چند سوال در رابطه با طراحی وب در فرانت پیج یا مایکروسافت شارپوینت دیزاینر یا اکسپراشن

soooot

Member
سلام :)
سه تا سوال در رابطه با طراحی وب در فرانت پیج یا مایکروسافت شارپوینت دیزاینر و یا مایکروسافت اکسپراشن دارم :roll:
1- تیبل به چه درد میخوره و اگر سایتی رو بدون تیبل بسازیم چه مشکلی پیش میاد و نحوه درست ساخت تیبل چیه ؟ :neutral:
2- لایه ها به چه درد میخوردن ( لطفا کامل کمل توضیح بدید چون هیچی در این مورد نمیدونم ) و روش درست ساخت لایه چیه و اگر یه سایت رو بدون لایه بسازیم چه مشکلی پیش میاد ؟ :-?
3 - اگر بخوام توی یه سایت تمام صفحه ثابت باشه و وقتی روی یه گزینه کلیک میکنیم فقط مطالب داخل اون صفحه عوض بشه و دوباره کل صفحه لود نشه چیکار باید بکنم ؟ ( بدون استفاده از آجاکس چون برنامه نویسی و اینا بلد نیستم فقط با استفاده ازفرانت پیج و یا مایکروسافت شارپوینت دسیگنر و یا مایکورسافت اکسپروشن) :cry:
لطفا همش رو یه جوری توضیح بدید که یه نفر که خیلی مبتدیه هم متوجه بشه :!:
در ضمن من الان به اینها احتیاج دارم پس لطفا نصیحت نکنید که ای بچه برو اچ تی ام ال و اینا یاد بگیر بعد بیا اشکالاتت رو اینجا بگو :shock:
اگر کسی ای بوک فارسی هم در زمینه کار با این سه تا نرم افزار داره ممنون میشم لینک دانلودش رو اینجا بگذاره :wink:
ممنون :oops:

آخرین ویرایش:
سلام
در مورد سوال اول ، جدول ها براي منظم كردن نوشته و ايجاد نظم در صفحه است .
براي مثال شما صفحه اول ياهو را ذخيره كنيد و در فرانت پيج بازكنيد ، مشاهده مي كنيد كه از لايه ها و جداول درست شده است .
با اين كار با عوض كردن يك عكس و تغيير يك نوشته ،‌بقيه صفحه به هم نمي ريزد .
سوال سوم را هم متوجه نشدم

موفق باشي
محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا