چگونه ادامه مطلب و page number را اضافه کنم؟

سلام.:green:
من مبخوام به وردپرس این امکانات را اضافه کنم.چگونه؟:green::green::green::green:

مطالب من در وبلاگم زیاده. نمیخوام که همش صفحه اول بیاد. هم پهنای باند زیاد مصرف میکنه و هم اینکه کسایی که adsl ندارند با مشکل برمیخورند.:mad::mad:

چطوری قابلیت ادامه مطلب را ایجاد کنم؟:shock::shock::shock:

==================================

همچنین میخوام برای وبلاگم page number بزارم که دیگه گزینه old post نباشه و به جاش شماره صفحه بیاد.:rose::rose::rose::rose:

ashkan 261

Active Member
شما میتونید برای اضافه کردن ادامه مطلب در وردپرس وارد قسمت ارسال مطلب بشید و درون پنجره ای که محتویات رو اضافه میکنید ، همزمان کلید های alt+shift+t رو بگیرید .

با این کار خود به خود یک خط کشیده میشه که ، زیر اون خط هر موضوعی بنویسید تبدیل به ادامه مطلب میشه ....

شما میتونید برای اضافه کردن ادامه مطلب در وردپرس وارد قسمت ارسال مطلب بشید و درون پنجره ای که محتویات رو اضافه میکنید ، همزمان کلید های alt+shift+t رو بگیرید .

با این کار خود به خود یک خط کشیده میشه که ، زیر اون خط هر موضوعی بنویسید تبدیل به ادامه مطلب میشه ....

جواب نمیدهو فکر کنم پلاگین باشه!!!!!!!!!

ashkan 261

Active Member
نه دوست من ، پلاگین نیست ، ورد پرسی که من استفاده میکنم ، نسخه آخر هست و کاملا خام هست و هیچ گونه پلاگینی اضافه نکردم .

یا قالب شما قابلیت درج ادامه مطلب رو نداره ، و یا ممکنه ورزن شما این قابلیت رو ارائه نکنه .

این عکسی از ادیتور من

پیوست ها

• ssss.PNG
    ssss.PNG
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 15

Iranizi

Member
برای ادامه مطلب میتونید از ادیتور متن خود وردپرس استفاده کنید
برای شماره صفحات هم میتونید از پلاگین استفاده کنید.
wp page numbers یا wp page navi

بالا