چه كنم 100 دلار از دستم نره!!!!!!؟

imanzarai

New Member
دوستان سلام
به كمك فوري شما نياز دارم!!! :(
من نزديك به يك ساله كه تو يه سايتي بنام perfect email هستم البته بايد بگم كه اينم از اون سايتهاست كه ptc هستن.ولي با اينكه مدتهاست توش فعاليتي ندارم امروز كه اتفاقي سري به صندوق پستيم زدم ديدم يه نامه از اين سايت برام اومده كه تاريخ دريافتش 18 دسامبر بود و نوشته بود شما 100 دلار برنده شديد و توضيح داده بود كه ما هر ماه به ده نفر به صورت تصادفي جايزه ميديم . حالا براي اينكه اون 100 دلار به حسابم واريز بشه بايد عضو طلايي سايت بشم و عضو طلايي شدن هم 9 دلار پول ميخواد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زود جوابمو بدين كه ظاهرا تا 18 ژانويه وقت دارم!!!
كمكم كنيد اين 100 دلار از دستم نره!!! :(

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
شما از طريقه كساني كه كارته اعتباري دارن اقدام كنيد و نكته بعدي اينه كه شما به اين سايت اعتماد كامل دارين و بعد بايد اين پول به يه حسابي واريز بشه چنين حسابي دارين اين پول قابله جابجايي به حسابه شخصه ديگيه اي هست ؟

imanzarai

New Member
memorex_op گفت:
من ميوتونم كارتو حل كنم
اگه خواستي بگو!!!!
دوست گرامي سلام
اگر كاري ميتوني برام انجام بدي دريغ نكن.
در ضمن اين سايت ظاهرن فقط ايگولد رو ساپورت ميكنه ومنم حساب تو ايگولد دارم ولي متاسفانه حسابم خاليه و نميدونم چطور بايد شارژش كنم؟ :(

NextWorld IT

Active Member
به اين چيزا اعتماد نكن ! براي من روزي 2 تا نامه مياد كه شما انقدر برديد و هيچ كدام به پول نخواهد رسيد!

گمان نكنم پولي بدن!!!!!

چون تا حالا 1000000000000000 شنيدم كه اين پول ميده اون پول ميده!!!

ولي يه نفر نيست كه بگه من 10 دلار گرفتم!!

sambol

Active Member
ماله من هم خیلی از این جور چیزا میاد منم یه کار خوب می کنم
همشون رو پاک میکنم

عزيزم اينا همه كلاه برداريه....اگر اين پولو بريزي ديگه از كفت رفته .... اول فكر كن بعد انجام بده

MoOLi_DeEJay گفت:
آقا يكي نيست ما رو كمك كنه :( :

در مورد هك creadit card number :twisted:

شما عزيزم فكر كنم يبار ديگر پاسخ آقا رضا (NextWorld IT) را بخونيد
درغير اينصورت من براتون كمك مي كردم
باوركنيد همه اينها كشك و دروغه الان من نزديك نصف عمرم پشت كامپيوتر هستم هزلران از اينها انواع و اقسام ديده ام
همش دروغه باور نكنيد

آقا همش كشكه! يك سنت حرفاشون ارزش نداره! اينا به فكر منفعت خودشون هستند! و به هيچ كس از اين چيزا نمي دهند! حالا ايني كه مي گي چيزي نيست! اينجا به خونه آدم زنگ مي زنند مي گن مثلأ فلان چیزو بردي, بعد می گی خب چجوری بگیرمش! میگه مثلأ اینو بخر 20 دلار بده تا 10 دلار ببری!(البته رقمی که گفتم این جوری نیست و رقم های بالا میدن!)
آره دیگه! حالا شما اونجا مثلأ عضوی برات اینو می فرسته! ولی مثلأ اینجا اسم و آدرس و شماره تلفنتو از تو White page پیدا می کنه بهت زنگ میزنه!
یک نصیحت از طرف من!
به اینا اعتماد نکنین!

جدیدترین ارسال ها

بالا