چه برنامه ي با موشي!(Zero PopUp Killer)

amir600

Active Member
سلام
آقا من اين برنامه ي Zero PopUp Killer 5.1 رو نصب كردم بعد اين ايميل واسم اومده!

کد:
Our system has noticed that you are using an illegal version of Zero 
Popup Killer XP. You are using a cracked version or a stolen serial 
number of this software.

You are requested to buy this software at the cost of 12$ in the 5 
days.

You can post your payment through this link : 
https://www.swreg.org/cgi-bin/b.cgi?s=4468&p=4468821

If we do not receive your payement in the 5 days, we will be obliged to 
engage legal dispositions against you.

Ax-Soft (http://www.ax-soft.com)
Legal Department
mailto:[email protected]

جالب اينجاست كه ايميل منو (حالا نميدونم از رو كوكي يا مسنجر يا هر جاي ديگه!) تشخيص داده و اين ايميلو واسم ارسال كرده!!!
يكي بگه من چي كار كنم؟ :roll: :cry: :(

Maxton

Active Member
چون ایران هنوز به قانون حق کپی رایت وی تی او نپیوسته هیچ کاری نمی تونن بکنن

Peyman-Pop

Active Member
امیر جان اگر از یک فایروال استفاده میکردید و اجازه دسترسی‌ برنامه رو به اینترنت قطع میکردید هیچ وقت چنین ایمیلی‌ برای شما ارسال نمی‌شد ;-)

الان هم هیچ مشکلی‌ نیست کاری نمی‌تونن بکنن ، چون آیپی‌ شمارو اول چک می‌کنن و وقتی‌ میبینن که شما در کشوری وجود دارید که قانون کپی‌ رایت اونجا وجود نداره دیگه کاری به کار شما ندارن .

به این هم توجه داشته باشید این اخطار ها زمان کرک بیشترشون فقط جنبه نمایشی‌ و ترسوندن کاربر داره وگرنه عملا کاری از دستشون در خیلی‌ از مواقع بر نمیاد چون در ماه هزاران کاربر از ورژن های کرک شده برنامه استفاده می‌کنن و پیگیری هرکدوم از اونها بخاطر چندین دلار اصلا براشون صرف نداره چون میدونن در بیشتر شرایط نمی‌تونن به پولشون برسن و فقط ضرر میدن. با این حال بعضی‌ مواقع هم این اخطار ها واقعا پیگیری می‌شه که شرایط خاص خودش رو داره.

بهر حال بحث کشور های خارجی‌ جداست چون در ایرانی ‌مشکلی‌ نیست .

پیمان

amir600

Active Member
Peyman-Pop گفت:
امیر جان اگر از یک فایروال استفاده میکردید و اجازه دسترسی‌ برنامه رو به اینترنت قطع میکردید هیچ وقت چنین ایمیلی‌ برای شما ارسال نمی‌شد ;-)

الان هم هیچ مشکلی‌ نیست کاری نمی‌تونن بکنن ، چون آیپی‌ شمارو اول چک می‌کنن و وقتی‌ میبینن که شما در کشوری وجود دارید که قانون کپی‌ رایت اونجا وجود نداره دیگه کاری به کار شما ندارن .

به این هم توجه داشته باشید این اخطار ها زمان کرک بیشترشون فقط جنبه نمایشی‌ و ترسوندن کاربر داره وگرنه عملا کاری از دستشون در خیلی‌ از مواقع بر نمیاد چون در ماه هزاران کاربر از ورژن های کرک شده برنامه استفاده می‌کنن و پیگیری هرکدوم از اونها بخاطر چندین دلار اصلا براشون صرف نداره چون میدونن در بیشتر شرایط نمی‌تونن به پولشون برسن و فقط ضرر میدن. با این حال بعضی‌ مواقع هم این اخطار ها واقعا پیگیری می‌شه که شرایط خاص خودش رو داره.

بهر حال بحث کشور های خارجی‌ جداست چون در ایرانی ‌مشکلی‌ نیست .

پیمان
درسته پيمان جان خودم مي دونم كاري نميتونن بكنن!
در ضمن من زون آلارم 5 دارم ولي اگه نرم افزار رو بلاك مي كردم چجوري مي تونست پاپ آپ ها رو بلاك كنه؟؟؟
در ضمن پيمان جان وقتي فهميدن كه من دارم غير قانوني استفاده مي كنم احتمالا برنامشونو يه جوري نوشتن كه بعد از 5 روز ديگه كار نكنه!
من مشكلي كه كه الآن دارم اينه كه مي خوام از اين برنامه استفاده كنم كه اونم فكر كنم با كرك كردن(نه سريال) حل بشه
از همه ممنون!

amirhomayoun

Active Member
نه اگر اينجوري بود خود برنامه بهت ارور ميداد و نميذاشت باهاش كار كني . حالا ببين چي ميشه . در ضمن ايول به اين نرم افزار ! مثل نرم افزارهاي جاسوسي عمل كرده ! آقا اون lisence agreement ش رو بخون ببين چيزي در مورد اين كه ايميلهارو هم جمع ميكنه وجود داره يا نه؟ راستي موقع نصب خودت ايميل ندادي؟ اگر خودت ندادي توي lisence agreement بايد نوشته باشه كه اين كار رو انجام ميدن و بايد قول داده باشه كه از ايميلها و اطلاعات خصوصي تو به هيچ وجه استفاده تجاري نميكنه و اونهارو در اختيار شخص سومي قرار نميده .اگر ننوشته باشه حتي ميتوني شكايت كني ازشون!
(اگر غرامت گرفتي شريكيمها! ((-: )

جدیدترین ارسال ها

بالا