چند تا Matte painting

nima_dsnr

کاربر VIP
یه سر به اینجا بزن ؛ همه چیز دستگیرت میشه !!!
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=31151

dan.gif

mostafa_az

Well-Known Member
احسان جان کارای شمارو توی گرافیک پلانت دیده بودم . کارهاتون واقعا زیباست . تبریک میگم .

مخلصیم
مصطفی

Broken-home

Member
Broken-home ممنون ... باشه ...
من 1 سال و نیمه دارم کار میکنم از 18 سالگی الن 19 سالو نیممه ...:wink:
اگه بیشتر خواستی سوال کن ... دیگه چیزی الان به ذهنم نمیرسه ...:-?
مرسي.اوكي .درس ميخوني ؟ رشته ات چيه ؟ يه پيشنهاد خوبم واسه ياد گرفتن طراحي با دست اگه ميشه به من بده :D

تو ببخشید شما کلی چیز میز گفتم ... تازگی ها هم گفتم ... اون آخراشه ...
حس و حال ندارم دوباره بنویسم ...:-?
واسه طراحی هم پیشنهاد میکنم که چیزایی که بسیاری از اساتید میگن رو گوش نکن ... من استاد خوب ندیدم تو ایران (ومطمئنم که من ندیدم ولی وجود داره و من نمیشناسم ...) اگه استاد خوب پیدا نکردی باید خودت وارد عمل بشی ...
فقط کار کنی از زندگینامه نقاشان و طراحان بزرگ کلاسیک و رئالیسم و سوررئالیسم و امپرسیونیسم بخون که تاثیر داره خف ...
متاسفانه نمیشه با برنامه ریزی اونها پیشرفت کرد ... چون محاسبات برای زندگی و شرایط زندگی اونها با ما فرق داشت حالا مثلا فرض کن منو ... میگم مثلا میخوام مثل ونگوگ (که عشق منه ) کار کنم ... اگر زندگی نامش رو بخونی میتونی نتیجه بگیری که نتیجه ای جز مرگ تدریجی من نداره ...

مرسی ... منم خودم ازش خوشم میاد ... آخه خیلی کار برد ... چند روز روش کار کردم ...

sari30t

New Member
با تشکر از مدیر انجمن و بچه های خوب این انجمن و با احترام به قوانین این سایت من پست مورخ 85/7/3 را بالکل ادیت می کنم
و تنها برای رفع پاره ای سو ء تفاهمات می گم که :
احسان عزیز اگه یه مطلبی رو می خونی کامل بخون من نیامدم از جمهوری اسلامی دفاع نکردم و اون رو هم زیر سئوال نبردم
اصلا بحث من سر جمهوری اسلامی نبود که شما من رو به کتب 28 سال قبل ارجاع می دید.
خانم sara_is_nice_girl مدیر محترم انجمن خدمت شما عرض کنم از کی تا حالا دفاع از یک سری حقایق می شه بحث سیاسی
و چه خوب سهراب می گه : چشمها را باید شست
احسان جان نکنه فکر کردی من ابن سینا رو نمی شناسم یا یک حرفی در موردش شنیدم و همین طوری رو هوا دارم حرف می زنم
ابن سینا همانقدر که کتابهای علمیش در دانشگاه های خارج تدریس می شد کتابهای فلسفی و الهییش در حوزه ها و مکاتب علمیه تدریس می شد و می شه
بهتره بدونی که اون موقعه که اینها علم کسب می کردند این جوری نبود که اگه علوم طبیعی رو چسبیدن خدا رو ول کنند بلکه اونها در کنار تحقیقات دینیشون به علوم دیگه هم می پرداختند.
مثل اینکه از یاد بردی ملا صدرا رو که به خاطر نظریه حرکتی جوهریش از شهر و دیارش به بیرون رانده شد.
در آخر از همه عذر خواهی می کنم و از تون می خوام که بیشتر در مورد اون چیزی که می بینید فکر کنید
و از sara_is_nice_girl مدیریت محترم انجمن هم می خواهم که در صورت اینکه حرفی که ایشون زدند درسته پست http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=56802
رو ادیت کنند. چون من بنا به احترام به حرف شما پستم رو ادیت کردم.
این هم تفعل من به حافظ: فاش می گویم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم

آخرین ویرایش:
باشه تو راست میگی ...

منم دیگه دوس ندارم و دیگه حال و حوسله اینو ندارم که راجب این چیزا بحث کنم ... هر چی تو میگی راسته ...
آقا همه به حرف ایشون رو گوش کنید ... ایشون راست میگن ... کاملا درسته و من هم حرفاشونو تایید میکنم ...
ولی ...
بهت پیشنهاد میکنم کتابای بیشتری بخونی و راجب ابن سینا بیشتر تحقیق کنی بگیری جریانش چیه ... و راجب خیلی چیزای دیگه که چاپ اونها مال 28 سال به قبل هستن ...

sari30t

New Member
باشه تو راست میگی ...

منم دیگه دوس ندارم و دیگه حال و حوسله اینو ندارم که راجب این چیزا بحث کنم ... هر چی تو میگی راسته ...
آقا همه به حرف ایشون رو گوش کنید ... ایشون راست میگن ... کاملا درسته و من هم حرفاشونو تایید میکنم ...
ولی ...
بهت پیشنهاد میکنم کتابای بیشتری بخونی و راجب ابن سینا بیشتر تحقیق کنی بگیری جریانش چیه ... و راجب خیلی چیزای دیگه که چاپ اونها مال 28 سال به قبل هستن ...

با تشکر از مدیر انجمن و بچه های خوب این انجمن و با احترام به قوانین این سایت من پست مورخ 85/7/3 را بالکل ادیت می کنم
و تنها برای رفع پاره ای سو ء تفاهمات می گم که :
احسان عزیز اگه یه مطلبی رو می خونی کامل بخون من نیامدم از جمهوری اسلامی دفاع نکردم و اون رو هم زیر سئوال نبردم
اصلا بحث من سر جمهوری اسلامی نبود که شما من رو به کتب 28 سال قبل ارجاع می دید.
خانم sara_is_nice_girl مدیر محترم انجمن خدمت شما عرض کنم از کی تا حالا دفاع از یک سری حقایق می شه بحث سیاسی
و چه خوب سهراب می گه : چشمها را باید شست
احسان جان نکنه فکر کردی من ابن سینا رو نمی شناسم یا یک حرفی در موردش شنیدم و همین طوری رو هوا دارم حرف می زنم
ابن سینا همانقدر که کتابهای علمیش در دانشگاه های خارج تدریس می شد کتابهای فلسفی و الهییش در حوزه ها و مکاتب علمیه تدریس می شد و می شه
بهتره بدونی که اون موقعه که اینها علم کسب می کردند این جوری نبود که اگه علوم طبیعی رو چسبیدن خدا رو ول کنند بلکه اونها در کنار تحقیقات دینیشون به علوم دیگه هم می پرداختند.
مثل اینکه از یاد بردی ملا صدرا رو که به خاطر نظریه حرکتی جوهریش از شهر و دیارش به بیرون رانده شد.
در آخر از همه عذر خواهی می کنم و از تون می خوام که بیشتر در مورد اون چیزی که می بینید فکر کنید
و از sara_is_nice_girl مدیریت محترم انجمن هم می خواهم که در صورت اینکه حرفی که ایشون زدند درسته پست http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=56802
رو ادیت کنند. چون من بنا به احترام به حرف شما پستم رو ادیت کردم.
این هم تفعل من به حافظ: فاش می گویم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم

ایولا ...
ببین تو رو همون خدایی که میپرستی ما یکیو بیخیال شو ... دوباره حالم خراب میشه ... وقتی راجب این جریانات دوباره میخوام فکر کنم اعصابم خورد میشه ... میتونم بهت توضیح بدم و شاید هم متقاعد بشی البته من هیچوقت دیگه خودمو در مقامی نمیبینم که بخوام کسی رو متقاعد کنم و نظراتم رو اعلام کنم ... ولی جوابهای بسیار مستدل و منطقی واست دارم ... ولی اصلا دیگه اعصابشو ندارم و نیاز هم نمیدونم که بخوام دوباره راجبشون فکر کنم و بحث کنم ... من دوس دارم راجب هنر بحث کنم چون میخوام کار هنری بکنم و به این نتیجه رسیدم که به هر چی فکر کنی در همون مسیر قرار میگیری ... یه پیشنهاد برادرانه هم میکنم که تو هم بیخیالش شو که اگه به یه سری حقایق برسی (بعدا) و مطمئنم که میرسی (چون به فرهنگ کشورت اهمیت میدی و حافظ رو میخونی ) تو هم مثل من دچار افسردگی میشی و راندمان کار هنریتو کم میکنه ... به هر ایدئولوژی هم که دوس داری عمل کن و بیخیال این بحثا شو ...
البته من این نظر رو دارم که کسی که به دنبال هر ایدئولوژی خاص میره یا دونسته یا ندونسته داره یه هدف سیاسی رو دنبال میکنه ... زندگی باید هر روزش تغییر داشته باشه ... منم از هر ایدئولوژی چیزای خوبشو ور میدارم و از عقل انتقادی خودم کمک میگیرم و همچنین دیگر عقل گرایان با تجربه ...
عقل انتقادی ...
خوب دیگه زیاد حرف زدم ...
یه چیز دیگه ... 200 سال سکوت بعد از ورود برادران عزیز عرب رو هیچوقت فراموش نکن ...
اگر هم خواستی فراموش کن ...
راستی من هیچوقت این عقیده رو ندارم که ما باید مدرنیست باشیم ... چون این مال فرهنگ غربه ... ولی ما میتونی از پست مدرن استفاده کنیم تا از فرهنگ خودمون در بست و گسترش هنر و فرهنگمون استفاده کنیم و از دنیا هم عقب نمونیم ...
ولی جدی میگما بیخیالش شو نتیجه نمیگیری ... یا به نتیجه ای که من گرفتم میرسی (افسردگی)
موفق و پیروز باشی دوستدار فرهنگ ایرانی ...
بدرود ...

آخرین ویرایش:

cold

Member
sari30t من فکر میکنم آقا احسان خواهش کردن بحثی که قبلا پیش اومده بود رو تمومش کنین . اینبار من از شما خواهش میکنم این بحث رو تموم کنین . ما اینجا نیومدیم عقایدمون رو به رخ همدیگه بکشیم . اومدیم از اطلاعات گرافیکی دوستامون حالا با هر عقایدی استفاده کنیم . پس خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندین .

از صبر و تحمل آقا احسان هم کمال تشکر رو دارم . :)

جدیدترین ارسال ها

بالا