چه كسی پاسخگوی تهمت بی روا و بگرداندن آبروی رفته هست ؟

fsfarhad

Member
با سلام ،
حرفم با كسایی هست كه تهمت بی روا و اطلاعات غلط رو در مورد من در سایت elxis بیان كردن و نه تنها موجب بر كنار شدن من از سمت خودم در elxis شدن ، بلكه با آبروی یك ملت و كلا یك ایرانی و حیثیت اون در یك فضای بین المللی شدن ...

من این رو ذكر كردم كه شما آزادید تا در مورد عدم رعایت من نسبت به قوانین gnu/gpl و همچنین ارتباط من (چه مستقیم و چه غیر مستقیم) با افراد و گروه هایی كه این قانون رو رعایت نمی كنن و همچنین همكاری من با اونها تحقیق كنید ...

من از بابت خودم شكی ندارم ، ولی طرف صحبتم با كسانی هست كه با سادگی و بدون اطلاع درست و دقیق با آبروی دیگران بازی می كنن و زحمت ها و تلاش های اونها رو ، (كه در جهت پیشبرد سطح دانش در این زمینه و همچنین بالا بردن نام ایرانی هست) به یك باره خراب می كنن و برای رسیدن به اهدافشون هر چیزی رو له می كنن و حتی بر تحمت بی روا و بدون اطلاع خود نیز پافشاری می كنن

آیا شما طرفدار قانونمندی هستید ؟
آیا شما حامی پیشرفت جامعه الكترونیك هستید ؟
آیا شما فقط به دنبال خراب كردن دیگران هستید ؟
آیا شما كسانی كه در این راه ها زحمت می كشند و شبانه روز در پی زحمت و تحمل سختی ها و درد ها هستند رو حمایت می كنید ؟
آیا شما به درستی رقابت می كنید ؟
آیا شما در رقابت آبرو و حیثیت هم میهنان خودتون رو حفظ می كنید ؟
آیا برای شما ارزشی دارد كه مقام و منزلت یك ایرانی در جهان چقدر باشد ؟
آیا واقعا همیشه انصاف را رعایت می كنید ؟
آیا شما تا به حال به نیت های خود پی برده اید ؟

یا :

شما فقط همیشه به دنبال خلافكاران و اشتباه كنندگان هستید ؟
شما فقط همیشه انتقاد كننده هستید ؟
شما در پی گرفتن حق دیگران هستید ؟
شما برای رسیدن به هدف ، هر كاری می كنید ؟‌ حتی پایمال كردن حقوق دیگران ، حتی له كردن زحمت های آنها بدون فكر كردن به میزان آن زحمت ها
شما جوانمردانه رقابت می كنید ؟

من منتظر پاسخ شما هستم ؟

این رو می دونید که همیشه تر و خشک با هم می سوزن؟ چرا شما با افرادی که نمیشناسید همکاری می کنید؟ اگر این کار رو نمی کردید این اتفاق می افتاد؟ چرا با افرادی که فقط دنبال سود و منافع خود هستند همکاری کردید؟ آیا فکر این روز ها رو نکرده بودید؟

تنها کاری که می تونید بکنید این هست در یک ایمیلی به صورت کامل توضیح بدید برای Elxis تا انشاالله مشکلتون حل بشه

موفق و پیروز باشید
یا علی

absoonoo

New Member
ما كه كارمونو كرديم كسي ديگه نيست؟

آیا شما طرفدار قانونمندی هستید ؟
بله
آیا شما حامی پیشرفت جامعه الكترونیك هستید ؟
بله
آیا شما فقط به دنبال خراب كردن دیگران هستید ؟
بله
آیا شما كسانی كه در این راه ها زحمت می كشند و شبانه روز در پی زحمت و تحمل سختی ها و درد ها هستند رو حمایت می كنید
؟
بله
آیا شما به درستی رقابت می كنید ؟
بله
آیا شما در رقابت آبرو و حیثیت هم میهنان خودتون رو حفظ می كنید ؟
بله
آیا برای شما ارزشی دارد كه مقام و منزلت یك ایرانی در جهان چقدر باشد ؟
بله
آیا واقعا همیشه انصاف را رعایت می كنید ؟
بله
آیا شما تا به حال به نیت های خود پی برده اید ؟
بله

یا :

شما فقط همیشه به دنبال خلافكاران و اشتباه كنندگان هستید ؟
بله
شما فقط همیشه انتقاد كننده هستید ؟
بله
شما در پی گرفتن حق دیگران هستید ؟
بله
شما برای رسیدن به هدف ، هر كاری می كنید ؟‌ حتی پایمال كردن حقوق دیگران ، حتی له كردن زحمت های آنها بدون فكر كردن به میزان آن زحمت ها
نه
شما جوانمردانه رقابت می كنید ؟
بله

ما كه كارمونو كرديم كسي ديگه نيست؟

S4DEGH

Well-Known Member
فعلا مثل اينكه ملت ما فقط بلدن گير بدن و زيراب هموطن خوشون رو بزنن .. كه جز عقده اي كوچك .. چيزي بيش نيست .. :)

تنها کاری که می تونید بکنید این هست در یک ایمیلی به صورت کامل توضیح بدید برای Elxis تا انشاالله مشکلتون حل بشه
آب رو ميريزيد روي زمين بعدش ميگيد جمش كنيد !؟

آیا شما طرفدار قانونمندی هستید ؟ بله
آیا شما حامی پیشرفت جامعه الكترونیك هستید ؟ بله
آیا شما فقط به دنبال خراب كردن دیگران هستید ؟ خیر
آیا شما كسانی كه در این راه ها زحمت می كشند و شبانه روز در پی زحمت و تحمل سختی ها و درد ها هستند رو حمایت می كنید ؟ بله
آیا شما به درستی رقابت می كنید ؟ بله
آیا شما در رقابت آبرو و حیثیت هم میهنان خودتون رو حفظ می كنید ؟ بله ( تا وقتی قوانین رعایت بشه )
آیا برای شما ارزشی دارد كه مقام و منزلت یك ایرانی در جهان چقدر باشد ؟ بله ( تا وقتی قوانین رعایت بشه )
آیا واقعا همیشه انصاف را رعایت می كنید ؟ سعی می کنم
آیا شما تا به حال به نیت های خود پی برده اید ؟ بله

یا :

شما فقط همیشه به دنبال خلافكاران و اشتباه كنندگان هستید ؟ خیر
شما فقط همیشه انتقاد كننده هستید ؟ خیر
شما در پی گرفتن حق دیگران هستید ؟ بله
شما برای رسیدن به هدف ، هر كاری می كنید ؟‌بله
حتی پایمال كردن حقوق دیگران ، حتی له كردن زحمت های آنها بدون فكر كردن به میزان آن زحمت ها
شما جوانمردانه رقابت می كنید ؟ ( توضیحات رو در متن بالا دادم )

fsfarhad

Member
چرا شما با افرادی که نمیشناسید همکاری می کنید؟ اگر این کار رو نمی کردید این اتفاق می افتاد؟ چرا با افرادی که فقط دنبال سود و منافع خود هستند همکاری کردید؟ آیا فکر این روز ها رو نکرده بودید؟

دوست عزیز ، به نظرت اگه كسی می دونست كه طرف مقابلش چی تو فكرشه ، به نظرت دیگه مشكلی بوجود می اومد؟
در ضمن من نمی تونم در یك كار open source كه خودم فقط یك مترجم هستم و هر كسی در توسعه اون شریك هست ، تعیین كنم كه چه كسانی باید ترجمه كنن و یا چه كسانی نباید ترجمه كنن ، این مدیر سایت بوده كه ترجمه ها رو قبول می كرده ، تازه من كه نمی تونم كل حیثیت و سابقه و كارها و افكار طرفم رو بریزم بیرون كه ؟

خوب پس کاری که گفتم رو انجام بدید و توضیحات کامل بدید ، انشاالله حل می شه

موفق و پیروز باشید
یا علی

behdaad

Active Member
آقاي فرهاد خان سخايي اين حرفها رو بگذاريم كنار فكر چاره باشيم . من پيشنهاد مي كنم همونطور كه مدير Elxis از شما خواسته بود يك متن انگليسي تهيه بشه و در انتهاي تاپيك قفل شده (به پيشنهاده خود بنده) قرار بگيره و مسئله عدم اطلاع شما از نيات و سابقه رضا فقيهي و ميترا اعلام بشه و همه دوستان امضا كنند به انگليسي كه شما مسئول اين اعمال نبوديد و درخواست بشه با توجه به زحماتي كه تا به حال براي Elxis كشيديد به پست قبليتون برگرديد فقط ايندفعه سعي كنيد با آگاهي بيشتر همكارانتون رو انتخاب كنيد

fsfarhad

Member
من سعی می كنم تا یك تاپیك انگلیسی ایجاد كنم ، و در اون از حیثیت ایرانی ها دفاع كنیم ، فقط لطفا این دفعه بچه بازی در نیاریم ، چون می خوام این تاپیك رو به مدیران elxis نشون بدیم ....
پس لطفا اگر در این راه تمایل دارید تا آبروی ایران و ایرانی رو حفظ كنید ، یا علی

لطفا همه در تاپیك فوق به انگلیسی تایپ كنید ، ممنون می شم ...

فقط ايندفعه سعي كنيد با آگاهي بيشتر همكارانتون رو انتخاب كنيد
چشم ! اگه حق انتخاب داشتم چشم ... هر چند كه تا به حال هم انتخاب نكردم ...

آخرین ویرایش:

rezazero

Member
من هم موافقم
ضمنا برای کسایی که انگلیسیشون ضعیفه هم میشه همینجا چیزی که میخوان بنویسن رو بگن تا با هم به انگلیسی ترجمه کنیم و دوستان اونجا بنویسن زیر تاپیک فرهاد.

ضمنا صادق جان فکر نکنم این موضوع به iransbs مربوط میشدا !

یکی توی همون تاپیک توی انجمن elxis نوشته بود که فرهاد دروغ میگه و با اونهاست

حرف فرهاد اینه!

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
اين تاپيك هم جاش اينجا نيست ...

فقط بخاطر fsfarhad جان كه الكي حقش ضايع شده بخاطر بچه بازي هاي بعضي ها ؛ قفلش نكردم !

fsfarhad

Member
دوستان من ازتون درخواست می كنم كه در مورد برگردوندن من به سمت خودم توضیحی ندید ، هدف من این نیست
من قصدم فقط حفظ حیثیت ایران و ایرانی هست ، بگذارید اگر این عزیزان هم تصمیمی در مورد سمت من می خوان بگیرن ، به اراده و نتیجه گیری خودشون باشه ...
من فقط ازتون درخواست می كنم تا دید بدی كه ممكنه اونها نسبت به عدم برخورد با قوانین از سمت ما یعنی ایرانی ها پیدا كردند رو پوشش بدید ، ممنونم

behdaad

Active Member
از صادق عزيز ميخوام اگر صلاح بدونه اين تاپيك فعال بمونه كه بتونيم يك فكري براي معضل پيش اومده ارايه بديم .
دوستان مشخص كنند متن فارسي رو در ابتدا بعدش به انگليسي ترجمه ميكنيم و با صلاحديد مدير محترم در جايي كه صلاح بدونه گذاشته بشه

S4DEGH

Well-Known Member
همجا بمون ديگه چون خداييش جايي جز آرشيو مطالب نداره ! :d از نظر موضوعي !

انشالله درست ميشه :)

behdaad

Active Member
با توجه به تجربه اي كه دارم بنظرم مياد ممكنه خيلي از بچه ها زياد به زبان انگليسي مسلط نباشند كه بتونند پست بدند . پس شايد بهتر باشه كه يك متن انگليسي تهيه بشه و از اعضا دعوت بشه اين متن رو تاييد كنند و بعد شما به Elxis اطلاع بديد در عين حال ميشه عين متن رو هم در فروم Elxis هم قرار داد

fsfarhad

Member
من دارم متن رو آماده می كنم ... یه كم صبر كنید به كمكتون احتیاج دارم ، ممنون

fsfarhad

Member
من متن رو آماده كردم البته برخی هاش رو فارسی نوشتم ، لطفا در ترجمه اون كمك كنید ...
من سعی كردم صحبت های یكی از توسعه دهنده های elxis رو ذكر كنم ...
اگر چیز دیگه ای مد نظرتون هست بگید اضافه كنیم ...
فكر می كنم یه جمله ای كه ارزش ایرانی ها رو نشون بده هم لازم باشه ...

نام تاپیك : حمایت ما از GNU/GPL و نرم افزار های لیسانس شده تحت آن

متن : ما بسیار متاسف هستیم برای كسانی كه نسبت به قوانین gnu/gpl سوء استفاده گری می كنند و حرمت كسانی كه در راه پیشبرد این محصول ها تلاش می كنند را حفظ نمی كنند.

این تاپیك به منظور حمایت ایرانی ها از قوانین GNU/GPL و نرم افزار های منتشر شده تحت لیسانس آن می باشد و اخطاری برای افراد و گروه هایی است كه در جهت سوء استفاده از این محصولات گام بر می دارند .

[LTR]
any one should know if any software licensed under GPL has been used as a base for a non GNU/GPL software package, even if this package is for intranet usage, people they did it they brake the license.
It is like stealing a car, change it's color and present it as yours.

You are NOT allowed to modify the software license in any case even if you keep it for your own use.

Creating a deriviative work using an existing Free Open Source Project released under the GNU/GPL, that you offer again under the GNU/GPL, is another case and another case is the derivative work not to follow the GNU/GPL license guidelines but offered as a closed source commercial project.
The first case is totally legal. You can even charge for distribution cost (not sell the product itself. You could sell it, only if it was written totally by you from scratch.). GNU/GPL permits that. All you have to do is release it under the GNU/GPL, keep the code open and accessible, distribute code with the application and let people have access to your project. Let people know from where your project came.
The second case is illegal as it breaks the GNU/GPL. Especially in the case we are talking about, what was odd was that visiting sites, there was not a single word in English. That is very odd for a project that wants to call itself Open Source. How can people help you when they do not understand who you are and what are you asking. Unless, you do not want the project to be open source and try to hide things from public.

If you break the GNU/GPL license you must be ready to face the consequences of the law.
[/LTR]

اكثريت قاطع افراد در ايران مخالف رويه هاي غير اخلاقي پيش اومده در رابطه با سوء استفاده از محصولات لیسانس شده تحت GNU/GPL هستند و اون عمل رو محكوم ميكنند.

بهتره كه ما بار دیگر شرایط و قوانین GNU/GPL و نحوه استفاده و برخورد با اون رو ، هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی در اینجا ذكر كنیم
لینك فارسی
لینك انگلیسی

كسانی كه با این موارد موافق هستند ، موافقت خودشون رو اعلام نمایند :::::

آخرین ویرایش:

behdaad

Active Member
فرهاد خان تا فردا ظهر متن رو آماده كن با اجازت با سواد كمي كه تو انگليسي دارم يك نگاهي بندازم و با هماهنگي مديراي فروم بديم بچه ها هم يك تاييدي كنند و اونمقع اعلام كنيد به Elxis. يك موردي كه لطف مي كنيد و در متن بگنجونيد اين باشه كه اكثريت قاطع افراد در ايران مخالف رويه هاي غير اخلاقي پيش اومده هستند و اون عمل رو محكوم ميكنند. من با اجازه همه سروران برم بخوابم براي امشب كه انشاالله فردا ظهر بتونم در خدمت عزيزان باشم

mambolearn

Active Member
جناب سخایی سلام

من تا حدودی با فعالیت های شما آشنا هستم و کاملا آگاه هستم که چه زحمتهایی متحمل شدید اما متاسفانه به خاطر ندانم کاری یک تیم نه تنها شما بلکه "ایرانی" زیر سوال رفته .

من کاملا با صحبتهای شما موافقم و این قول رو به شما میدم که تمام سعی خودم رو میکنم که از حیثیت شما و ایرانی ها دفاع کنم .

متنی که نوشتید رو دقیقا کجا میخوایید منتشر کنید ؟
بهتره با یک برنامه ریزی درست و حساب شده این کار رو انجام بدیم تا انشالله مشکل حل بشه .

( ای کاش تیم خاطی شجاعتش رو داشت ، وقتی میدید به خاطر کار اونها همه زیر سوال رفتند و با آبروی همه بازی شده ، یک ایمیل به elxis میزد و یا در تاپیکی به اونها توضیح میداد که فقط اونها هستند که ... )

یا علی
فیروزمندان

جدیدترین ارسال ها

بالا