چه vps برای من مناسب است؟

با سلام
اگر بخواهید از کارو به صورت مستقیم خرید کنید من یک سایت رو به شما معرفی میکنم تا به واستون هزینه اش رو پرداخت کنند.متعلق به شرکت یاران توس مشهد هستش و نگران از دست رفتن پولتون هم نباشید.چون شرکت با اعتباریست:
epaymenthub.com

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوستان فروشنده هاستینگ در ایران، لطفا قیمت های پیشنهادی خود را در رابطه با فروش VPS و Server Deticate بفرمایند.
با سپاس

saz20120

New Member
سلام دوست عزیز.
به نظر من شما بیشتر از 512 مگ رم نیاز نداشته باشید.
به هر حال ما می تونیم به شما vps یا host تضمینی با قیمت مناسب ارائه بدیم

HDD:10gig
RAm: 128
BW: 150 gig

فقط000 15 تومان

----------------------
HDD:15gig
RAm: 256
BW: 3000 gig

فقط 19000 تومان

--------------------
HDD:40gig
RAm: 512
BW: 850 gig

فقط 32000 تومان

--------------------

10 گیگ رسیلر فقط 10000 تومان
==============
www.imenhosting.ir
[email protected]
[email protected]
09363316249​

با سلام
سرور های مجازی ما توسط فناوری XEN مجازی سازی شده اند .

Plan 1 : 7 GB H.D.D + 55 GB BW + 128 MB Ded RAM + 512 MB SWAP Ram + ... = 15,000 t/m
Plan 2 : 14 GB H.D.D + 110 GB BW + 256 MB Ded RAM + 1024 MB SWAP Ram + ... = 25,000 t/m
Plan 3 : 28 GB H.D.D + 220 GB BW + 512 MB Ded RAM + 1024 MB SWAP Ram + ... = 36,000 t/m
Plan 4 : 42 GB H.D.D + 330 GB BW + 768 MB Ded RAM + 2048 MB SWAP Ram + ... = 50,000 t/m​

جهت مشاهده ی اطلاعات بیشتر و سایر پلن ها و سفارش به آدرس زیر مراجعه کنید.

http://iranianserver.net/vps-server.php

*شروع سرویس های نمایندگی از 7 هزار تومان در ماه.
سوالات خود را هم با ایمیل [email protected] مطرح سازید/

موفق و پیروز باشید.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
یک سری سرویس دهنده هایی، مشخصاتی که برای VPS می دهند، نسبت به Plan سرور دتیکیت آنها بهتره!
لطفا یک تعریفی که فرق بین Server Deticate با VPS رو بفرمایید.
با سپاس فراوان

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
جالبه، یک سری از سرویس دهنده ها، علاوه بر اینکه اصلا آدرسی از محل شرکت خود ندارند، بلکه حتی یک شماره تلفن ثابت هم ندارند!!!
آخه چطور میشه اطمینان کرد

NikanHost

Member
سلام

شرمنده که من برای پاسخگویی به این تاپیک دیر رسیدم.

در ارتباط با سوالی که دوستان در مورد قیمت خدمات سرور مجازی در دیتا سنتر Caro دارند بایستی عرض کنم که سیاست Caro در مورد سرورهای مجازی به این صورت که این خدمات را به صورت مستقیم ارائه نمی کند و شرکتی که سرورهای اختصاصی آن در دیتا سنتر Caro است با همکاری دیتا سنتر این خدمات را برای مشتریان Caro ارائه می نماید . در حال حاضر همانطور که در سایت Caro هم ذکر شده است این خدمات با همکاری شرکت SubHosting ارائه می شود که البته تمام سرورهای اختصاصی در دیتا سنتر Caro می باشد ( https://www.caro.net/vps ) و حتی برای سفارش سرور مجازی به سایت SubHosting.net منتقل می شوید.

علاوه بر این مطابق قراردادی که ما با دیتا سنتر Caro داریم نیکان هاست نماینده برتر منطقه برای فروش سرورهای اختصاصی - Colocation و سایر سرویس های مربوط به آنها می باشد و در قرارداد ما فروش سرور مجازی وارد نشده است و بر همین اساس ما هم خدمات سرور مجازی مخصوص خودمان را داریم و البته تمام سرورها در دیتا سنتر Caro هستند و از تیم پشتیبانی Caro هم برای این موضوع کمک گرفته می شود.

در مورد علت اختلاف قیمت زیاد سرورهای مجازی ما و سایت SubHosting شاید تنها دلیل این باشد که گروه ما از روز اول تمام تلاش خود را برای فروش سرور اختصاصی انجام داده است . به طور مثال در مورد پیشنهاد سرور با پهنای باند بیشتر ( در فروش ویژه 2 برابر پهنای باند استاندارد Caro پشنهاد می شود ) و یا امکان ارتقای RAM با قیمت نصف سایت Caro ( هزینه افزایش هر 1 گیگ رم در سایت Caro معادل 20 دلار است در صورتی که ما به مبلغ 10.000 تومان به کاربران ارائه می دهیم ) و یا ...
در نتیجه ما بیشتر سرورهای اختصاصی را به مشتریان می دهیم و تعداد سرورهایی که برای ارائه خدمات سرور مجازی داده ایم به نسبت شرکت SubHosting خیلی کمتر است و بر همین اساس امکان رقابت با آنها برای ما وجود ندارد.

یکی دیگر از دلایلی که ما زیاد به روی ارائه سرور مجازی و رقابت در مورد آنها علاقه مند نیستیم این است که خیلی از مشتریانی که از ما سرور اختصاصی می گیرند از آنها برای ارائه سرور مجازی استفاده می کنند حضور ما برای رقابت در زمینه فقط باعث آسیب دیدن فروش آن شرکت ها و در نتیجه از دست دادن آنها می شود در نتیجه سیاست ما صرفا حمایت از شرکت هایی است که از ما سرور اختصاصی می گیرند و سرور مجازی می فروشند.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا