چگونگي تنظيم subdomain با php به صورت اتوماتيك ؟

hasaniha

Member
سلام.
ميخواستم بپرسم كه سايتهايي مثل پرشين بلاگ چه جوري به كاربراشون ساب دومين به شكل اتوماتيك ميدهند؟ من با php كار ميكنم و اگه در حوزه اين زبان جواب بديد خيلي ممنون ميشم.
حتي اگه راهنمايي براي اينكه بدونم از كجا جواب اين سوال رو بگيرم؛ اگه بگيد بازم ممنون ميشم.

omidak

Active Member
سلام:
تمام Sub Domain ها رو به آدرس اصلی Redirect کنید و با در خواست کاربر آدرس مورد نظر رو از Header بگیرید. :wink:

البته من کارم PHP نیست. فقط راه اشو گفتم :wink:

oxygenws

Active Member
این کار چندان ربطی به php یا هر زبان دیگه ای نداره. شما باید وب سرورتون رو تنظیم کنید.

saman_sweden

Active Member
omidak گفت:
سلام:
تمام Sub Domain ها رو به آدرس اصلی Redirect کنید و با در خواست کاربر آدرس مورد نظر رو از Header بگیرید. :wink:

كاملا درسته اين يكي از روشهايي است كه سايتهايي مثل پرشين بلاگ و .........به كاربراشون ساب دومين به شكل اتوماتيك ميدهند

oxygenws

Active Member
saman_sweden گفت:
omidak گفت:
سلام:

كاملا درسته اين يكي از روشهايي است كه سايتهايي مثل پرشين بلاگ و .........به كاربراشون ساب دومين به شكل اتوماتيك ميدهند

این روش برای وب سرور های IIS شاید بهترین روش باشه ولی برای آپاچی راه های خیلی بهتری هست :) مثل mod_rewrite که هم بار کمتری رو CPU می ذاره و هم کلا خیلی سیستماتیک تره و دیگه اینکه سرعت response هم بیشتر خواهد بود و ...

موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
oxygenws گفت:
saman_sweden گفت:
omidak گفت:
سلام:

این روش برای وب سرور های IIS شاید بهترین روش باشه ولی برای آپاچی راه های خیلی بهتری هست :) مثل mod_rewrite که هم بار کمتری رو CPU می ذاره و هم کلا خیلی سیستماتیک تره و دیگه اینکه سرعت response هم بیشتر خواهد بود و ...

موفق باشید، امید
من شنيده بودم بايد يه همچين ساب دوميني بسازيم
*.your site.com
يعني يه زير شاخه با نام *

اين روشي كه گفتيدو ميشه توضيح بديد

omidak

Active Member
سلام:
بله اينو من گفتم. :wink:
الان شما به سايتي كه درام ميسازم بريد:
persasoft.com
حالا با هر SubDomain ای که خواستید.
از *.Persasoft.com استفاده کردم.

omidak

Active Member
سلام:
بله با همون Apatchi
اگه درست نوشته باشم. :roll:
subDomain * رو به یه جایی Alias کنید. :wink:

hasaniha

Member
خيلي ممنون از همه بچه ها!
اصلا فكر نمي كردم كه از همچين روشهايي استفاده ميشه.مرسي
با اين روشي كه گفتيد؛ كه بايد همه ساب دومين ها رو به جايي Alies كنيمو بهد از ورود به صفحه اصلي براي يك ساب دوميني؛ مثلا http://something.mydomain.com بايد براي هر آدرسي كه براي بعد از اين صفحه داريم؛ دوباره تعيين آدرس به همين روشي كه گفتيد بايد رويش انجام بشه؟
مثلا براي http://something.mydomain.com/about.php اين كار بايد دوباره انجام بگيره؟
بازم از جوابهايي كه ميديد تشكر ميكنم؛ فكر كنم پاسخهاتون به درد خيلي ها ميخوره!

oxygenws

Active Member
آپاچی کلی کار می تونه بکنه، گذاشتن ستاره، ساده ترین روش گذاشتن زیر دامنه هستش، که در خیلی موارد بهینه نیست. :)

hasaniha

Member
وقتي كه سرور براي من نباشه اين كارهايي كه گفتيد رو بازم ميشه انجام داد.؟

omidak

Active Member
oxygenws گفت:
saman_sweden گفت:
omidak گفت:
سلام:

موفق باشید، امید

اميد جان راه اصليه اين كار در IIS روشی هست که با اون Script منویسن. مثلاً با ASP یا Prel
که با نام مستعار Redirect Script معروفه :wink:

hasaniha

Member
اگه اين كار براي يه سايتي انجام بشه؛ آيا بر روي بقيه سايتهاي روي سرور مشترك تاثير ميذاره؟ يا ميشه مختص يك سايت اين كار رو انجام داد.

oxygenws

Active Member
حسنیها...
اول اینکه این کار معمولا توسط ادمین قابل انجام هستش (مگر شرایط خاصی که یک کنترل پنل بهتون بده که بعید می دونم کنترل پنلی اینو بده)

دوم اینکه همونطور که امیدک گفت، می تونه هیچ تاثیری نذاره، این بستگی به تنظیم ادمین محترم داره.

سوم..... ممنون امیدک، منظور من هم همون بود :) ولی آپاچی n تا راه بهتر و باحال تر داره :)

موفق باشید، امید

omidak

Active Member
سلام:
اميد جان طيه اطلاعاتي كه من از IIS دارم. این بهترین راه. اما یه چیزه خیلی عجیب رو من در .Net دیدم.
و اون اینه که شما میتونید در برنامه خود به طور Dynamic یک Subdomain رو ایجاد کنید.
و تمام کنترل هایه Domain و خیلی چیزهایه دیگه.

درضمن IIS 6 همینی که نسخه کامل اش هم نیومده. یک سری امکاناتی گذاشته. که یکیش. قوی شدن همین Sub Domain هاس.
More Info

oxygenws

Active Member
اونی که تو .net بوده نمی دونم چیه.... ولی اگر هم کاربردش این باشه، به هر حال تحت سرور شما نمی تونید این کار رو بکنید، چون سرور ها این اجازه رو نمی دن. یادتون نره که زیردامنه، اجازهء دسترسی به dns server رو هم می خواد که این یکی رو هیچ کس نمی ده :)

امیدوارم IIS 6 چیزای جدیدی واسه عرضه داشته باشه :)

ممنون امیدک به خاطر اطلاعات...
موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا