چگونگي شبيه سازي تصادف ماشين ها در مكس .!

JEYDI7

Active Member
سلام دوستان ، يك كم اطلاعات مي خواستم در مورد تصادف ماشين ها در مكس مثلا يك صحنه تصادف رو در نظر بگيريد ، وقتي يك اتومبيل با يك ساختمان برخورد ميكنه اون تخريب بدنه اتومبيل چطوري ايجاد ميشه ؟

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام
من ی زمانی خیلی دنبالش گشتم بهترین چیزی که دیدم یه اموزش بود تو یوتیو به اسم CarCrashing In RealFlow ، این سازنده اموزشش کسی که تصادف های فیلم Death Race رو ساخته .
خیلی اموزش خوبی بود .
سرچ کن گیر میاد .

mak3798

Member
سلام
شما میتونی از پلاگین Craft Director Studio استفاده کنی.
با این پلاگین می تونی هم اتومبیل ریگ کنی هم هواپیما هم تانک و ...
علاوه بر ریگ این وسایل می تونی تصادف اون ها رو هم شبیه سازی کنی
اینطور که شنیدم خیلی قدرتمند هسش و یکی از مشتری هاش هم پیکساره!
اینو میتونی از لینک زیر دانلود کنی
http://gfxdomain.net/blog/2013/01/craft-director-studio-v12-1-1-win64-32111.html
موفق باشی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من چند وقت پیش دقیقا همین پروژه رو میخواستم بسازم اما واقعا پیداکردن بهترین راه سخته. آموزشی که حمید جان معرفی کرد روهم دانلود کردم اما چون توی Real flow بود بیخیالش شدم و تصمیم گرفتم خودم یه راهی براش پیدا کنم. حالا اون چیزی که خودم انجام دادم رو بهت مبگم

صحنه ی من شامل دوتا ماشین اصلی میشد که سر یک چهار راه بهم برخورد میکنن، حرکت ماشین ناشی (!) رو با Craft شبیه سازی کردم که خیلی ساده از بین ماشین های دیگه ویراژ میده و به اونور چهار راه میرسه. ماشین دوم هم با سرعت معمولی از سمت راست چهار راه رد میشه که بصورت دستی حرکتش دادم. برای شبیه سازی برخورد از MassFX استفاده کردم، به این صورت که هر دو جسم رو بصورت Kinematic بهش معرفی کردم و تا یک فریم قبل از محل تلاقی ماشین ها بهم ثابت نگه ش داشتم (گزینه ی Until Frame در MassFX) و برای اینکه چرخ ها از بدنه جدا نشن اونهارو بوسیله ی Constrait های MassFX به بدنه متصل کردم و شبیه سازی کردم.

برای له شدن بدنه هم راه های زیادی رو امتحان کردم، و بهترین راهی که نتیجه داد تلفیقی از Cloth و Morph بود.

امیدوارم بدردت خورده باشه، موفق باشی.

parastomohajer

New Member
سلام احتیاجی به عضویت نداره شما باید از لینکهای غیر مستقیمی که اونجا هستش دانلود کنی
مثل لینک rapid gator
اگه بخوای تورنتش رو دانلود کنی باید عضو سایت باشی

ممنون
به این مرحله رسید چکار باید بکنم.

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    86.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4

+plus

Member
سلام
من ی زمانی خیلی دنبالش گشتم بهترین چیزی که دیدم یه اموزش بود تو یوتیو به اسم CarCrashing In RealFlow ، این سازنده اموزشش کسی که تصادف های فیلم Death Race رو ساخته .
خیلی اموزش خوبی بود .
سرچ کن گیر میاد .
با سلام اگه می شه لطف کنن لینک دانلود تورنتش رو بزارید ممنون می شم
با تشکر

LinkinForEver

دوستان Craft رو دانلود نکنید ، روی مکس 2013 کار نمیکنه !!!
نه من کرافت رو دیدم تصادف خورد شدن رو نمیسازه .

دوستان عالي بود ، يك آموزش هم پيدا كردم ، اگه وقت كرديد يه نگاهي بهش بندازيد .
لينك

فکر کنم همین بود ...

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
دوستان Craft رو دانلود نکنید ، روی مکس 2013 کار نمیکنه !!!
نه من کرافت رو دیدم تصادف خورد شدن رو نمیسازه .
نسخه ی Trialـش رو میشه استفاده کرد، البته فقط 4wheel free و دوتای دیگه کار میکنه و حرفه ای هاش قفله. اما کار رو راه میندازه.

در مورد تصادف هم درسته، ماشین ها میرن توی هم، بهترین راهش همون MassFXـه.

LinkinForEver

بابا باید از SoftBody استفاده شه نه Cloth
MassFX هنوز SoftBody نداره ...

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
برای برخورد منظورم بود نه له شدن.
درمورد Cloth هم من این کارو میکنم و نتیجه ی خوبی هم میده، ورتکس هارو با Fallof به حالت preserve در میارم و یک سری تنظیمات دیگه رو انجام میدم.

parastomohajer

New Member
سلام احتیاجی به عضویت نداره شما باید از لینکهای غیر مستقیمی که اونجا هستش دانلود کنی
مثل لینک rapid gator
اگه بخوای تورنتش رو دانلود کنی باید عضو سایت باشی

http://gfxdomain.net/blog/2013/01/craft-director-studio-v12-1-1-win64-32111.html
سلام
من که نتونستم دانلود بکنم.
لطفا مراحل دانلود رو مثل لینک rapid gator بگید .اگر با تصویر از مراحل باشه ممنون میشم.
با تشکر.

LinkinForEver

سلام
لطفا مراحل دانلود رو مثل لینک rapid gator بگید .اگر با تصویر از مراحل باشه ممنون میشم.
با تشکر.

gfxdomin با این سایت ها قرار داد داره و باید اکانت Primium داشته باشی
از Filefactory بگیر که قرار دد نداره

mak3798

Member
دوستان همون طور که گفتم توی مقاله ای از سایت dfm.ir خونده بودم که craft اینکارست و اینکه خودم از این اصلا استفاده نکردم پس اگه اشتباهی گفتم عذر می خوام !

سلام
با تشکر.

دوست عزیز اینطور که دوستان دیگه میگن craft ایکارو نمیکنه!
پس اگه فقط می خوای ماشین بترکونی(!) و تا حالا دانلود نکردی ، دانلود نکن!
واسه اون کارم از راههایی که دوستان گفتن استفاده کن
بازم شرمنده

tiptooop

Well-Known Member
Soft Object در ریئل فلو خیلی خوب جواب میده. و البته Cloth مکس. خودم از مادباکس برای داغون کردن ماشین استفاده کردم و بعد تو مکس مورفش کردم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا