چگونه مي توان سوال امتحاني با كارنامه ساخت؟

چگونه مي توان چند سوال امتحاني مثلا پنج سوال 4گزينه اي با كارنامه كه هم پاسخ هاي صحيح،غلط و بدون جواب
را مشخص كند ساخت و يا اگر كسي فايل آماده ي اين كار را دارد به من معرفي كند

PC man

Active Member
خوب اینا رو باید با Radio Button کرد.جواب درست رو هم خودت باید بهش بدی تا صحیح یا درست بودن جواب رو تشخیص بده

Sattar

Member
سوالي در مورد Button ها :
دوستان عزيز من دگمه اي رو در Symbole - Button طراحي ميكنم و ميره به Library بعد ميارم تو برنامه تا از Button ها به تعداد زياد استفاده كنم اما وقتي نوشته Button رو عوض ميكنم نوشته همه Button ها عوض ميشه چطوري ميتونم كاري كنم كه تغيير در روي يك Button باعث تغيير در Button هاي ديگه نشه. قبلا از زحمت توضيحي كه براي راهنمايي اينجانب مي كشيد بي نهايت متشكرم .

webkhan

Member
شما بايد در library روي آن باتن رايت كليك و Duplicate Symbol را انتخاب كنيد تا از اين نمونه تعداد مورد نظر ايجاد شود. سپس آنها را وارد Stage كنين.

<3pehr>

Active Member
سلام
آقا من قبلا يه همچين چيزي درست كرده بودم . مي گردم اگه پيدا كردم برات مي ذارمش آخه الان خيلي وقته به دليل مشكلاتي پاي كامپيوتر نشستم و يادم نيست كجاست . (اينو گفتم چون ممكنه دير شه)

سپهر

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام اين كه كاري نداره يه متغيير تعريف كن بعد از هر جواب درست سه امتياز و هر جواب غلط 1 امتياز منفي بده
به همين راحتي

اطلاعات بيشتر مي خواي

ID YAHOO : mohsensemsarpour

آقا سلام خسته نباشيد مي خواستم بدونم
چند تا دكمه فلش كه تو يه صفحه داريم اگه بخواهيم با صفحه كليد روي آنها حركت كنيم بايد چيكار كرد ؟
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا