چگونه بخشي از فايل رو بخوانم ؟(Include يا fopen )

elecit

Member
این طور که من متوجه شدم شما می خوای اطاعات ما بین دو tag مثلا <tile> </title> رو بگیری حالا اگر
PHP:
<?php $title = 'welcome to my site'; ?>
<title><?php echo $title; ?></title>
بازم شما welcome to my site رو به عنوان جواب بگیری
خوب این قضیه کار مشکلی نیست
PHP:
<?php
ob_start();
	include("data.php");
$GLOBALS['content'] = ob_get_contents();
ob_end_clean();

$content = spliti("<title>", $content);
$content = spliti("</title>", $content[1]);
echo $content['0'];
?>
حالا شما هر چی دوست داری توی فایل data.php بزار این ما بین دو tag رو به شما می ده

موفق و پیروز باشید
یا علی

خيلي ممنون اما شماها مثل اينكه نمي خواهين بفهمين !
عزيز من اظلا توضيح منو خوندي ؟ (بلي) پش اين چيه ؟
PHP:
echo $content['0'];

اگه توي محتويات اين آرايه شما كدهاي پي اچ پي هم باشه چه اتفاقي ميوفته ؟
اصلا اصل سوال من هم اين هست كه چطور محتويات اين آرايه رو كه هم شامل كدهاي PHP هست و همHTML به خروجي بفرستم ؟

elecit

Member
من یه سوال ازت دارم...
چرا می خوای این کار رو انجام بدی؟؟ به نظرم صورت مسئله ات مشکل داره!!
آقا من مي خوام يه سات طراحي كنم شامل چند صفحه ! اين سايت داراي يك صفحه index.php هست كه دايناميك بوده و هرگاه مثلا به صفحه تماي با ما برويد . اطلاعات لازم رو فراخواني بكنه !
اطلاعات صفحه تماس با ما هم 2 قسمت هست (تمام صفحات همينطور هستند) عنوان صفحه و متن صفحه .
خب من مي خوام اطلاعات هر صفحه رو توي يك فايل متني بذارم در ضمن اون فايل متني بايد UTF-8 باشه پس ترجيح مي دم يه فايل HTML باشه كه داراي header يونيكد باشه . خب من دو قسمت اطلاعات داشتم :
1. عنوان صفحه
2. متن صفحه (كه داراي متن و كدهاي HTML و همچنين كد هاي PHP هست)
يه تگ معرفي كردم به نام <salam> .
محتويات استاندارد هر صفحه به صورت زير است :
PHP:
<salam>
كدهاي اچ تي ام ال
و متن
<?
PHP
?>
متن متن متن

<salam>
عنوان صفحه
<salam>

خب خواندن اطلاعات بالا و قرار دادن اونها در 2 متغير كار ساده اي هست (دو متغير به نام هاي $content و $title )
حالا مي خواوم بدونم اطلاعات متغير $content رو چطوري به خروجي بفرستم .
اگه بنويسيم
PHP:
echo $content ;
به اين مشكل بر مي خوريم كه كدهاي پي اچ پي بدون اجرا شدن نمايش داده مي شن و اگر اينكار رو بكنيم :
PHP:
eval($content) ;
باز چون كدهاي HTML رو هم به صورت PHP پردازش مي كنه ERROR ميده .
خب حالا يا شما بگين چيكار كنم ؟
روش بهتري براي ذخيره كرده اطلاعات هر صفحه و فراخواني اونها دارين ؟
اصلا يه لطف بكنيد يه سايت دايناميك خيلي ساده رو برام توضيح بدين . اطلاعات هر صفحه كجا ذخيره باشه و چطوري فراخواني بشه ؟

بازم از همه ممنونم !:cool:

oxygenws

Active Member
خب من مي خوام اطلاعات هر صفحه رو توي يك فايل متني بذارم در ضمن اون فايل متني بايد UTF-8 باشه پس ترجيح مي دم يه فايل HTML باشه كه داراي header يونيكد باشه .
اول از همه اینکه این قضیه هیچ ربطی نداره به اینکه html باشه یا نباشه. (درک اشتباه به واسطه dreamwaever!!)

========

دوم... اگر می خوای کد های html ات از PHP ات جدا باشه، پس چرا تو اون صفحه با هم قرار دارند.
سوم.... چرا از template engine هایی مثل اسمارتی استفاده نمی کنی؟؟ مطمئنا شدیدا کارت راحت تر میشه.

========

در نهایت اگر نظر من رو می خوای... بی خودی به خاطر این مسائل وقت خودتو تلف نکن و برو اسمارتی یاد بگیر.

عزیز من می تونم چیزی که می خوای رو واسط بنویسم منتهی مشکل اینجاست که باید بدونم چند جا و کجا ها کد php قرار داره

ببین یه راه ساده هست
اینکه شما بیای یه پوشه بسازی به نام options حالا هر برنامه توش یه پوشه می شه مثلا contactus یا content یا newsfreed خوب توی هر پوشه سه تا فایل هست ، مثلا اگر پوشه content بود برای راحتی برنامه نویسی
content.php برای کد های پی اچ پی
content.html.php برای کد های اچ تی ام ال پی اچ پی
content.title.php برای عنوان صفحه
حالا توی صفحه اصلی شما طوری تعریف می کنی که اگر index.php?option=content زد بره از پوشه content بخونه بقیه هم که مشخص هست

حالا بقیه دیگه با خودت هست
حالا برای نمایش اطلاعات می تونی به قول امید template engine استفاده کنی که اصلا کار رو زیباتر می کنه

موفق و پیروز باشید
یا علی

elecit

Member
اول از همه اینکه این قضیه هیچ ربطی نداره به اینکه html باشه یا نباشه. (درک اشتباه به واسطه dreamwaever!!)

========

دوم... اگر می خوای کد های html ات از PHP ات جدا باشه، پس چرا تو اون صفحه با هم قرار دارند.
سوم.... چرا از template engine هایی مثل اسمارتی استفاده نمی کنی؟؟ مطمئنا شدیدا کارت راحت تر میشه.

========

در نهایت اگر نظر من رو می خوای... بی خودی به خاطر این مسائل وقت خودتو تلف نکن و برو اسمارتی یاد بگیر.

اين اسمارتي چي هست ؟

elecit

Member
با سلام و تشكر از همگي !
بهتره بحث رو اينطوري ادامه بدم :
من يه سايت دايناميك مي خوام بسازم با 3 صفحه حالا بگين چطوري !؟
در ضمن نمي خوام از Cms و از اين قبيل استفاده كنم .

ببین یه راه ساده هست
اینکه شما بیای یه پوشه بسازی به نام options حالا هر برنامه توش یه پوشه می شه مثلا contactus یا content یا newsfreed خوب توی هر پوشه سه تا فایل هست ، مثلا اگر پوشه content بود برای راحتی برنامه نویسی
content.php برای کد های پی اچ پی
content.html.php برای کد های اچ تی ام ال پی اچ پی
content.title.php برای عنوان صفحه
حالا توی صفحه اصلی شما طوری تعریف می کنی که اگر index.php?option=content زد بره از پوشه content بخونه بقیه هم که مشخص هست

حالا بقیه دیگه با خودت هست
حالا برای نمایش اطلاعات می تونی به قول امید template engine استفاده کنی که اصلا کار رو زیباتر می کنه

موفق و پیروز باشید
یا علی
.

elecit

Member
گرچه به جوابم نرسيدم اما تشكر از همتون !
فقط يه چيز رو بگين :
چطور از يه متغير كه هم شامل متن و كد هاي Html و هم داراي تگ هاي Php هست استفاده كنيم .
(كدهاي Php هر جاي متغير مي تونند باشند)

bahy_my

Active Member
سلام
به خدا من منظروتو خوب نمي فهمم.
يه مثال عملي بزن شايد بهفمم.

oxygenws

Active Member
چطور از يه متغير كه هم شامل متن و كد هاي Html و هم داراي تگ هاي Php هست استفاده كنيم .
(كدهاي Php هر جاي متغير مي تونند باشند)
باز که برگشتی سر خونه اول، این که همون سوال اولته :)
نگاه کن.... این سوالت اینطوری است که من یک متغیر دارم که توش هم محتویات تصویر قرار داره، هم نوشته، قاطی همدیگه هم ریخته شدند، خوب یه فانکشن توی PHP به من نشون بدید که این کارو انجام بده!!!!!!

خوب اول اینکه من قبلا بهت گفتم، روشی که داری این کار رو انجام می دی اشتباهه، عذر می خوام، مسخره است، بهت گفتم باید با template engine ها کار کنی، اما یا بی حوصله ای یا می ترسی بری سمتشون یا ...!

دوم اینکه زبون های برنامه نویسی از قبل نمی دونند شما چه کار های خارق العاده ای می خوای انجام بدی یا ندی، پس برای اینکه کارای خارق العاده ات رو انجام بدی، باید از امکانات غیر خارق العاده همین زبان استفاده کنی و در حقیقت باید اون رشته رو خودت، تاکید می کنم، خودت، تفسیر و کامپایل کنی... چون شما داری یه زبون جدید اختراع می کنی.

اگر باز هم بگی «گرچه به جوابم نرسیدم» اون موقع من هم دیگه حرفی واسه گفتن ندارم...

جدیدترین ارسال ها

بالا