میدانیم فرز دندانپزشکی یک متهی بسیار ریز و چرخنده است که در اغلب متدهای درمانی دندانپزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. تنوع گستردهی فرزهای دندانپزشکی سبب میشود تا خرید یک فرز متناسب با نیاز دندانپزشک چالش بر انگیز باشد، اما تنها با دانستن نکات جزیی در ارتباط با فرزهای دندانپزشکی میتوانید بهترین نمونه آن را خریداری کنید.
چندین فاکتور مختلف، مشخص کننده نوع فرز دندانپزشکی و کارکرد آن هستند. بهترین سیستم طبقه بندی فرزها، سیستم استاندارد ایزو است که انواع فرز دندانپزشکی را بر اساس شکل سر فرز، طول شنک، جنس فرز، نوع شنک، میزان سختی و زبری و... طبقه بندی میکند. هر یک از این ویژگیها را میتوان به تفصیل شرح داد؛ بنابراین اگر برای آشنایی کامل با انواع مختلف فرزهای دندانپزشکی به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، میتوانید به متن راهنمای خرید انواع فرز دندانپزشکی رجوع کنید.
آشنایی با سیستم نامگذاری ایزو و انواع فرز دندانپزشکی سبب میشود تا هنگام خرید فرزهای دندانپزشکی، بدون ذرهای نگرانی بهترین انتخاب خود را انجام دهید. با این توضیح اگر همچنان در جست و جوی راه دیگری برای خرید فرزهای دندانپزشکی هستید، به شما توصیه میکنیم که بر اساس تخصص خود، نیاز و کارکرد فرزهای مختلف اقدام به خرید آنها کنید. در ادامه انواع فرزهای دندانپزشکی را بر اساس کارکرد تخصصی آنها بررسی میکنیم.
فرزهایی که در درمانهای ترمیمی و زیبایی مورد استفاده قرار میگیرند، با نامهایی مثل فرز پالیش، فرز پرداخت، فرز تراش کامپوزیت و... در بازار موجود هستند و میزان سختی کمتری در مقایسه با فرزهای اندودانتیکس دارند. فرزهای جراحی مناسب برای جراحی ایمپلنت، ریشه و... هستند و فرزهای سر موج دار برای جاگذاری لمینیت یا برخی موارد درمان ارتودنسی مورد استفاده قرار میگیرند. فرزهای دندانپزشکی سختتر بیشتر در لابراتوارهای دندانسازی به کار میروند، به طور مثال فرزهای چند تیغهی آکریل بر و...
توصیه ما برای شما هنگام خرید فرزهای دندانپزشکی این است که ابتدا با فاکتورهای تعیین کننده نوع و کاربرد فرز دندانپزشکی آشنا شوید و سپس با توجه به تخصص و متدهای درمانی خود، فرزهای دندانپزشکی را خریداری کنید. ما در وبسایت شاپ دنت به تمام سوالات احتمالی شما پیرامون فرزهای دندانپزشکی، از قیمت و کارکرد گرفته تا برندهای مختلف فرز پاسخ دادهایم. برای خرید فرزهای دندانپزشکی و کسب اطلاعات بیشتر کافی است سری به شاپ دنت بزنید. به این ترتیب قسمت سوم به پایان میرسد و در قسمت بعد با تجهیزات لازم برای درمانهای اندودانتیکس آشنا خواهیم شد.