Fa چگونگی دسترسی به یک اسکریپت از تمامی صفحات

ali.2

Active Member
سلام.
من یک پروژه چند صفحه ای با مولتی مدیا بیلدر ساختم. لازم هست که هنگام شروع هر صفحه اسکریپتی به اسم sc رو اجرا کنم. در قسمت اکشن صفحه و Page Start با استفاده از کد ("RunScript("sc این کارو انجام دادم. برای اجرای اسکریپت sc هم دو تا پلاگین به اسم های sysmetrics111 و Plugx نیاز هست. اونها رو هم داخل پروژه ادغام کردم. کلا کدهای شی اسکریپت sc این هست:
("PluginSet("sysmetrics111","44
("PluginRun("sysmetrics111","KeyState
("$PluginGet("sysmetrics111","state
(printscreen$=GetArrayItem(state$,|,4
If (printscreen$<>'0') Then
("PluginRun("plugx","Clean
End
("ScriptTimer("sc","100
حالا مشکل اینجاست که من باید شی اسکریپت sc و پلاگین های sysmetrics111 و plugx رو تو تمام صفحات قرار بدم.
آیا راهی هست که من اونها رو فقط تو یک صفحه بذارم و از تمامی صفحات بتونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
چه طوری باید کد نویسی کنم؟

zozze

Active Member
پاسخ

سلام دوست من
فکر کنم شما با کپی کردن اون دوتا شیئی که نیاز داشتین توی Master Page و یا Master Top Layer بتونید اون ها رو از همه صفحات فرا خوانی کنید.:)

ali.2

Active Member
مشکل همچنان باقیست. اون اسکریپت میشه گفت که کارش معادل با غیرفعال کردن دکمه Print Screen هنگام اجرای پروژه هست.
فایل Media1 رو همون طور که silvercover گفتن ساختم که کار نمیکنه. اما Media2 درست کار میکنه. بدیش اینه که مجبورم اون سه شی رو توی تمام صفحات کپی کنم.

پیوست ها

• disable print screen.rar
    305.6 کیلوبایت · بازدیدها: 33

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
حالا مشکل اینجاست که من باید شی اسکریپت sc و پلاگین های sysmetrics111 و plugx رو تو تمام صفحات قرار بدم.
آیا راهی هست که من اونها رو فقط تو یک صفحه بذارم و از تمامی صفحات بتونم به اونها دسترسی داشته باشم؟
چه طوری باید کد نویسی کنم؟

تا جایی که یادمه راهی نداره. قبلا یکی دوبار باهاش کلنجار رفتم و به نتیجه ای نرسیدم باید توی تمام صفحات اشیای پلاگین ها رو بذارید.
البته برای استفاده از کدهای صفحات دیگه راه حل حامد جان اصولی ترین راه هستش.

جدیدترین ارسال ها

بالا