چگونه بفهمي چه كساني در ياهو invisible هستند ؟

iRWEBDES

Active Member
pooriya گفت:
iRWEBDES گفت:
pooriya گفت:
:lol: اتفاقا نساخته چون تا بيرون ميرم سردرد ميگيرم...

اگه بياي توي ياهو توضي بدي بيتر ميشه...

اشكال نداره
آب و هواي كيش بهت نساخته 4 بار ديگه بخوني شايد يه چيزايي فهميدي ... :lol:

نه مثل اينكه اوضاي تو بد خرابه بابا :lol:
بابا منم گفتم نساخته ديگه :lol:

آره بد خرابه... :lol:

شدم يه پارچه ** ***... :)
حالا جدي فهميدي يا نه ؟

Pooriya_Online

Active Member
iRWEBDES گفت:
pooriya گفت:
iRWEBDES گفت:
pooriya گفت:
:lol: اتفاقا نساخته چون تا بيرون ميرم سردرد ميگيرم...

اگه بياي توي ياهو توضي بدي بيتر ميشه...

اشكال نداره
آب و هواي كيش بهت نساخته 4 بار ديگه بخوني شايد يه چيزايي فهميدي ... :lol:

نه مثل اينكه اوضاي تو بد خرابه بابا :lol:
بابا منم گفتم نساخته ديگه :lol:

آره بد خرابه... :lol:

شدم يه پارچه ** ***... :)
حالا جدي فهميدي يا نه ؟
نه :roll:

H-assan

Well-Known Member
چقدر توی کف بودی تا پیداش کردی ؟!

خیلی واقعا مورد احتیاج بود من فکر میک ردم نرما فزار باید باشه ولی نگو که ...

عالی بود

taher007

Member
تست کردم...
برای من به نظر کار نکرد...

ولی مرحبا به این همه دقت!!

daryvary

Member
من نميدونم كلا ليستم اينويژبل هستن يا من آفلاينم خودم خبر ندارم؟؟
مهرداد جان من هرچقدر تست كردم نشد.
خودم اينويژبل هستم ولي هيچ فرقي با آيدي هاي ديگران نداره.
ميشه بگيد اشكال كار كجاست كه واسه من اينطوريه؟

EHSAN_J

Active Member
آقا 3 پنتا درست ميگه دليل اين اتفاق به خاطر يه باگ نرم افزاري ست علت اونم اينه :
زماني كه كسي آن لاين ميشه اسم اون با فونت Bold نوشته ميشه و زماني كه sing out يا Invisible ميشه اون فونت به صورت اوليه خود بر ميگرده و باعث ميشه كه شما فكر كنيد طرف هنوز هست در حالي كه ممكنه Sing Out شده باشه .
اگه باور نداريد مي تونيد اين راه را امتحان كنيد :
ابتدا قبل از اينكه مسنجر خود را باز كنيد از دوست خود بخواهيد كه Invisible باشه زماني كه مسنجر رو باز ميكنيد ميبينيد كه طرف نيست و و طبق فرمايش دوستمان فاصله كادر خاكستري رنگ كم است بعد از او بخواهيد كه Available شود و بعد Sing Out شود مي بينيد كه فاصله كادر خاكستري زياد است دقيقا بر عكس فرمايشات دوستمان
من اين موضوع رو بيش از 50 دفعه امتحان كردم با ور نداريد شما هم امتحان كنيد .

ALI_TAKHTI

Active Member
EHSAN_J گفت:
آقا 3 پنتا درست ميگه دليل اين اتفاق به خاطر يه باگ نرم افزاري ست علت اونم اينه :
زماني كه كسي آن لاين ميشه اسم اون با فونت Bold نوشته ميشه و زماني كه sing out يا Invisible ميشه اون فونت به صورت اوليه خود بر ميگرده و باعث ميشه كه شما فكر كنيد طرف هنوز هست در حالي كه ممكنه Sing Out شده باشه .
ابتدا قبل از اينكه مسنجر خود را باز كنيد از دوست خود بخواهيد كه Invisible باشه زماني كه مسنجر رو باز ميكنيد ميبينيد كه طرف نيست و و طبق فرمايش دوستمان فاصله كادر خاكستري رنگ كم است بعد از او بخواهيد كه Available شود و بعد Sing Out شود مي بينيد كه فاصله كادر خاكستري زياد است دقيقا بر عكس فرمايشات دوستمان
آره عزيز دقيقا همين طور هست ولي نميدونم چرا دوستان اگه اشتباهي ميكنن نميخوان قبول كنند. به هر حال اين روش كار نميكنه چون درصد خطاش حدود 80 هست حالا اگه خواستيد بازم براتون ميگم ولي از دقت
iRWEBDES خوشم اومد هرچند كمي بي منطق با نظر من برخورد كرد.

iman_flash

Active Member
دوستان احتمالا اين روش رو با آي دي خودشون آزمايش كردن و اول خودشون رو Available كردن و بعد اينويسيبل كردن و ديدن كه آره فاصله زياد ميشه ولي دليلش همونيه كه آقا احسان گفتن... چون قبلش bold بود اينطوري ميشه و هيچ ربطي به اينويس بودن نداره... حالا اگه تو همين حالت كه اينويسبل هستيد refresh كنيد ميبينيد كه فاصله‌اي كه به وجود اومده بود حذف ميشه...
يا اصلا از همون اول اينويسيبل بياين بالا مي‌بينيد كه در ادامه‌ي آي دي شما هيچ فاصله‌اي وجود نداره
(البته اگر آي دي خودتون رو تو ليست خودتون add كردين اين روش رو ميتونيد آزمايش كنيد)

Peyman-Pop

Active Member
مهرداد آقا کفش جدیدت رو تبریک میگم :lol:

همونطور که دوستان گفتن این روش کار نمی‌کنه چون تو لیست من 50 نفر جلو آیدی شون فاصله بود در صورتی‌ که می‌دونم نیستن و به رحمت ایزدی پیوستن .

حیف اخترات کار نکرد وگرنه می‌خواستم معروفت کنم ;-)

پیمان

EHSAN_J گفت:

بالام جان من هم بعد از پست قبلیم تو این تاپیک دقیقا همین کارها رو کردم ولی نتیجه نمیداد حتی برای چند بار تکرار کردم ولی نشد . آخه هی میومدم و این تاپیک رو میخوندم و میدیدم همه میان میگن کار کرد واسه همین منم پیش خودم میگفتم که حتما یه جا اشتباه شده که وقتی پست شما و سپنتا و سایر دوستان رو خوندم فهمیدم که درست نتیجه گیری کرده بودم
پس بالام جان این بچه هایی که میگفتن کار میکرد چی میگفتن؟
:?:

جدیدترین ارسال ها

بالا