چه سرویسی با فضای زیاد میشه داد؟

ramin2004

Member
سلام
اول بگم که من هر چی گشتم نتونستم از این انجمن جای بهتری واسه بازکردن این بحث پیدا کنم، حالا اگه جاش اشتباهه مدیرا انتقال بدن :roll:
خوب سوال من یا در واقع مشورت من با شما:
به نظر شما چه سرویسی می تونم به مردم بدم اگه یه فضای زیاد داشته باشم؟ یه سرویسی که جالب باشه، عامه پسند هم باشه یعنی همه بتونن ازش استفاده کنن.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
اگر منظورت رو درست متوجه شده باشم،
سرویس های عمومی مثل شمارشگر یا سرویس انجمن رایگان ولی باید در حد خیلی پیشرفته باشه با سرعت بسیار بالا.

parsjax

Banned
عزیزم سرویس شمارشگر و انجمن نیاز به فضا نداره
اگه پهنای باندت و ترافیکت بالاست میتونی یه چیزی مثل فضا جهت آپلود عکس یا همچین چیزایی بدی

MJ Rayaneh

Well-Known Member
پس اطلاعات و آرشیو تعداد بازدیدها رو کجا میذارن؟
اگه پهنای باندت و ترافیکت بالاست میتونی یه چیزی مثل فضا جهت آپلود عکس یا همچین چیزایی بدی
این هم یکی ایده عالی هست!

ramin2004

Member
اگر منظورت رو درست متوجه شده باشم،
سرویس های عمومی مثل شمارشگر یا سرویس انجمن رایگان ولی باید در حد خیلی پیشرفته باشه با سرعت بسیار بالا.
منظورت از سرویس شمارشگر، کونتور واسه بازدید سایت هست؟ اگه این باشه که این یه سرویس عامه پسند نیست. فقط به درد وب مسترها می خوره.
با forum هم حال نمی کنم.
ایده دیگه نداری؟

آپلود عکس هم خوبه ولی ماشاا... این بچه ها رحم نمی کنن که یه چیز free پیدا کنن، خونشو تا آخر میمکن :D مخصوصا وب مسترها :-?

بازم بگین لطفا........

parsjax

Banned
عزیز دلم من قبلا این کار رو انجام دادم که دارم میگم
نمیدونم سایت paran0id.com رو کسی دیده بود یا نه
نمونه سرویساش همون شماره آیپی و پرچم کشور ها بود که تو وبلاگ ها می دیدید
اطلاعات و آرشیو بازدید ها تو دیتابیس قرار میگیرند که اونم هجم زیادی نمیخواد شاید واسه 10 000 تا سایت 50 مگ هاست کافی باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا