چند سوال مهم و اساسی در طراحی لوگو

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام

من طراحی لوگو زیاد انجام دادم ولی الان می خوام به صورت کاملا حرفه ای وقتم رو روش بزارم و دنبال کنم و طراحی هام هم حرفه ای بشه.

1- چطوری میشه در محیط فوتوشاپ تنظیمات رو بگونه ای انجام داد که لوگویی که طراحی می کنیم به صورت وکتور باشه و هر سایزی بشه !؟ فکر می کنم برای طراحی لوگو از کارل یا ایلیستور استفاده می کنند. پیشنهاد شما برای طراحی فوتوشاپ هست یا ایلیستور ؟ چون صرفا نمی خوام یک محیط یک دست و یک رنگ باشه مثلا می خوام بعضی جاهاش روشنی و بعضی جاهاش تیره ای مثل گرادینت باشه .

2- راه های نمایش لوگو چند صورت هست ؟! من تو دیوینت ارت دیدم یکی از دوستان محمد که بچه ها همگی میشناسندش لوگوهاش همیشه با 3 نوع نمایش هست یکی فکر می کنم همین معمولی باشه یکی به صورت سه بعدی یکی به صورت وایر فریم و ... . این ها با چه نرم افزاری صورت می گیره و چند صورت می باشد ؟

3- در حال حاظر منبع اموزشی قوی در مورد اصول طراحی لوگو و قوانین یا چیزی که کمک به پیشرفت و ایجاد خلاقیت و ایده بشه داریم؟(فارسی یا خارجی فرق نمی کنه)

4- فرمت نوع تصویر لوگو باید rgb باشه cymk ؟ چون معمولا لوگو ها هم چاپ میشن و هم مانیتور البته نه برای لوگوی یک رنگ و یک دست برای لوگویی همونطور که در مورد 1 گفتم مثل گرادیانت فکر می کنم تقریبا یک چیزی مثل لوگوی فعلی و جدید بانک ملت .

sharktech

کاربر فعال
برای طراحی لوگو بهتره که لوگوهای حرفه ای زیادی رو دید تا خلاقیت طراح زیاد بشه.

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
معرفی سایت های ایرانی به هر نحوی در فروم تحت هر عنوانی ممنوع و خلاف قوانین هست.

:rose:

sharktech

کاربر فعال
معرفی سایت های ایرانی به هر نحوی در فروم تحت هر عنوانی ممنوع و خلاف قوانین هست.

ببخشید ها ولی من با این قانون مخالفم !

جالبه این انجمن ایرانی هست و قرار دادن لینک سایت ایرانی خلافه اما لینک سایت خارجی اشکال نداره !!!!

این قانون باعث پیشرفت سایت های خارجی میشه اما برای سایت های ایرانی نمیشه !!!!

اینم به خاطر اینکه سو تفاهم نشه :rose:

Erfan

Active Member
ببینید دوست عزیز، من این قوانین رو ننوشته ام که به شما جواب بدم، بنده طبق یه قوانین باید مدیریت کنم که نوشته شده و همه کاربران باید از اون پیروی کنند.

اگر مشکل یا اعتراضی دارید به مدیر کل سایت گزارش بدهید.

Erfan

Active Member
عرفان ای کاش به جای اینکه به مسایل مدیریت بپردازید جواب سوال من رو می دادید.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=146427

سلام خیلی ممنون کاربردی بود.

sharktech جان
لینکت رو پ.خ کن.دستت درد نکنه.

بهنام جان هیچ لزومی نداره که 100% من جواب سوال شما رو بدهم، بنده مسئولیتی بر عهده ام هست که باید به اونها برسم.

در مورد سوال شما :

طراحی لوگو متشکل شده از دو فن سلیقه و مهارت
اگر مهارت در اجرا و استفاده از نرم افزارها و کشیدن طرح با دست را دارید دیگر نباید مشکلی داشته باشید.
سلیقه زمانی هست که شما مهارت رو کامل یاد گرفته باشید و به این قسمت نیاز مبرم پیدا میکنید.

اگر کسی که رشته گرافیک درس خونده باشه ازش سوال کنید که چطوری به شما طراحی لوگو یاد میدهند به شما پاسخ میدهند که ابتدا با دست و سپس با کامپیوتر، به این معنی که شمما ابتدا الگو رو روی کاغذ رسم میکنید و سپس در قالب های گرافیکی اون طرح رو پایه ریزی میکنید.

به این نکته همیشه توجه کن طریقه تهیه اسکرین شات از لوگو کاملاً سلیقه ای هست که هر طراح بسته به سلیقه و مهارتش اونها رو تهیه میکنه، به عنوان مثال منو نوعی خیلی ساده تهیه میکنم و یک طراح دیگر به سه حالت رنگی و سیاه و سفید و دیگر طراحان به صورت سه بعدی، پس این یک روش کاملاً سلیقه ای هست و تنها دلیل این کارها این هست که لوگو رو در حالت های مختلف دید که آیا این لوگو با حالت مشکی یا سفید یا رنگی سازگار هست یا خیر.

مرجع کلی طراحی لوگو یک سری کتاب های تخصصی گرافیک هست که شما در اونجا معنی خط، نقطه، حجم، شکل و ... رو یاد میگیرید که هر کدام از این ها به چه معنی و مفهومی هست که در چه لوگوهایی مورد استفاده قرار میگیره.

تا وقتی معانی خطوط هندسی رو به طور تخصصی یاد نگیرید در طراحی لوگو آنچنان پیشترفت نمیکنید.

خب شما لوگو طراحی میکنید و به مشتری میدهید، شما در قالب RGB , CMYK , EPS به مشتری تحویل میدید که در مکان ها و حالات مختلف مورد استفاده قرار بدن.

موفق باشی

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام مرسی عرفان خان
اگه کسی سوال 1 رو هم میتونه جواب بده ممنون میشم.

Erfan

Active Member
همیشه برای طراحی لوگو از نرم افزار های برداری استفاده کن که معروف ترین نرم افزارهای برداری ایلستراتور و کرل هستند.
دلیل استفاده از این نرم افزارها مهارت استفاده از خطوط و انعطاف پذیری این موارد هست، شما در محیط این نرم افزار ها بهتر میتونید با خطوط کار کنید تا در نرم افزارهایی نظیر فتوشاپ.

وقتی که لوگو یا نشان یا آرم مورد نظر خودتون رو طراحی کنید برای رنگ و لعاب دادن یک خروجی بگیرید و بقیه کارها رو در فتوشاپ انجام بدید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا