چگونه transfer كنم ؟

mehriz

Active Member
با عرض سلام خدمت مديران و دوستان عزيز.
در حال حاضر اكثر هاستينگ ها با تحريم شدن cpanel موجه شذن ما هم دچار اين مخمصه شديم. و حالا كه ميخوام اطلاعاتم را به يه سرور ديگه انتقال بدم . با مشكل اساسي برخوردم. به مدير سرور قبلي گفتم كه اطلاعات را برام به فعلان يوزر و اي پي انتقال بده كه ميگه واسه انتقال بايد از طريق SSH انتقال بدم . و همينطور مدير سرور جديد فقط يه يوزر و پسورد و اي پي سرورش را داده و ميگه همين 3 قلم واسه انتقال كافي و نيازي به ssh نيست. خواهشن يه راهكاري پيش پاي ما بگذاري:sad:د. با تشكر:oops:

m-sh

Member
اگه خواستید با Info(@)skyhost(dot)ir تماس بگیرید با هزینه کم براتون انتقال می دند ...

J4vad

Member
mehriz دوست من ,

قبلا جواب های خوبی برای این سوال شما در انجمن داده شده ؛ خوب بود جست و جو می کردید ,

در هر حال نیاز 100 % به SSH نیست ؛ اگر پورت 80 سرور شما باز باشد ؛ شما می توانید با برنامه هایی مانند Urlup به راحتی عملیات انتقال Full Backup ها را صورت دهید .

و اگر به شما دسترسی Console داده باشند , و سایت های شما برروی یک سرور باشد ، با گرفتن backup از Console می توانید این انتقال را به طور کلی انجام دهید .

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

mamoolhacker

Active Member
استفاده از رپید لیچ و یا اسکریپت های مشابه وقتی امکان پذیره که شما url مستقیم داشته باشید
نه وقتی که برای امنیت امکان دانلود از طریق ip بسته شده و روی یک ftp که url برای راه اندازی lecher نداره .
موفق باشید

mehriz

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزيز
من الان قصد ترانسفر كردن اطلاعات به سرورم را دارم . فقط سوالاتي برام پيش اومده . زماني كه ميخوام با Cpanel بصورتFull Backup ميگيرم و براي سرور ارسال ميشه . كه نياز به يوزر و پسورد ftp و Ip مي باشد اين يوزر و پسورد را از يكي اكانت هاي يوزرهاي اي كه روي سور دارم بايد بدم ؟؟ در مورد اين مسئله ممنون ميشم راهنمايم كنيد و اينكه زماني كه اطلاعات ارسال شد چگونه بايد به Root انتقال بدم ؟؟ با سپاس

Cyber-DL

Member
Re :

با سلام خدمت دوستان عزيز
من الان قصد ترانسفر كردن اطلاعات به سرورم را دارم . فقط سوالاتي برام پيش اومده . زماني كه ميخوام با Cpanel بصورتFull Backup ميگيرم و براي سرور ارسال ميشه . كه نياز به يوزر و پسورد ftp و Ip مي باشد اين يوزر و پسورد را از يكي اكانت هاي يوزرهاي اي كه روي سور دارم بايد بدم ؟؟ در مورد اين مسئله ممنون ميشم راهنمايم كنيد و اينكه زماني كه اطلاعات ارسال شد چگونه بايد به Root انتقال بدم ؟؟ با سپاس

به هیچ وجه این روش رو بهت بیشنهاد نمی کنم .من هیچ وقت از FULL BACKUP استفاده نمی کنم . چون چند بار ناقص BackUp گرفت و...

از RapidLEECH استفاده کن . فایل هات رو از Cpanel زیپشون کن . بعد از PHPMYADMIN دیتابیس رو Export کن با پسوند . gzipped . بعدش با RapidLeech فایل ها رو انتقال بده و بعد هم دیتابیس رو روی سرور جدید IMPORT کن از PHPMYADMIN .

وقتی IMPORT می کنی UTF-8 بزن !

کد:
در هر حال نیاز 100 % به SSH نیست ؛ اگر پورت 80 سرور شما باز باشد ؛ شما می توانید با برنامه هایی مانند Urlup به راحتی عملیات انتقال Full Backup ها را صورت دهید .
اگه شد این برنامه رو برای دانلود بزار . می خواهم ببینم چیه طوریاست .

mehriz عزیز اگه شما به سرور Full Access هستید ، می توانید از WHM و بعد هم Transfers انتقال بدی ، بدون هیچ مشکلی.

آخرین ویرایش:

mehriz

Active Member
mehriz عزیز اگه شما به سرور Full Access هستید ، می توانید از WHM و بعد هم Transfers انتقال بدی ، بدون هیچ مشکلی.
دوست عزيز ميتونيد بگيد چطوري از Whm ميتونم انتقال بدم اطلاعات را ممنون ميشم توضيحاتي ارائه بدهيد.

آخرین ویرایش:

Cyber-DL

Member
دوست عزيز ميتونيد بگيد چطوري از Whm ميتونم انتقال بدم اطلاعات را ممنون ميشم توضيحاتي ارائه بدهيد.

از پنل WHM و بعد هم Transfers و بعد هم Copy an account from another server with account password .
Server to copy from (ip or FQDN): آی پی سرور مبدا
Domain Name* : اسم دامین مبدا
Username to copy: یوزر دامین مبدا
User's password: پسورد دامین مبدا

جدیدترین ارسال ها

بالا