پشتیبانی چند نمونه كار لوپلي

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
بعد حدود چهارسال اين دومين پست من تويه سايته(بسي مايه شرمساري):sad:
گفتم منم چندتا از كارهام رو آپ كنم براتون. اميدوارم خوشتون بياد(البته مي دونم ايراد زياد داره):wink:
set3.jpg1.jpg
اينها لوپلي هستند
female00.jpg
اين های رز و تمامش در زي براش

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
ممنون دوستان
سیستم مدلسازی لوپلی برای گیم انجام می شه.در این روش مدلساز باید تمام مدلها رو با کمترین تراینگل بسازه.بخاطر همین بیشتر دیتیل روی کار با تکسچر و نرمال مپ پیاده می شه.دو تا کار اول همونطور که گفتم لوپلی هستند.آناهیتا 8600 تراینگل و مدل دهکده تا اونجایی که یادمه 36000 تراینگل.

.:BehzAd:.

Active Member
عالی هست دوست عزیز واقعا عالی هست آفرین میگم بهت بازم از این کارای خوب بزار

فقط یه توضیحی هم راجبشون بده که بزای چی و کی زدی یا برای دل خودت زدی ؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.باعث خوشحالی هست که دوباره برگشتین.
کار خانم فقیره که پول نداره لباس بخره:lol:
- استراکچر کار خیلی خوب شده.منظورم آناتومی بدن هست.اگه یه وایر از سایر بدنش بزاری بهتر میشه نظر داد.
و البته یه سوال برای ساختن اینها اول مدل کامل بدن رو میسازی بعد جابجا و فیگور میدی؟
- پارچه خیلی خوب در اومده.مخصوصا ریش ریش شدنش نشونه تیز بینی و ریز بینی شما رو نشون میده.اما سیمیولیت می تونست بهتر باشه.البته شما گفتی که low poly‌هستن.
- جنس پارچه می تونست بهتر باشه.الان شبیه یه چرم ضخیم هست.
- مهمترین بخش کار متریال پوست هست که انصافا بی عیب و نقص شده.
- جزئیات خیلی خوب از آب در اومده.مثل دست ها ... فرم دست... فرم انگشت ها ... پوست .... لب ...
- البته اشکال بزرگ کار خود عکس هست.فکر کنم زیادی کوچیک بوده و استرچ شده.
- بک گراند خوب شده. برای چنین چیزی مناسب هست.اما برای برای جذاب شدن این کارها شما باید وارد تم مشکی قرمز بشین.بدن سفید لب قرمز معتدل بک گراند مشکی با افکت های اسموک که براش هاش برای فتوشاپ هست و لباس قرمز که حالا تند باشه بهتر هست.البته باید یه پرده از رنگ رژ لبش کمتر باشه!!‌ ( دیگه رفتیم تو فاز آرایشگاه!)
در کل کار موفقی هست.بهتون تبریک میگم.
و یه پیشنهاد : برای هر کار یه تایپیک جدا بزنین.شما 3 تا کار گذاشتین و هر 3 تا با ارزش هستن.پس به نظرم با مشورت با کاربر *farshid* همکار انجمن جابجایی رو انجام بدی بهتر میشه.
ایشااله نقد 2 تا کار رو تو تایپیک هاش میدم.
یا علی.

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام.باعث خوشحالی هست که دوباره برگشتین.
کار خانم فقیره که پول نداره لباس بخره:lol:
- استراکچر کار خیلی خوب شده.منظورم آناتومی بدن هست.اگه یه وایر از سایر بدنش بزاری بهتر میشه نظر داد.
و البته یه سوال برای ساختن اینها اول مدل کامل بدن رو میسازی بعد جابجا و فیگور میدی؟
- پارچه خیلی خوب در اومده.مخصوصا ریش ریش شدنش نشونه تیز بینی و ریز بینی شما رو نشون میده.اما سیمیولیت می تونست بهتر باشه.البته شما گفتی که low poly‌هستن.
- جنس پارچه می تونست بهتر باشه.الان شبیه یه چرم ضخیم هست.
- مهمترین بخش کار متریال پوست هست که انصافا بی عیب و نقص شده.
- جزئیات خیلی خوب از آب در اومده.مثل دست ها ... فرم دست... فرم انگشت ها ... پوست .... لب ...
- البته اشکال بزرگ کار خود عکس هست.فکر کنم زیادی کوچیک بوده و استرچ شده.
- بک گراند خوب شده. برای چنین چیزی مناسب هست.اما برای برای جذاب شدن این کارها شما باید وارد تم مشکی قرمز بشین.بدن سفید لب قرمز معتدل بک گراند مشکی با افکت های اسموک که براش هاش برای فتوشاپ هست و لباس قرمز که حالا تند باشه بهتر هست.البته باید یه پرده از رنگ رژ لبش کمتر باشه!!‌ ( دیگه رفتیم تو فاز آرایشگاه!)
در کل کار موفقی هست.بهتون تبریک میگم.
و یه پیشنهاد : برای هر کار یه تایپیک جدا بزنین.شما 3 تا کار گذاشتین و هر 3 تا با ارزش هستن.پس به نظرم با مشورت با کاربر *farshid* همکار انجمن جابجایی رو انجام بدی بهتر میشه.
ایشااله نقد 2 تا کار رو تو تایپیک هاش میدم.
یا علی.

سلام
ممنون از همگی
پیشنهاد تاپیک های جدا خیلی عالی بود اما من فکر کردم اگه برای هر کار یه تاپیک جدا بخوام بزنم شاید درست نباشه.
مرسی از نقد.در مورد سوالتون در مورد پز کارکتر باید بگم که کارکتر رو توی پز تی ساختم بعد آوردمش توی پز مورد نظرم.سیمولیت پارچه هم مممممم چی بگم یه جورایی حق با شماست اما بنظرم اگه می آوردمش توی مکس و اونجا با یه متریال دیگه رندرش می کردم شاید مشکلش حل می شد.چون کارم رو توی زیبراش بستم رندر زیبراش هم که خیلی ریل در نمی یاد یکم حوله ای و بد فرم شاید بنظر می رسه.
در مورد رسترایز شدن کار هم باید بگم نه این همون سایزی هست که از ابتدا رندر گرفتم و کراپ کردم.شاید بخاطر اغراقی هست که افکتglow اش داره.پیشنهاد تم مشکی هم خیلی خوب بود حتما تویه یه کاری پیادش می کنم اما اینو دوست داشتم یکم روشن و رویایی باشه.
و نکته آخر هم کانسپت آرتیست این کاره که خانم marta dahlig هستن
ممنون از توجهتون

جدیدترین ارسال ها

بالا