چند مشكل در رابطه با idina php-nuke 7.5

bamshad

Well-Known Member
سلام
من php-nuke idina 7.5 رو روي سايتم ريختم (www.guhackers.com)
ولي چند مشكل دارم
چرا وقتي صفحه ليست كاربران رو باز مي كنم اين ارور در بالاي صفحه ديده ميشه؟:
کد:
Warning: init_userprefs(modules/Forums/language/lang_persian/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/gu/public_html/includes/functions.php on line 250

Warning: init_userprefs(): Failed opening 'modules/Forums/language/lang_persian/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gu/public_html/includes/functions.php on line 250
[hr:01437d7f3b]
چه طوري مي تونه قسمتهاي انجمن ها قسمت پاسخ سريع رو درست كنم آخه واسه من ارور مي ده فكر كنم از خوده تمم باشه؛ اگه ميشه راهنمايييم كنيد :cry: :cry:
و يه مشكل ديگه:
چرا در اديتور فارسي ؛ دگمه اي براي تغيير زبان وجود نداره؟(Scroll Lock هم كار نمي كنه)
و يكي ديگه:
چرا وقتي در قسمت افزايش فايل براي دانلود برنامه اضافه مي كنيم؛ به قسمت دانلود اضافه نميشه؟
اگه ميشه پاسخ همه رو بدين!!!!!!

izone

Active Member
بامشاد جان.

1- شما ببينيد كه در اون پوشه هاييكه در ارور بالا اومده فايل lang_persian.php وجود داره و اگر داره مثلا به lang_Persian.php تبديل نشده.

2- براي نصب پاسخ سريع هم به اين تاپيك برويد پاسخ دادم :

http://forum.majidonline.com/mof20175-0-asc-24.html

دو پاسخ ديگر شما هم نميدانم!!!

شاد و پيروز باشيد.

sarallah

Member
با تشکر از izone عزیز ...

در مورد سوالات بعدی هم من چک کردم هیچ کدوم از مشکلاتی که شما گفتید وجود نداشت ...

اما در مورد فارسی نویسی در انجمن ، چون اسکریپت های مربوط به صفحه کلید فارسی در تمپلیت bb وجود داره اگه شما تمپلیت رو عوض کنید اونها هم از کار میوفته که در این صورت باید اونها رو هم با الگو برداری از کاری که ما برای فارسی نویسی کردیم ، به تمپلیت جدید اضافه کنید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا