چند سؤال كوچك؟؟؟؟

[MASOUD]

Active Member
سلام:oops::oops::rose:

من ساخت يك شب مهتابي ميخوام همراه با آموزش ساخت مهتاب.:paint:

من يك مكعب ساختم ميخوام فقط يك طرفش شيشه اي باشه چه كار كنم؟:shock:

من ميخوام بدونم فايلهاي متريال تري دي مكس هاي 8 و 9 تو كدوم پوشه هستند.:sad: :-?

ممنون از همه ي دوستان :cool:

منتظرم

H.S

Member
سلام دوست عزیز.
خوب در مورد سوال اولت خیلی کلی پرسیدی. پیشنهادی که من بهت میکنم اینه که شما خودت شروع به ساخت این محیط کن و در حال انجام کارت از بچه ها کمک بخواه و مشکلات رو بگو.
در مورد سواله دوم : شما میتونی بعد از اینکه مکعبت رو ساختی روی مکعب راست کلیک کنی و از Convert to : گزینه Editable Poly رو انتخاب کنی بعد کلید "4" رو از صفحه کلید بزن و اون طرفی رو که میخوای متریال شیشه روش بذاری انتخاب کن. بعد از انتخاب اون طرف قرمز میشه همین حالت رو رها کن و برو به Material Editor. متریال شیشه ات رو درست کن و Drag کن روی همون قسمت.
و اما سواله سومت : در داخل پوشه 3DStudio Max و فولدر materiallibraries.
موفق باشی.

AVGHH

Member
سلام
دوستمون جواب داد، ولی منم اون چیزایی که بلدم و میگم

1- بسرچ :-?

2- برای اینکار دو راه داری:
2-1- از پنجره ی material editor با زدن دکمه Standard از متریال Multi/Subobject استفاده کن و با ID دادن به یه طرف مکعبت و ساخت ماده شیشه اون طرفشو شیشه ای کن و طرفای دیگرو جنس دیگه با آی دیه دیگه. (اگه به مکعبت مودیفایر Edit poly بدی میتونی به پالیگاناش آی دی بدی)
2-2- راه دیگشم اینه که پالیگان یه طرف مکعبتو حذف کنی بعد بهش مودیفایر shell بدی بعد یه مکعب باریک با جنس شیشه بذاری بجاش، که به نظر من این بهترین کاره و طبیعی تر میشه چون شیشه ات و مکعبت ضخیمه و واقعی

3- اگه منظورت عکساشه (تکسچرای چوب و سنگ و...) تو این آدرسه:
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 9\maps

اگه نه برو اینجا:
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 9\materiallibraries

سوال داشتی بازم بپرس بچه ها هستن جوابتو میدن :oops:

[MASOUD]

Active Member
سلام

دم همتون گرم خيلي عالي جواب دادين

شرمنده ام كرديد !

ولي من هر كاري ميكنم يك متريال شيشه درست كنم كه واقعي به نظر برسه نميشه واقعا" نميشه ممنون ميشم كه

اين رو هم كمكم كنيد ..

واقعا" شرمنده ي وجودتان شدم .

منتظرم

H.S

Member
وظیفه بود عزیز. اینجا دوستان اگه بتونن کمکت میکنن و دریغ نمیکنن.
خوب یه چیزایی واست پیدا کردم البته ا موتور رندر Vray هستش :
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
4pf2kvm.jpg
[/FONT]

AVGHH

Member
سلام دوست جون :)
برای ساخت شیشه (یا بهتره بگم استفاده از شیشه آماده ساخته شده خود مکس) تو Material Editor (کلید میانبرش M) دکمه Standard رو بزن بعد از لیست، گزینه Architectural رو انتخاب کن.
حالا از لیست کرکره ای یکی از دو مدل شیشه که مناسبتره انتخاب کن، یکیش شیشه معمولیه (Glass / clear شفاف) اون یکی شیشه ماته (Glass / Translucent)، تو قسمت Diffuse هم میتونی رنگشو تغییر بدی.
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا