بی بی کد چوب و هنر...

Hamed

Active Member
درود
دوستان این کار جدیدترین کار و سخترین کار بود که توی زمینه تری دی انجام دادم...تقریبا 1هفته کامل کاربرد...
از تمام کسانی که توی قسمت wip به من کمک کردن ممنونم...
حالا اگر شد چندتا رندر دیگه هم اضافه میکنم

رندرهای جدید

11859159984223032310.jpg

24914209847347103707.jpg

66038202732575209857.jpg

علی علی

پیوست ها

• FINAL.jpg
    FINAL.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 111
آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
سلام
رندرت خیلی بهتر شده؛ فقط چند تا نکته
- یکم تایل کاشی ها رو جابه جا کن تا لبه کاشی دقیقه بیفته روی لبه دیوار بالای اجاق
- متریال یخچال به نظر من جای کار داره

موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.واقعا مدلسازی و دقت توی جزئیات بی نظیر شده.
زاویه های دوربین شاهکار شده .البته یه خورده توی فوکوس زیاده روی شده
شیدرها عالی شدن.دیوارت سفید هست.بخدا من شخصا نمی تونم دیوار واقعا سفید دربیارم.همیشه برام معضل هست.چون فقط یه رنگ سفید درست نمیشه.باید محیط رو طوری روشن کرد که دیوارسفید به نظر برسه
مدلسازی نقطه قوت این کار هست که باعث میشه پیشنهاد برای تاپ گالری بدم.اما :
اما مشکل کلی که همه کارات دارن اینه که کنتراست نداری.ببین اینقدر دیوار سفید شده مرز بین کابینت و دیوار کم هست
انگار با یه نور کلی فضا رو روشن کردی.با چی روشن کردی فضاتو؟
یه مقداری با ambient ocasion فضا تو کنتراست دار بکن
یخچال اصلا خوب نشده.مدل آماده خوبی رو انتخاب نکردی
اگه یخچال عوض بشه و مشکلی که حسین عباسی گفت رو برطرف کنی و یه مقداری ambinet ocasion بدی پیشنهاد برای تاپ گالری

سلام

ببخشید من آماتوری فقط میتونم نظر بدم.
صحبتای سید منو هم تقویت کرد که بگم کارت خیلی سفیده. اون کاشی های شلوغ و تیره این قضیه رو تقویت میکنه. میدونم رو دیتیل کار زیاد وقت میذاری ولی سلیقتو یکم قلقلک بده. این سافت بودن همیشه تنها جواب نیست. اگه یکم با تکنیکهای HDR هم نتیجه رو boost کنی هم چشمگیرتر میشه و ...
اون درهای چسبیده به دیوار آیا واقعا باز میشن؟
در مورد رنگ یخچال و فر ... اونا کل فضای رنگی رو تحت تاثیر قرار دادن. ملایمتی که جاهای دیگه هست با این تقابل شکست میخوره ...
ببخشید من از مدلینگ و رندرت که نمیتونم ایراد بگیرم ... همینا به نظرم اومد.

موفق باشی

شام یتیمان خانه شاه ولایت تسلیت
یا زهرا

.:BehzAd:.

Active Member
سلام بر حامد دوست خوبم:rose:

باز یه کار خوب زدی آفرین به تو اینم دو تا گل:rose::rose: یکش برای خودت ...

من با سفیدی کارت مشکلی ندارم فقط شیدر یخچال اصلا خوب نشده:mad:

از نقاط قوت کمی بگم:neutral:
نورپردازی خوب و زنده ای شده و مدلسازی هم عالی شده از لحاظ معماری,کار هم خوبه 90 سانت فضایی که برای یخچال نیاز هست رو داریم ارتفاع ها رو نمیدونم چیکار کردی ولی چشمی این چیزی که معلومه خوب هست فقط با اینکه سه عنصر اصلی آشپزخونه یعنی سینک که اصلی ترین هست و دید و منظر مناسب و نورپزدازی خوب میخواد و یخچال و اجاق گاز تو یه خط افتاده زیاد موافق نیستم و یه خورده ازارم میده چون مثلث کار که محیطی از 4.8 تا 6 متر رو داره من نمیبینم

یه نظر هم بدم:green: اگه یکم صحنه رو شلوغ تر کنی بهتر مخصوصا اطراف سینک گاز رو هم روشن کن تاثیر خودش رو میزاره و یه حسی ایجادد میکنه و با داف دوربین تو رندر دومی اصلا موافق نیستم چون دیتیل مدلسازیتو از بین برده به نظر این داف برای رو کابینت خوب میشد نه کنارش:cool:
در اخر هم بگم هیچ وقت سایز رندرات رو هم اندازه نگیر .....

ولی در کل خوبه و رندرات حس خوبی رو به ادم میده آفرین:rose:

راستی یادم رفت بگم کار پتانسیل تاپ گالری رو داره فقط یه خورده دیگه کار داره نظر و نقد دوستان از اون بالا تا این پست خودم رو هم قبول دارم .

آخرین ویرایش:
سلام حامد کم کم دای با معماران سفید میکس میشی :green:
تنظیمات رندر که در حد اعلا
فقط من دوست داشتم ملچ بودن چوب رو حس کنم
ولی تخصص خوبی داری تو وایت وود
در مورد طراحی نظر نمی دم چون خودت پروفشنالی ولی دوست داشتم یکم زاویه رندر متفاوت تر بود
نظر بچه های در مورد یخچال هم درسته و منم مواقفم و پیشنهاد واسه تاپ گالری

emadmax

Well-Known Member
سلام.خیلی کار خوبی شده.واقعا مدلسازی و دقت توی جزئیات بی نظیر شده.
زاویه های دوربین شاهکار شده .البته یه خورده توی فوکوس زیاده روی شده
شیدرها عالی شدن.دیوارت سفید هست.بخدا من شخصا نمی تونم دیوار واقعا سفید دربیارم.همیشه برام معضل هست.چون فقط یه رنگ سفید درست نمیشه.باید محیط رو طوری روشن کرد که دیوارسفید به نظر برسه
مدلسازی نقطه قوت این کار هست که باعث میشه پیشنهاد برای تاپ گالری بدم.اما :
اما مشکل کلی که همه کارات دارن اینه که کنتراست نداری.ببین اینقدر دیوار سفید شده مرز بین کابینت و دیوار کم هست
انگار با یه نور کلی فضا رو روشن کردی.با چی روشن کردی فضاتو؟
یه مقداری با ambient ocasion فضا تو کنتراست دار بکن
یخچال اصلا خوب نشده.مدل آماده خوبی رو انتخاب نکردی
اگه یخچال عوض بشه و مشکلی که حسین عباسی گفت رو برطرف کنی و یه مقداری ambinet ocasion بدی پیشنهاد برای تاپ گالری

کار خیلی خوب شده :clap: ......... آقا عارف همه چیز رو گفتن

فقط یه سوال : چرا اجاق گاز پنج شعله داره ولی چهارتا شیر!

::reza::

کاربر VIP
سلام حامد جان
کار قشنگیه . قسمتهای سقید هم خوب شدن . فقط اگه متریال یخچال و اجاق گاز رو درست کنی بهتر میشه.
موفق باشی

Hamed

Active Member
درود
ممنون از تمام دوستان این کاری که شما دوستان دارین میبیند 50 رندری که گرفته شده و هر رندر 2:20 زمان برده اگر میگم 50تا رندر منظورم تست رندر نیست خوده رندر...(رودر واسی ندارم رندر واقعا بی نقصه...)وقتی آدم این همه رندر میگریه واقعا خستست تصمیم داشتم دیگه رندر نگیرم واقعا ولی...دلم برا کار خودم میسوزه...امروز مشکل یخچال...کنتراست رنگ سفید...اون کاشی...وکمی متریال فر...حل میکنم...
ممنون از تمام کسانی که کامنت گذاشتن...:rose::rose::rose:

علی علی

بی نظیر شده حامد جان
به نظرم تایل کاشی ها خوب نیست یعنی یه خورده باید به سمت چپ بیاد ، بعد تکسچرش هم اگه عوض بشه و یه تکسچر کاشی روشن استفاده بشه خیلی بهتر میشه .
اگه از سمت راست یه نور بزاری و یه نور زرد وارد کار بشه بنظرم کار رو بهتر میکنه ، البته این سلیقه ی منه و این کار شما ، پس نظر خودتون مهمتره
رندر دوم به نظرم خیلی زیبا شده یعنی ایدش خوبه ولی اجرا نه ، اگه یکم دوربین به در کمد نزدیک تر میشد (یعنی فقط کمد ها معلوم باشه )خیلی بهتر میشد ، بازم به نظرم فوکوستون کاملا اشتباهه یعنی اگه با یه دوربین می خواستین عکس بگیرین این فوکوس به دست نمی اومد
بازم می گم شما استادین و کارتون بی نظیر هست
این کار رو هم ببین
http://www.3dtotal.com/index_gallery_detailed2.php?id=3011&cat=scenes#.T37NXi-W1Fk

max vray

کاربر VIP
سلام حامد جان
بسیار کار خوب و قوی شده بهت تبریک میگم.
کارت انقدر خوب شده که دوتا اشکال کوچولو سری به چشم میاد.
من دوتا سوال دارم
1.راز شفافیت توی رندر چیه؟
2.میشه یک اموزش کوچولو موچولو از مدل سازیت بذاری تو سایت؟
پیش پیش تاپ گالری بهت تبریک میگم .
موفق و پپیروز باشی:rose::rose::rose:

Hamed

Active Member
سلام حامد جان
بسیار کار خوب و قوی شده بهت تبریک میگم.
کارت انقدر خوب شده که دوتا اشکال کوچولو سری به چشم میاد.
من دوتا سوال دارم
1.راز شفافیت توی رندر چیه؟
2.میشه یک اموزش کوچولو موچولو از مدل سازیت بذاری تو سایت؟
پیش پیش تاپ گالری بهت تبریک میگم .
موفق و پپیروز باشی:rose::rose::rose:
درود
چاکر محمد جان...خوبی
هم انجا هم تو اورموشن شرمنده کردی...واقعا اونجا عرق آدم در میاد قاطی اون همه غول تری دی...
محمد مردونه کار سختی...بزرگترین راز پشت کار...تو حساب اینو بکن من از 12 ظهر تا الان سه تا رندر گرفتم...خودمم پروژ دارم...خوب پوسته آدم کنده میشه...
چون دوست دارم یکشون رو میگم محمد جان...هیچ کس پشت دوربین رو نمیبینه...:wink:

علی علی

(Hamid)

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده حامد جان. آفرین بر شما :rose:

فقط تو رو خدا قسم، تصاویرو پیوست کنین فقط. اینجوری کامل تو صفحه اول نذارین. تا لود شه دغ میده:sad:

Hamed

Active Member
خیلی قشنگ شده حامد جان. آفرین بر شما :rose:

فقط تو رو خدا قسم، تصاویرو پیوست کنین فقط. اینجوری کامل تو صفحه اول نذارین. تا لود شه دغ میده:sad:

درود
مرسی جیگر اما من همیشه رندر اصلی رو پیوست میکنم...:-?

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا