album
Member
اوه بیخیال باباخوشکل جون( Album )
تو مرام من این کارنیست بعدشم من از این اسمو لقب 3 ساله که دارم استفاده میکنم به قصد تخریب با آزار رسوندن به کسی رو هم ندارم :razz:

اوه بیخیال باباخوشکل جون( Album )
تو مرام من این کارنیست بعدشم من از این اسمو لقب 3 ساله که دارم استفاده میکنم به قصد تخریب با آزار رسوندن به کسی رو هم ندارم :razz:
اینا یه چند تایی کارای چاپی و یکی دو تاش مال دانشگاه هستش ... زیاد بودن خیلی ... ولی گفتم حالا یواش یواش ...
UL شدنش طول نکشه ...
ایناهاش ...
این واسه همین شرکت کیش آران تولید کننده لوازم آرایشی ...
![]()
چه از خود راضی ... یه کم از خودم تعریف کنم بد نیستا ...![]()
![]()
اینو همینجوری کار کردم با مایا 1 سال پیش ...
![]()
اینم یه نمونه پوستر موسیقی واسه یه استاد موسیقی کار کردم ... انقد بد بود طرف دنبالشو نگرفت![]()
![]()
اینم یکی از کارای دانشگام ...
![]()
ببین هر چی این پیغامتو اینور اونور کردم سر در نیاوردم ... سرش در نمیومده ینی چی ؟؟؟طرف سرش در نمی یومده از این جور کارا فک کرده ر...![]()
آخ جون یوزر Qsmileببین هر چی این پیغامتو اینور اونور کردم سر در نیاوردم ... سرش در نمیومده ینی چی ؟؟؟
![]()
کارا فک کرده چطور ؟؟؟![]()
بازم متوجه نشدم ... ولش کن ... بیخیال ...نمی فهمیده قربونت![]()
![]()
ای بابا ببین من چرا نمیفهمم شما چش میگید ... من در جریان نیستم ... بابا خوب یکی یه چی به مام بگه خوب ...آخ جون یوزر Qsmileچه کاره آصفی![]()
![]()
![]()
آقا من همه جوره به کارای شما نگاه کردم خوشم اومد![]()
اها ... خوب چه ربطی به این تاپیک من داشت ... همه ازش استفاده میکنن ...
نه بابا ناراحت چی ... فقط یه نمه شکه شدم ... گفتم چه خبره ... خوشحال هم میشم ...بابا اینجا مال هیچکی نیستخوب ناراحتی برش دارم
![]()
ای بابا تو هم که اینکاره ای ... خیلی قشنگن ... آفرین ... بابا حرفه ای ... ولی فک کنم واست بهتر باشه اگه یه تاپیک مخصوص خودت بزنی ها ...![]()
داش شما با من مشکل داری بیخیال
ما که رفتیم یا علی:razz: