چند سوال (؟)

چند تا سوال داشتم
1- چه طوری موقعی که یه سیدی رو ساختم کاری کنم که هر کدوم با یه سریال اجرا شه
2- میخواهم یه امتحان چهار گزینه ای داشته باشم
3-میخواهم یه کار کنم که با صدا به ترتیب نوشته هایی که خونده میشه رنگی شه میشه یه توضیح در مورد اینا برام بدید

hamedfardin

Member
در مورد اول دقيقا نفهميدم چي مي خواي ولي فكر كنم واسه ساختنش اگه از چند پروژه استفاده كني ..راحتتر باشي...
در مورد دومي و سومي...توي تاپيك پلاگينهاي درخواستي مي توني پيداشون كني...ياحق

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
1 - من فكر مي‌كنم براي سيدي كه با يك سريال خاص ياد بالا بايد هر سيدي رو جداگونه رايت كني. مثل سيدي فوتوشاپ مجيد آنلاين.
2 - توي انجمن هست بگردي پيدا مي‌كني هم تو تاپيك پلاگين‌ها و هم خودم قبلا يكي گذاشتم مي توني پيدا كني.
3 - منظورت صداي خوانندست ؟! اگه اينطوري باشه من كه فكر نمي كنم امكانش باشه.

تا بعد...!

sajadms

Member
سلام
در مورد سوال اول و دومت فکر کنم جوابشو گرفته باشی درمورد سوال سوم هم اولا بیلدر زیاد از این کارا رو ساپورت نم یکنه ولی اگه ضروری لازم داری فکر کنم بتونی با پلاگین ادیت باکس 3 این کارو بکنی ولی زیاد جالب نیست البته اگه درست منظورتو فهمیده باشم

خیلی ممنون ولی اگه میشه همین جا پلاگین ها رو معرفی کنید بهتر باشه
منظورم از سوال آخر این است که مثلا من جمله امروز پنجشنبه هست رو با صدای خودم سیو کنم بعد تو مالتی مدیا همین جمله رو بنویسم و بعد هنگام پخش صدا کلمه مربوط قرمز شه همین اگه پلاگینی میشناسید لطفا لنیک بدین

sajadms

Member
ببین از چه نسخه ای استفاده می کنی؟
اگه از 4.9.7 استفاده می کنی می تونی از طریق زیر واسه سوال سومت اقدام کنی
AudioPlay()
SetObjectParam("Text","TEXTCOLOR=r,g,b")
اگه هم پاین تره که می تونی از این روش استفاده کنی
که یه تکس دیگه بزاری روش با یه رنگ دیگه و بعد با یه هاید و شو کردن ساده کارت راه میافته یعنی بعد از دستور پلی صدا تکس مربوطه رو شو کن

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
آقا سجاد من فکر نمی کنم راه حل شما اونی باشه که نیاز هست. ایشون همزمانی صوت و متن رو میخان ( Synchronization). تا اونجایی که من میدونم فعلا راه حل مطمئنی نیست برای این کار.

sajadms

Member
silvercover گفت:
آقا سجاد من فکر نمی کنم راه حل شما اونی باشه که نیاز هست. ایشون همزمانی صوت و متن رو میخان ( Synchronization). تا اونجایی که من میدونم فعلا راه حل مطمئنی نیست برای این کار.
خب سیلور جان اگه ابتدا دستور تغیر رنگ تکس رو بزنیم بعدا فرمان پلی باتوجه به سرعت زیاد اجرای دستورات فکر کنم مشکل هل بشه
عزیز عکس گزاشتن رو فکر کنم کار سامان باشه دیگه

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر

با حامد موافقم !
چون ايشون مثل كليپ كار كنن كه حرف به حرف بشه ! كه بايد برن سراغ فلش.

در كل اگه بخوان با MMB كار كنن از نظر من وقتشون الكي هدر ميره.

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا