چگونه با وکتور کار کنم؟

دوستان کسی میدونه وکتور ها رو باید داخل چه پوشه ای از فتوشاپ انداخت و چگونه در فتو شاپ از اونا استفاده کرد؟:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
منظورتون از وکتور چیه ؟ چیزی به عنوان وکتور نداریم
یا باید براش ( Brush ) مدنظرتون باشه یا شیپ ( Shape ) ؟

ولی من دیدم که بچه ها گفتن از وکتور استفاده کردند در کارهاشون!!
یه سرچ کوچولو کن در مورد وکتور و بعد منو راهنمایی کن

ArTaBaZ

Well-Known Member
والا وکتوری رو در درون پوشه های ادوب فتوشاپ قرار نمیدن
فکر میکنم اونا منظورشون باید شیپ ( Shape ) باشه
پسوند فایل هاتون چی هست ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
در تکمیل صحبت های صادق عزیز
کلا شما وکتور رو با نرم افزار هایی مثل ایلوستریت یا کورل باز میکنید ویرایش و ادیت لازم رو انجام میدید و اگر خواستید که میتونید به صورت میانبر و اسمارت ابجکت بین فتوشاپ و ایلوستریت استفادش کنی
اما در کل نمیشه جایی کپی کرد و استفاده کرد باید به صورت جداگانه مثل یک سورس ازش استفاده کنید

در تکمیل صحبت های صادق عزیز
کلا شما وکتور رو با نرم افزار هایی مثل ایلوستریت یا کورل باز میکنید ویرایش و ادیت لازم رو انجام میدید و اگر خواستید که میتونید به صورت میانبر و اسمارت ابجکت بین فتوشاپ و ایلوستریت استفادش کنی
اما در کل نمیشه جایی کپی کرد و استفاده کرد باید به صورت جداگانه مثل یک سورس ازش استفاده کنید

بسیا بسیار سپاسگذارم. ولی خیلی حیف شد

nima_dsnr

کاربر VIP
پسوند at که نداریم شاید منظورت ai هست
این پسوند فایل Illustrator هست که میتونی تو فتوشاپ هم بازش کنی مثل یک فایل معمولی از تو فتوشاپ open کن
ttf هم که دیگه وکتور نیست، پیکسلی میشه و اون هم تو فتوشاپ باز میشه.

پسوند at که نداریم شاید منظورت ai هست
این پسوند فایل Illustrator هست که میتونی تو فتوشاپ هم بازش کنی مثل یک فایل معمولی از تو فتوشاپ open کن
ttf هم که دیگه وکتور نیست، پیکسلی میشه و اون هم تو فتوشاپ باز میشه.

اره من اشتباه نوشتم. فرمتش ai هستش
ولی من میخوام با یدونه از وکتورا کار کنم و اونا مانند یک تصویر به هم پیوسته هستند!!

nima_dsnr

کاربر VIP
اگر میخوای با لایه هاش کار کنی باید تو نرم افزار Adobe Illustrator بازش کنی و در صورتی که لایه لایه ذخیره شده باشه میتونی لایه ها رو جابجا کنی
اما اگر نرم افزار رو نداری و میخوای تو فتوشاپ استفاده کنی بصورت یک عکس باز میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا