چگونگی حرکت برگ و شاخه ها؟

سلام دوستان
یک درخت ساختم می خوام برگ و شاخه هاش در اثر بد تکون بخورن.
یک راه پیدا کردم اونم اینه که باید از Cloth استفاده کنم ولی خیلی دردسر داره و شبیه سازیش هم سنگینه.:cry:
دیگه الان مثل .... تو گل گیر کردم.:-?
یک نرم افزار هست به نام SpeedTree. این چه جوریه میشه حرکات تکون خوردن برگ و شاخه ها رو توش شبیه سازی کرد و انتقال بدم توی Max یا فقط بدرد ساخت درخت و گل و گیاه می خوره؟
اگر میشه انتقال بدم امکان داره راهش رو بگین؟

nc_hamid

Member
سلام
برای حرکت شاخ و برگ ها ما یه بحث مفصل قبلا با دوستان داشتیم .
نرم افزار هایی مثل Speed Tree برای حرکت شاخ و برگ ها در اثر باد خوبن . آموزش هم زیاده . تو سایت Mostafa 3d یه آموزش خوب هست .
اما اگه می خوای خودت شبیه سازی کنی . مثلا حرکت شاخ و برگ ها بر اثر ضربه ، من چیزی جز ریگ درخت پیدا نکردم. البته با TP می شه که فکر کنم خیلی سخت باشه .
من خودم تمام شاخه هایی رو که می خواستن حرکت داشته باشن رو با Line در آوردم بعد بهشون Flex دادم . با استفاده از Deflector ها اون ها رو حرکت می دادم. برای برگ ها هم از یه اسکریپت برای Scatter شون روی شاخه ها استفاده کردم .

من خودم تمام شاخه هایی رو که می خواستن حرکت داشته باشن رو با Line در آوردم بعد بهشون Flex دادم . با استفاده از Deflector ها اون ها رو حرکت می دادم. برای برگ ها هم از یه اسکریپت برای Scatter شون روی شاخه ها استفاده کردم .
امکان داره در این مورد یک مثال بزنی چون من کار کردن با Flex و Deflector ها رو بلد نیستم.یعنی هِر از بِر نمیدونم. اگر جایی هم آموزشش هست بگین خیلی لطف می کنین.

جدیدترین ارسال ها

بالا