سلام دوستان من نیاز به یه سری فیلتر جدید تو فتوشاپ دارم اما برای اضافه کردن به لیست مشکل دارم (ینی کلا بلد نیستم)لطفا کمکم کنین
بعضی از پلاگین ها خودشون Setup دارند و بعضی هاشون هم ندارند. اونهایی که Setup ندارند رو داخل پوشه Plug-ins فتوشاپ کپی خواهید کرد. هر نوع پلاگینی هم زیر پوشه مخصوص خودش رو داره
مثلا پوشه فیلتر ها Filters ئه و از پوشه فرمت های فایل که پوشه File Formats است جداست. دقت کنید که فیلتر ها را در پوشه Filters کپی خواهید کرد.
ایرادی نداره که فیلتر داخل یک زیر پوشه باشه، چه بهتره که اونها رو با پوشه شان یکجا کپی کنید که هر پلاگینی زیر پوشه مجزای خودش رو داشته باشه. مثلا مسیر هایی مثل :
کد:
C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0\Plug-Ins
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins
که مسیر فیلتر هاشون میشه :
کد:
C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0\Plug-Ins\Filters
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters
توجه داشته باشید که مسیر پوشه های فتوشاپ 32 بیتی و 64 بیتی فرق می کنه و فتوشاپ 64 بیتی نیاز به پلاگین مخصوص 64 بیتی داره، فقط بعضی از پلاگین ها
نسخه 64 بیتی دارند یا با 64 بیتی سازگارند.
اگر ویندوز تون 64 بیتی است و هر دو فتوشاپ 32 بیتی و 64 بیتی را بکار می برید در C:\Program Files (x86)\Adobe دنبال نسخه 32 بیتی
و در C:\Program Files\Adobe دنبال نسخه 64 بیتی بگردید.
پلاگین هایی که Setup دارند یا خودشون خودکار مسیر فتوشاپ نصب شده را پیدا می کنند یا از شما مسیر نصب شده فتوشاپ را می پرسند یا مسیر پوشه پلاگین.
با توجه به پیغامی که موقع نصب نشان می دهند می توانید متوجه شوید که از شما مسیر چه چیزی را می خواهند.
پس از نصب کردن پلاگین باید فتوشاپ را ببندید و از نو اجرا کنید.