چگونه قسمت Write را به این شکل در بیاورم؟

panahjoo

Member
سلام
من میخواهم در قسمتی از وبلاگ وردپرسم چیزی شبیه به sobhaneh.org درست کنم. به این صورت که تیتر مطلب لینک بشه به آدرسی که در قسمت آدرس نوشته میشه. مانند عکس زیر:
http://www.irani.ch/wp-images/wp-new-post.jpg

فکر کنم من بایدبعد از فلد تیتر یه فیلد دیگه درست کنم که توش URL رو نوشت.
به این شکل:
<fieldset id="titlediv">
<legend><?php _e('Title') ?></legend>
<div>Title:<p><input type="text" name="post_title" size="30" tabindex="1" value="<?php echo attribute_escape($post->post_title); ?>" id="title" /></p>
<p>Title Url:</div>
</fieldset>
<fieldset id="title-urldiv">
<legend><?php _e('Title-url') ?></legend>
<div><input type="text" name="post_title_url" size="30" tabindex="1" value="<?php echo attribute_escape($post->post_title_url); ?>" id="title_url" /><p>
Content:</p></div>
</fieldset>
<fieldset id="contentdiv">
<legend><?php _e('Title') ?></legend>
<div>
<input type="text" name="post_content" size="100" tabindex="1" value="<?php echo attribute_escape($post->post_content); ?>" id="content" /><p></div>
</fieldset>

من موندم الان این کدها رو تو کدوم فایل بزارم که فیلدها نمایش داده بشن. و با چه کدی اون فیلد جدید رو به تیتر مطلب وصل کنم. توی تمپلیت هم گشتم نیافتم. توی فایلهای آدمین هم گشتم نیافتم !!
با تشکر از همگی

[EHSAN]

Well-Known Member
اون عكسي كه شما داديد براي قسمت كامنت (نظرات) هست. كه براي تغيير اون كافي توي قالبتون فايل كامنت رو دستكاري كنيد. هر چند كه خودش به صورت پيش فرض چنين چيزي رو داره و نيازي به تغيير نيست.!

حالا چرا ميخوايد اديتور رو اون شكلي كنيد؟ يعني مزيتش چيه؟!!

panahjoo

Member
نه احسان جان اون عکس مربوط به قسمت نوشتن در وردپرس هست. عکس از ادیتور سایت صبحانه گرفته شده است.
دلیلشم نوشم که میخواهم چیزی شبیه به sobhaneh.org درست کنم.
مزیتشم برای من اینه که میخواهم پرمالینک اصلی خود وردپرس را به این لینک بچسبونم.
شما صبحانه را ببینید دلیلشو نتوجه میشید.
الان سایت منم ببینید من به یه شکل دیگه مطالب رو لینک زدم.www.irani.ch

جدیدترین ارسال ها

بالا