چه طوري مي تونم حجم عكس رو كم كنم ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ezraeil

Member
سلام
يه سوال ؟ من چطوري ميتونم حجم عكس رو خيلي خيلي كم كنم ولي از كيفيتش كم نشه يا اگه شد زياد به چشم نياد

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

فكر كنم Save For Web به كارت بياد

فـــــــــعــــــلا
sheklak.gif

alireza-metal

Active Member
save for web عکسهای شما رو gif میکنه و تا حدی میتونه عکس رو کم حجم کنه با همون کیفیت ---- ولی میشه از تو قسمت Image size , ... هم کمی عکس رو تغییر داد و حجمشو کم کرد

205

Member
alireza-metal گفت:
save for web عکسهای شما رو gif میکنه و تا حدی میتونه عکس رو کم حجم کنه با همون کیفیت ---- ولی میشه از تو قسمت Image size , ... هم کمی عکس رو تغییر داد و حجمشو کم کرد

سلام

save for web فقط gif نمیکنه!
jpeg و png هم ساپورت می کنه!! :wink:

بهترین راه همون save for web هست ( Shift+Ctrl+Alt+S )

تا بعد

ققنوس

Member
این برنامه رو حتما امتحان کن.تمام فرمتها رو قبول میکنه(حتی psd)در ضمن قابلیتهای زيادی در مورد عکس داره.

اين ورژن4.5 هستش ورژن 4.6 هم اومده ولي كرك شده اش رو ندارم.

ورژن 4.6: http://www.winsoftmagic.com/download/ajpegcompr.exe

ورژن 4.5 كرك شده: http://forumservices.netuz.net/m/a/x/filez/cracked.zip

ورژن 4.5+كرك:

اينم يه عكس از نحوه عمل:

خوش باشين
هادي

آخرین ویرایش:

Gt-Max

Member
ببخشيد برنامه اي رو كه معرفي كرديد من نتونستم كركش رو دانلود كنم..
امكانش هست در جايي آپلود كنيد و لينك بديد .

در رابطه با نجوه كار برنامه هم در صورت امكان يه توضيحي بديد :)

ققنوس

Member
جی تی جان ببخش کرک هاش کار نمیکردن چون من اولی رو داون کردم ولی بقیه رو چک نکردم. تقصیر از منه.
اون لینک دومی رو اگه چک بکنی(کرک شده)اون کار میکنه ولی من واسه شما کرکشو گیر اوردم

ققنوس

Member
جی تی جان ببخش کرک هاش کار نمیکردن چون من اولی رو داون کردم ولی بقیه رو چک نکردم. تقصیر از منه.
اون لینک دومی رو اگه چک بکنی(کرک شده)اون کار میکنه ولی من واسه شما کرکشو گیر اوردم
در مورد راهنمایی هم خیلی سادست اگه عکس رو باز کنی به صورت default ظرفیتشو میاره پایین اما میتونی با تنظیمات بیشتر که اون پایین هست ظرفیتشو بیاری پایین

Gt-Max

Member
ممنون امتحانش كردم برنامه فوق العاده عالي هستش ممنون :)
ولي من فكر كنم يه خورده كلا بايد سايز بنر بالاي سايتم رو هم كوچيك تر كنم :d

سلام
برای این کار باید تجربه کافی را داشته باشی
شما بستگی به اندازه و کیفیت عکستون به راحتی می تونید حجم عکس خود را به حد قابل قبولی برسونید
شما میتونید عکس خیلی کوچکی را با رزولیشن بالا تقریبا 600 یا 800 ذخیره کنید شاید حجم و کیفیت بالایی را به دست آورید البته برای رسیدن به این هدف باید تجربه خاصی را داشته باشید با توجه به گفته دوستان استفاده ازsave for webنیز گاهی اوقات می تونه موثر باشه

mostafa_az

Well-Known Member
نام تاپيك تعويض شد .
لطفا نام تاپيك رو درست انتخاب كنين . در صورت تكرار تاپيكتون حذف ميشه .

مخلصيم
مصطفي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا