چگونه مي توان همزان چندين خط را لافت و بولين كرد؟ - كمك فوري

فايلي رو كه شامل صدها خط است، در اتوكد طراحي كردم و فايلش رو هم اتچ كردم به اين متن.
اين خطوط رو بعد از ايمپورت چگونه مي توانم به طور يك جا لافت و بولين كنم؟

البته من به صورت تك تك و جدا جدا اين خطوط رو ديتج - لافت - بولين كردم. ولي مشكلي كه بوجود مياره اينه كه تمام خطوط رو بايد تك تك اين فرايند رو روش اجرا كرد كه از عمر نوح و صبر عيوب هم خارجه.
چطور ميشه همه خطوط ايمپورت شده رو به صورت يكجا لافت و بولين كنيم؟

راه حل بهتري كسي داره؟
راستي سطح مقطع لافت ما هم مثلث است.

باتشكر

پیوست ها

• CAD-Lines.zip
    35.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

.:BehzAd:.

Active Member
میخوای چی رو مدل کنی؟

برای اینکه همه با هم لافت بشن باید یکپارچه باشن یعنی همه اون شکل با یک خط ترسیم بشن یعنی باز نباشه البته من دقیق نمیدونم چی رو میخوای مدل کنی وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم.

بهزادجان ممنون از پاسخ گوييد.
مي خوام اين ترسيم خطوطي كه توي اتوكد كشيدم و پيوست متنم كردم رو بعد از ايمپورت تو مكس (بلدم)، به صورت مقطع مثلثي شكل در بيان و اين مقاطع مثلثي رو از يك باكس، كم بكنم.

من بعد از یک هفته همچنان منتظر کمک هستم.
صواب داره اگه به یه بنده ای کمک کنیدا.
روزی هم دیگری به شما کمک می کنه.

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام
منم کامل متوجه منظورتون نشدم . ولی به جای لافت من یه روش دیگه رو برای در آوردن حالتی مثل لافت به کار بردم.

پیوست ها

• Loft.jpg
    Loft.jpg
    312.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • Loft.rar
    15.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Fanous

Well-Known Member
بهزادجان ممنون از پاسخ گوييد.
مي خوام اين ترسيم خطوطي كه توي اتوكد كشيدم و پيوست متنم كردم رو بعد از ايمپورت تو مكس (بلدم)، به صورت مقطع مثلثي شكل در بيان و اين مقاطع مثلثي رو از يك باكس، كم بكنم.

اون چیزی که من متوجه شدم رو توی خود اتوکد انجام دادم به صورت مرحله به مرحله که فکر کنم متوجه بشی چیکار کردم
امیدوارم درست متوجه شده باشم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    244 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • CAD-Lines.rar
    745.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22
میشه گفت فایلی که دوست خوبمون prince_Persia_7 بوجود آورده تقریبا همون چیزی هست که من می خواستم.خیلی ممنون از تلاشتون. ولی اگه دقت کنید می بینید که خیلی دقیق نیست لبه ها و بیرون زدگی در لبه ها زیاد دیده میشه. چون می خوام این فایل رو به دستگاه برش cnc بدم باید دقت کار کمتر از یک سانت باشه. فایلی که دوست خوب دیگمون Fanous در ادامه در اتوکد طراحی کردن خیلی بیشتر نزدیک به اون چیزی هست که می خواستم. البته باید دید در تری دی مکس چطوری میشه.
از لطفتون ممنون

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
به نظر من توی اتوکد مدل کردنش راحت تره
بعد هم به راحتی توی مکس ایمپورت میشه ( بهتره به dxf تبدیلش کنی )

چطوری میشه یه خط رو که منحنی هست را با سطح مقطع مورد نظر حجم داد؟

اون چیزی که من متوجه شدم رو توی خود اتوکد انجام دادم به صورت مرحله به مرحله که فکر کنم متوجه بشی چیکار کردم
امیدوارم درست متوجه شده باشم
ضمن سلام و تشکر
از اونجایی که مهارتی در کد سه بعدی ندارم خواهش میکنم راه تغییر خطی منحنی شکل به حجمی با مقطع مثلث رو برام بطور خلاصه شرح بدید.
قبل تر سعی کردم اینکار رو بکنم. مشکلم این بود که جهت مقطع بنا به مسیر منحرف نمیشد. یعنی خط رو به صورت پرده تونستم در بیارم؛ولی ...
اگه وقت دارین که کامل توضیح بدید ممنون میشم:

Fanous

Well-Known Member
ضمن سلام و تشکر
از اونجایی که مهارتی در کد سه بعدی ندارم خواهش میکنم راه تغییر خطی منحنی شکل به حجمی با مقطع مثلث رو برام بطور خلاصه شرح بدید.
قبل تر سعی کردم اینکار رو بکنم. مشکلم این بود که جهت مقطع بنا به مسیر منحرف نمیشد. یعنی خط رو به صورت پرده تونستم در بیارم؛ولی ...
اگه وقت دارین که کامل توضیح بدید ممنون میشم:

سلام
- طبق عکس ضمیمه ، اول دستور Sweep رو اجرا کنین
- بعد مقطع مورد نظرتون که مثلث هست رو انتخاب می کنین و اینتر میزنین
- سپس مسیر مورد نظرتون رو انتخاب می کنین و اینتر میزنین
کار تمامه .

پیوست ها

• Sweep.jpg
    Sweep.jpg
    290 کیلوبایت · بازدیدها: 6
بابت این مطلب خیلی ممنون. ولی عرض کرده بودم که کد سه بعدی بلد نیستم. خب حالا لاین رو تبدیل کردم به شکل.
چطوری تریم میشه کردش؟ در ادامه بولین توی کد به چه شکل هست؟
خیلی ممنونم.

Fanous

Well-Known Member
توی فایلهای ضمیمه دستورات مربوط به بولین ( البته در اتوکد به این اسم نیستن ) و برش زدن رو واستون مشخص کردم. ( اصطلاح تریم فقط برای خطوط دو بعدی کاربرد داره و برای احجام سه بعدی باید از دستور Slice استفاده کرد )

پیوست ها

• Boolean.jpg
    Boolean.jpg
    91.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Slice.jpg
    Slice.jpg
    87 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا