fsfarhad
Member
با سلام ،
حرفم با كسایی هست كه تهمت بی روا و اطلاعات غلط رو در مورد من در سایت elxis بیان كردن و نه تنها موجب بر كنار شدن من از سمت خودم در elxis شدن ، بلكه با آبروی یك ملت و كلا یك ایرانی و حیثیت اون در یك فضای بین المللی شدن ...
من این رو ذكر كردم كه شما آزادید تا در مورد عدم رعایت من نسبت به قوانین gnu/gpl و همچنین ارتباط من (چه مستقیم و چه غیر مستقیم) با افراد و گروه هایی كه این قانون رو رعایت نمی كنن و همچنین همكاری من با اونها تحقیق كنید ...
من از بابت خودم شكی ندارم ، ولی طرف صحبتم با كسانی هست كه با سادگی و بدون اطلاع درست و دقیق با آبروی دیگران بازی می كنن و زحمت ها و تلاش های اونها رو ، (كه در جهت پیشبرد سطح دانش در این زمینه و همچنین بالا بردن نام ایرانی هست) به یك باره خراب می كنن و برای رسیدن به اهدافشون هر چیزی رو له می كنن و حتی بر تحمت بی روا و بدون اطلاع خود نیز پافشاری می كنن
آیا شما طرفدار قانونمندی هستید ؟
آیا شما حامی پیشرفت جامعه الكترونیك هستید ؟
آیا شما فقط به دنبال خراب كردن دیگران هستید ؟
آیا شما كسانی كه در این راه ها زحمت می كشند و شبانه روز در پی زحمت و تحمل سختی ها و درد ها هستند رو حمایت می كنید ؟
آیا شما به درستی رقابت می كنید ؟
آیا شما در رقابت آبرو و حیثیت هم میهنان خودتون رو حفظ می كنید ؟
آیا برای شما ارزشی دارد كه مقام و منزلت یك ایرانی در جهان چقدر باشد ؟
آیا واقعا همیشه انصاف را رعایت می كنید ؟
آیا شما تا به حال به نیت های خود پی برده اید ؟
یا :
شما فقط همیشه به دنبال خلافكاران و اشتباه كنندگان هستید ؟
شما فقط همیشه انتقاد كننده هستید ؟
شما در پی گرفتن حق دیگران هستید ؟
شما برای رسیدن به هدف ، هر كاری می كنید ؟ حتی پایمال كردن حقوق دیگران ، حتی له كردن زحمت های آنها بدون فكر كردن به میزان آن زحمت ها
شما جوانمردانه رقابت می كنید ؟
من منتظر پاسخ شما هستم ؟
حرفم با كسایی هست كه تهمت بی روا و اطلاعات غلط رو در مورد من در سایت elxis بیان كردن و نه تنها موجب بر كنار شدن من از سمت خودم در elxis شدن ، بلكه با آبروی یك ملت و كلا یك ایرانی و حیثیت اون در یك فضای بین المللی شدن ...
من این رو ذكر كردم كه شما آزادید تا در مورد عدم رعایت من نسبت به قوانین gnu/gpl و همچنین ارتباط من (چه مستقیم و چه غیر مستقیم) با افراد و گروه هایی كه این قانون رو رعایت نمی كنن و همچنین همكاری من با اونها تحقیق كنید ...
من از بابت خودم شكی ندارم ، ولی طرف صحبتم با كسانی هست كه با سادگی و بدون اطلاع درست و دقیق با آبروی دیگران بازی می كنن و زحمت ها و تلاش های اونها رو ، (كه در جهت پیشبرد سطح دانش در این زمینه و همچنین بالا بردن نام ایرانی هست) به یك باره خراب می كنن و برای رسیدن به اهدافشون هر چیزی رو له می كنن و حتی بر تحمت بی روا و بدون اطلاع خود نیز پافشاری می كنن
آیا شما طرفدار قانونمندی هستید ؟
آیا شما حامی پیشرفت جامعه الكترونیك هستید ؟
آیا شما فقط به دنبال خراب كردن دیگران هستید ؟
آیا شما كسانی كه در این راه ها زحمت می كشند و شبانه روز در پی زحمت و تحمل سختی ها و درد ها هستند رو حمایت می كنید ؟
آیا شما به درستی رقابت می كنید ؟
آیا شما در رقابت آبرو و حیثیت هم میهنان خودتون رو حفظ می كنید ؟
آیا برای شما ارزشی دارد كه مقام و منزلت یك ایرانی در جهان چقدر باشد ؟
آیا واقعا همیشه انصاف را رعایت می كنید ؟
آیا شما تا به حال به نیت های خود پی برده اید ؟
یا :
شما فقط همیشه به دنبال خلافكاران و اشتباه كنندگان هستید ؟
شما فقط همیشه انتقاد كننده هستید ؟
شما در پی گرفتن حق دیگران هستید ؟
شما برای رسیدن به هدف ، هر كاری می كنید ؟ حتی پایمال كردن حقوق دیگران ، حتی له كردن زحمت های آنها بدون فكر كردن به میزان آن زحمت ها
شما جوانمردانه رقابت می كنید ؟
من منتظر پاسخ شما هستم ؟