چند يوزري

سلام من مي خواستم بدونم كسي ميدونه چطور مي شه با يه سيستم و چند مانيتور چند يوزر همزمان كاركنند يعني اينكه از يه هارد اصلي به چند مانيتور وصل باشد و همزمان كاربرها بتوانند از سيستم عامل استفاده كنند فكر مي كنم براي كار با اينترنت نشه اما با سيتم عامل مي شه نه؟لطفا جوابم رو روشن بدهيد

ToFaN

Well-Known Member
منظورت اينكه يه نفر بشينه كار با سيستم انجام بده و 6-7 تا مانيتور بتونن ببينن؟
يا اينكه هر 7-8 تا مانيتور به يه سيستم وصل بشن و هركدوم كار خودشون رو انجام بدن؟

كار دومي غير ممكنه يعني من تا بحال نديدم سيستم اصلا كار نميكونه يه پروسسور مگه جوابگويه چند نفر ميشه؟

ولي روش اولي عمليه با اين نرم افزار كه اكثرا معلم ها از اين روش استفاده ميكنند ميتوني اين كار رو انجام بدي
http://www.eduiq.com/dwn/advnetmonpro.exe

نه منظورم همون دومی هست می خوام هر چند تا مانیتور به سیستم اصلی وصل بشن و بتونن هم همزمان از سیستم استفاده کنند . مگه کار نشد هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ToFaN

Well-Known Member
شما ميتونيد اين كار رو انجام بدين ولي نه با يه سيستم معمولي
سيستم معمولي جوابگويه چند تا مگه ميتونه باشه؟
شما بايد از سرور هاي مانند intel - Dell و . و . و . استفاده كنيد كه جوابگو باشه
كه به صرفه نيست

موفق باشي - يوسف

چر ا سرور ؟ و هزینه سرور چقد ر می تونه باشه حدودا
و سیستم معمولی حدودا جواابگوی چند تا می تونه باش؟؟

ToFaN

Well-Known Member
fatima1383 گفت:
چر ا سرور ؟ و هزینه سرور چقد ر می تونه باشه حدودا
و سیستم معمولی حدودا جواابگوی چند تا می تونه باش؟؟
معمولي p4 زياده زيادش بتونه جوابگوي 2 يا 3 تا بشه
ولي سرور كمه كمش تو ايران 1 ميليون بايد باشه
من دقيق قيمت ايران رو نميدونم والا

Sunboy454

Active Member
شما میتونی چند تا سیستم بگیری و اونا رو شبکه کنی ، اینجوری تمام کاربرا به اطلاعات همدیگه دسترسی دارن و اگه واسه هر کدومم یه خط تلفن در نظر بگیری میتونن جداگانه به اینترنت هم وصل بشن

M_Alireza

Member
من تا اونجايي كه ميدونم يه سيستم هايي هست كه فقط يه كيس داره ولي تا 4 تا كيبورد - موس - مانيتور و ... رو مي توني بهش وصل كني و هركدوم جداگانه كار كنند .
قيمتش هم ندارم ولي تا اونجايي كه يادمه زياد بالا نبود (از خريدن 4 تا سيستم به صرفه تر بود)

ببینید پس با یک سیستم پنتیوم 4 و 4 تا مانیتور که بهش وصل بشه می شه کار کرد؟مشخص بگید آره و اگه می شه لازمش چیه و باید از کی کمک بگیرم همین شبکه کارها؟

Sunboy454

Active Member
از یه P4 نمیشه 4 تا کاربر همزمان استفاده کنند ، باید از سیستمای قوی تری در حد Server استفاده کنی

M_Alireza

Member
آقا شما متوجه نشدى !

اين سيستمي كه من گفتم توي يه مجله اي تبليغش بود (يادم نمياد يكي از همين مجله هاي كامپيوتر كه وسطش پر تبليغه)

اين سيستم با سيستم كامپيوتر هاي معمولي فرق داره و مخصوص همين كار هست

دنبالش بگردي پيداش مي كني

hadimeysam

New Member
شما بايد از يه مادربوردي استفاده بكني كه توانايي اتصال چند تا كارت گرافيك رو داشته باشه همين طور يه پردازنده پر قدرت با رم بالا

جدیدترین ارسال ها

بالا