چه كسي مي داند كه my SQL چند نفر كاربر را در يك لحظه ساپورت مي كند؟

hamidghasemi

New Member
چه كسي مي داند كه my SQL چند نفر كاربر را در يك لحظه ساپورت مي كند؟
و آيا به غير از php با نرم افزار ديگري مثل asp هم كار مي كند؟
و امنيت در my sql چقدر تامين شده است؟
لطفا راهنمايي كامل با منابع آموزشي بفرماييد .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من يه زمانايي شنيده بودم تا 1200 يا 1300 نفر ميتونن در آن واحد به mySQL كانكشن داشته باشن

البته قاعدتا به طريقه برنامه نويسي هم ارتباط داره.

مجيد

oxygenws

Active Member
تعداد اتصال های به بانک با یک عدد در فایل my.ini قابل تعیین کردن هست که به طور پیش فرض فکر کنم ۵۰۰ باشه. مهمترین عامل برای این عدد هم سخت افزار سیستم هستش و یک کم بعید می دونم محدودیت خیلی خاصی داشته باشه. (در حقیقت نمی دونم که محدودیت داره یا نه)

hamidghasemi

New Member
از همه شما و آقا مجيد متشكرم
به اميد آن روزي كه سايت مجيد يك داراي يك تشكل فيزيكي قوي بصورت يك شركت نرم افزاري شود.

والا امسال كه سايت سازمان سنجش رو با mysql ساخته بودن براي اعلام نتايج و همون طور كه مي دونيد down بود سايت .. اگر تا 1700 نفر را سرويس مي داد فكر نمي كنم كه سايت سازمان سنجش down مي شد چونكه هيچ وقت بطور همزمان 1700 نفر از ديتا بيس اطلاعات رد و بدل نمي كنند ....
ولي خوب مسلما oracle بيشتر از mysql سرويس مي ده .. mysql يك ديتا بيس معمولي هست .. نديدم كه جايي باهاش كارهاي حرفه اي بكنن .. حداقل با postgreSQL انجام ميدن اونها رو ...

oxygenws

Active Member
ممنون از نظراتت آرمان جان، ولی خیلی بهتر بود که اون لینکی که من دادم رو یه بار می خوندی.

محدودیت و دان شدنی هم که شما تو سایت سازمان سنجش دیدی ربطی به تعداد کاربران در آن واحد نداره.

در ضمن، ممنون می شم سندی در مورد حرفهای زیر بیاری:
نديدم كه جايي باهاش كارهاي حرفه اي بكنن .. حداقل با postgreSQL انجام ميدن اونها رو...
آیا ندیدن شما دلیل مناسبی است؟! بهتره سری --فقط-- به صفحه خانگی سایت MySQL بزنی و مشتری های کلان اون رو ببینی :) لازمه بدونی که شرکت معظم SAP با اون بانک های خفنش اومده با شراکت MySQL بانکی مشابه MySQL به نام MAXDB ساخته، در حقیقت یک توسعه از MySQL رو دادن بیرون و ....

ممنون می شم ۴-۵ نمونه کار بزرگ با بانک PostgreSQL به من معرفی کنید :)

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا