رو هم داخل پروژه ادغام کردم. کلا کدهای شی اسکریپت sc این هست:
آیا راهی هست که من اونها رو فقط تو یک صفحه بذارم و از تمامی صفحات بتونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
چه طوری باید کد نویسی کنم؟
من یک پروژه چند صفحه ای با مولتی مدیا بیلدر ساختم. لازم هست که هنگام شروع هر صفحه اسکریپتی به اسم sc رو اجرا کنم. در قسمت اکشن صفحه و Page Start با استفاده از کد ("RunScript("sc این کارو انجام دادم. برای اجرای اسکریپت sc هم دو تا پلاگین به اسم های sysmetrics111 و Plugx نیاز هست. اونها رو هم داخل پروژه ادغام کردم. کلا کدهای شی اسکریپت sc این هست:
("PluginSet("sysmetrics111","44
("PluginRun("sysmetrics111","KeyState
("$PluginGet("sysmetrics111","state
(printscreen$=GetArrayItem(state$,|,4
If (printscreen$<>'0') Then
("PluginRun("plugx","Clean
End
("ScriptTimer("sc","100
حالا مشکل اینجاست که من باید شی اسکریپت sc و پلاگین های sysmetrics111 و plugx رو تو تمام صفحات قرار بدم.("PluginRun("sysmetrics111","KeyState
("$PluginGet("sysmetrics111","state
(printscreen$=GetArrayItem(state$,|,4
If (printscreen$<>'0') Then
("PluginRun("plugx","Clean
End
("ScriptTimer("sc","100
آیا راهی هست که من اونها رو فقط تو یک صفحه بذارم و از تمامی صفحات بتونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
چه طوری باید کد نویسی کنم؟