چه جوری میتونم بفهمم گه کسی وارد سیستمم شده یا نه؟؟؟؟

205

Member
سلام
سوالم همینه
لطفا زیاد توضیح بدید
با تشکر :arrow:

شما كافيه يك آنيتي هك يا آنيتي ويروس يا ...
رويه سستمت نصب كني
نه ديگه از اين فكرا ميكني ... نه ديگه هميچين چيزي رويه سيستمت پيدا ميشه...

مخلصيم
حجت

amirhomayoun

Active Member
شايد هم منظورشون اين بوده كه كسي به صورت فيزيكي وارد سيستمشون شده يا نه . يعني مثلا از دفعه آخري كه خودشون رفتن سر كامپيوتر آيا كس ديگري هم رفته سراغش يا نه؟

منظورتون رو لطف كنين توضيح بدين!

سلام !

چه منظورشون اولي باشه چه دومي عملا نمي توني به صورت صرق جلوي حملات هكري رو بگيري !

ولي تا 80٪ مي توني پيشگيري بكني !

با استفاده از آنتي تروحان ها ! فايروال ها و ويروس كش ها ! البته همگي آنها بايد هفته اي يك بار آپديت بشن !

شاد باشي
0---------------------
محمد

pt_tomcat

Member
سلام
بهترين كار ممكن اينكه به cmd بري بعد netstat -an را اجرا كني اونجا يه ليست مياد كه تمام پورتهايي كه داره اطلاعات ميفرسته و مقصدي كه اون اطلاعات فرستاده مي شود را نمايش ميده
start>run>cmd

205

Member
موقعی که می خواهم وارد یه سایتی بشم
مثلا مجید آنلاین , وقتی روی نوار uername کلیک می کنم
یه باز میشه و username خودم و چند تا از مجید آنلاینی ها
انجا هست.
میخواستم ببینم اینکه username چند نفر دیگه هم هست معنی اش انکه اونا از دستگاه من login شدن یا نه؟؟؟

amirhomayoun

Active Member
نه بابا خیالت راحت . اونا کاربرای حاضر در سایتن و همشون سر کامپیوتر خودشونن!

taher007

Member
عجیبه، احتمالا منظور ایشون «تکس باکس» یوزر نیم هستش!
چنین چیزی ممکنه؟

نه دوست عزيز !
چنينچيزي امكان پذير نيست ! مگر به چندحالت !1

دوست گرامي چنين موضوعي وقتي پيش مياد كه كوكي ثبت كننده ي سايت رو با دستورات جاوا دزديده و دست كاري كرده باشيد جهت انجام عمليات زبونم لال هكينگ !~ كه اين موضوع صدق نمي كنه براي شما !

موضوع ديگه احتمال آنلاين شدن همون دوستان از سيستم شما هست كه بازم به خودتون بر مي گرده !

موضوع بعد نشاندن كوكي ثبت شده ي اون دوستان روي سيستم شماست جهت هكينگ كه اين احتمال هم هست !

ولي من همه ي اين احتمالات رو رد ميكنم چون در شرايط فعلي بعيد ميدونم !

شاد باشيد
----------------
محمد

siavash-tanha

Well-Known Member
محمد جان اگه يه نفر سعي كرده باشه از رو كامپيوتر ايشون با يوزر و پسوورد اعضا ( بصورت حدس زدن پسوورد و اينجور چيزا ) وارد بشه - ممكنه اين يوزر ها بيان تو تكس باكس ؟ :wink:

مخلصم

سلام مجدد !

ببين سياوش جان زماني فرضيه ي شما صحيح مي تونه باشه كه فرد مورد نظر شما به صورت فيزيكي پشت سيستم دوستمون نشسته باشه و بخواد اينكارو بكنه ! اگر به اين صورت باشه جواب مثبته !

وگرنه به صورت ريموت بعيد ميدونم !

------------
محمد

205

Member
محمد جان
در مورد حدس هايي که زديد بايد بگم:
1. من اصلا هک مک نمي دونم چيه( ميدونم چيه ولي بلد نيستم)

2.من الان تو هندم و آنلاين شدن اعضا ي ديگه با کامپيوترم (از لحاظ فيزيکي) محال است.

3.در مورد سومي هم متوجه منظورتان نشدم(بيشتر توضيح بدهيد)

جدیدترین ارسال ها

بالا