چه بايد كرد ؟

shahab_kp

New Member
با سلام به شما دوستان عزيز :
من يه سوالي داشتم ؟؟؟؟ من هر وقت آنلاين ميشم
سند و ريسيو شرو ميشه . و تقريبا با هارد كمي كه من دارم مشكل داره برام پيش مياد .
اصلا نميدونم چي داره ميگيره . تازه اگه هيچ كاري نكني سند بيشتر ميشه .
اتو آپديت رو آف كردم . اسكنم برا ويروس و اسپم و تروجان هم كردم تمپرري اينترنت فايل رو هم خالي كردم
ممنون ميشم بگين كه ار كجا ميشه فهميد كه چي داره دانلود ميكنه و كجا ذحيره ميشه .

Ben

New Member
منظورت از آنلاين شدن كانكت شدنه ؟
با تصور اينكه منظورت اينه و با توجه به هارد كمت بايد بگم كه :
وقتي توي اينترنت هستي يه سري فايل مدام در درايو ويندوزت به وجود مي آيند و بعداً از بين مي روند( البته بعضي ها باقي مي مونند). وقتي درايو ويندوزت داراي حجم پاييني باشه اين عمل خيلي كندتر پيش مي رهو به ناچار كامپيوترتعمليات بيشتري متقبل مي شه.
شايد جواب سوالت همين باشه!

Sunboy454

Active Member
میتونی از هر چیز و خیلی چیزا باشه ، اعم از آپدیت برنامه هات ( که شامل خود آنتی ویروست هم میشه تا سرور یه ویروس) این موضوع رو میتونی با یه فایروال قوی متوجه بشی

Ben

New Member
شايد برنامه اي داشته باشي كه به طور automatic خودشو آپديت مي كنه.
البته حتماً بر اثر تنظيمات اون برنامه هست. مثلاً بعضي از آنتي ويروس ها توانايي اين رو دارن كه هر چند ساعت آپديت بشن.

shahab_kp

New Member
با سلام به شما دوستان عزیز .
آنتی ویروس من مک آفی ورژن 9.0 / 2005 هستش . که میدونین اگه خودمم بخام آپدیت شدنی نیست !!
ولی همون موقع که کانکت میکنم ( با تشکر از تذکر ) سند و ریسیو شروع میشه .
گفتم اگه هیچ کاری هم نکنی سند میکنه همینجوری . خب اینو که چی داره سند میکنه رو از کجا میشه فهمید .
و همچنین ریسیو . کجا میره سیو میشه و چی هست ؟
بازم ممنون از راهنماییتون .

ghoghnuse

Member
ويروس . ويروس . ويروس . شما احتمالا با يك ترويان طرفي . zone alarm نصب كن . اين اشكالات كوچيكو دست كم نگير . بدرود .

amirhomayoun

Active Member
دستور netstat توي cmd بهت كمك ميكنه ببيني با چه سايتهايي در ارتباطي. امتحان كن ببين وقتي همه چيزت خاموشه با چه IP هايي در ارتباطي.

جدیدترین ارسال ها

بالا