چگونگي تنظيم subdomain با php به صورت اتوماتيك ؟

dashti

Member
خوب شايد هست كه گفتن ديگه ... والإا سرور كه دست ما نيست كه بتونيم ببينيم ميشه يا نه !!!!!!!!

oxygenws

Active Member
جناب دشتی، خوشحالم که سرور دست شما نیست. لازمه بدونی که فایل .htaccess رو هر کسی می تونه بسازه. چه ادمین اصلی سرور باشه، چه کاربر عادی (البته این امکان در اکثر سرور های لینوکس فعال هست، یعنی قابلیت غیر فعال کردنش هم هست)

جناب حسنی ها، چرا من توضیح بدم؟؟ :) خود آقا میلاد بگه بهتره. مرسی.

موفق باشید، امید

hasaniha

Member
حرفي رو كه miladmovie زده بود برام خيلي جالب بود؛ چون اگه ممكن باشه ديگه لازم نيست دنبال ادمين سرور باشيم!
oxygenws جان شما هم در جواب miladmovie گفته ايد كه به اين راحتي ها نيست؛ خوب وعلوم ميشه كه از چيزايي خبر داريد.
حالا هر كي دوست داره ميتونه در اين باره هم بحث كنه؛ شايد چيزاي جالبي توش پيدا بشه! ;)

oxygenws

Active Member
جناب حسنی ها...
1- فایل httpd.conf دست همه نیست و معمولا فقط ادمین اصلی سرور دسترسی داره بهش.
2- با تغییر در فایل htaccess نمی شه کاری کرد.
3- دسترسی آپاچی به شاخه ها محدوده و با تغییر نام کاربری این دسترسی محدود می شه و ممکنه برای همهء سایت ها error برگردونه و ...

miladmovie

Active Member
من هم در حد ديدن اين تنظيمات اطلاع دارم تا به حال تست نكردم
براي اينكه هر وقط داخل لينوكس مي شم به Apache اون نياز دارم

حالا يك تستي مي كنم!

miladmovie

Active Member
در مورد تست كردن من هم اصلا حوصلم نشد تست كنم آخه اگر كار بكنه هم هيچ ادمين سايتي نمياد دسترسي root رو به كاربران معم.ليش بده

oxygenws

Active Member
هیچ ادمینی نمیاد دسترسی روت بده، اما سرورهایی هستند که می تونند این امکان روبدهند که طرف بدون دسترسی روت، بتونه زیر دامنه برای خودش بسازه (مثل سرور خودم :wink: )

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا